Belzona

 

HOME

|

NIEUWS

|

PERSPECT BENELUX

|

CONTACT

INLOGGEN & REGISTREREN

 
 
 

PRODUCTEN

|

TOEPASSINGEN

|

INDUSTRIE

|

DOWNLOAD SPECS

|

REFERENTIES & BLOGS

 
 

Webinar: duurzaam alternatief voor lassen

belzona-superwrap.jpg

04-04-2019: webinar Belzona met praktische en duurzame oplossingen als alternatief voor lassen. Sluit aan bij de Solve-It webinar en schrijf u in voor de sessie om 10.00 uur of die van 16.00 uur. In 30 minuten krijgt u praktische en actuele informatie van hoge kwaliteit over composite repairs met wraps, platen en wear-pads.

Snel en actueel webinar
De Solve-it webinars van Belzona zijn beknopt, snel en actueel. En dat geldt ook voor het Webinar 'duurzaam alternatief voor lassen'. In slechts 30 minuten van uw tijd krijgt u inzicht hoe u composite repairs met wraps, platen en wear-pads kunt inzetten als alternatief voor lassen.

Inhoud webinar

Dit webinar biedt praktische begeleiding en casestudy's via een korte, gerichte presentatie. Er is ook een mogelijkheid om deel te nemen aan een live Q&A-sessie van 10 minuten.

De inhoud van dit webinar is gebaseerd op recente NACE-conferentiepresentaties en de nieuwste testgegevens. Aan de hand van praktische demonstraties en casestudies illustreren de sprekers hoe composietreparaties kunnen worden gebruikt om:

  • Gecorrodeerde leidingen en pijpleidingen in overeenstemming met de ISO- en ASME-normen te repareren.
  • Tankwandcorrosie te herstellen zonder gebruik te maken van lassen.
  • Slijtplaten op leidingen te installeren zodat ze niet corroderen of loskomen.

Registreer nu voor Webinar 'duurzaam alternatief voor lassen':
sessie 10.00 uur 
sessie 16.00 uur 

Verhinderd, maar wilt u toch graag het webinar bekijken? Registreer dan voor een van de sessies, dan sturen we de opname achteraf toe.

Informatie alternatief voor lassen

Heeft u het Belzona Webinar 'duurzaam alternatief voor lassen' gemist, of naar aanleiding daarvan nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Perspect Benelux is authorised distributor Belzona voor Nederland, België en Luxemburg. Die functie vervullen we al sinds 1982. Vanuit onze ruime ervaring kunnen we u dan ook gericht adviseren over alle mogelijke Belzona producten, alsmede over effectieve oplossingen als alternatief voor lassen.

Webshop loginMeer inlogopties

Referenties

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Wrapping warmwatertank

Wrapping warmwatertank

Wrapping van de warmwatertank heeft lekkage verholpen. Belzona 1111 Super Metal toegepast en voor de wrapping van de warmwatertank Belzona Superwrap II.


In-situ lekkagedichting en lekkagepreventie

Herstel lekkage leiding

Herstel lekkage leiding met Belzona Super Wrap II en Belzona 1111 Super Metal. Duurzaam herstel lekkage aan de leiding snel en effectief uitgevoerd.


Belzona 1212 Leak Sealing KIT

Belzona 1212 Leak Sealing Kit

Belzona 1212 Leak Sealing KIT: alle materialen en accessoires voor het snel en effectief uitvoeren van noodreparaties bij lekkages. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

+31 (0) 78 303 19 20
E
info@belzona.nl

IBAN: NL15INGB0653137125
BIC: INGBNL2A

BTW: NL00.71.84.980.B01
KvK: 27159814


REFERENTIES


LUCHTLEIDING LEKKAGE - CORROSIEVORMING

Een lekkage, ontstaan door corrosievorming, aan een luchtleiding op een grote offshore locatie is verholpen conform de Perspect werkwijze.

 

WELDING VS COLD BONDING

Sinds de aangescherping van de wetgeving over het Slijpen en lassen in ATEX-Zones word cold bonding steeds belangrijker.Cold bonding kan worden omschreven als het samenvoegen van twee delen of materialen zonder het gebruik van verhitting.In deze blog indroduceren wij cold bonding.

 

BESCHERMEN VAN OBJECTEN OM SCHADE DOOR ABRASIE TE VOORKOMEN

Abrasie (slijtage) is een van de meest voorkomende oorzaken van slijtage. Slijtage is een proces dat niet volledig kan worden gestopt. Alles zal na verloop van tijd slijten, maar er zijn methodieken om dit proces te vertragen en zo apparatuur een langere levensduur te geven.

 

BELZONA 1111 SUPER METAL

BELZONA 1221 SUPER E METAL

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

BELZONA 1331

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

BELZONA SUPERWRAP II

PERSPECT BENELUX

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOAD SPECS

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BENELUX B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BELZONA SERVICES B.V.

NIEUWS

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Belzona Autorized Distributor
 
 

Perspect Benelux B.V. is authorised distributor Belzona.