Belzona

 

HOME

|

NIEUWS

|

PERSPECT BENELUX

|

CONTACT

INLOGGEN & REGISTREREN

 
 

PRODUCTEN

|

TOEPASSINGEN

|

INDUSTRIE

|

DOWNLOAD SPECS

|

REFERENTIES & BLOGS

 
 

BELZONA 1821 FLUID METAL GRIPCOATING VOOR METAAL

Belzona 1821 Fluid Metal

Belzona 1821 Fluid Metal: ideaal voor het repareren en creëren van grip op metalen oppervlakken van o.a. machines, apparatuur en looppaden.

BELZONA 4411 GRANOGRIP ANTI-SLIP EPOXY HARS

Belzona 4411 Granogrip

Belzona 4411 Granogrip: vloeibare epoxyhars voor het creëren en repareren van anti slip op loopvlakken. Hoge chemische en mechanische weerstand.

BELZONA 5231 SG LAMINATE VLOERCOATING

Belzona 5231 SG Laminate

Belzona 5231 SG Laminate: naadloze anti slip vloercoating met hoge chemische en mechanische weerstand. Snelle applicatie en uitharding, duurzame bescherming. 

 

BELZONA 9200 NON-SLIP AGGREGATES

Belzona 9200 Non-slip Aggregates anti-slip

Belzona 9200 Non-slip Aggregates: functionele serie aanvullingen op Belzona anti slip systemen voor een verbeterde werking van het anti-slip product.

   

Anti slip coatings

Jaarlijks gebeuren er in Nederland tussen de 20.000 en 25.000 ongelukken door uitglijden. Ongeveer de helft hiervan vindt plaats in een werkomgeving. Deze ongelukken veroorzaken vaak langdurig verzuim van medewerkers door letsel. Een anti slip coating op de werkvloer is hierdoor onmisbaar geworden.

De anti slip coating van Belzona zorgt voor uitstekende grip op de oppervlakten van machines, apparatuur, trappen en looppaden. Of het nu gaat om metalen oppervlakten of betonvloeren, de coatings van Belzona zijn op elk materiaal veilig, vloeistofdicht en stofvrij. Ze bieden daarnaast een hoge chemische en mechanische weerstand en zijn geschikt voor zware belasting. Hierdoor zijn de coatings geschikt voor diverse (industriële) sectoren. De anti slip coating kan snel worden aangebracht en hardt snel uit, waardoor downtime binnen uw bedrijf wordt beperkt. De coating is volledig naadloos aangebracht en uitermate stroef. Hierdoor worden gevaarlijke situaties voorkomen. Doordat de anti slip coating gemakkelijk te onderhouden is, wordt een hygiënische omgeving gewaarborgd en is er minder tijd en inspanning nodig voor schoonmaak en onderhoud. Door de anti slip coatings van Belzona aan te vullen met de non-slip aggregates verbetert de anti slip werking van de betreffende coating.

Belzona’s professionele anti-slip coatings

Belzona’s anti slip coatings zijn samengesteld uit hoogwaardige kunstharsen, zoals epoxyhars en polymeren. Sommige coating oplossingen zijn beschikbaar in diverse kleuren. Met de opvallende kleuren kunt u veilige routes aangegeven, waardoor er minder veiligheidsrisico’s zijn. De anti slip coating is bestand tegen extreme hitte. De weerstandstemperatuur verschilt bij een natte of droge coating. 

De coating hardt snel uit. Door het gebruik van snel uithardende materialen is de downtime van uw bedrijf minimaal. De coating biedt een duurzame bescherming, waardoor u voor een lange termijn uitstekende grip heeft op uw machines, trappen en vloeren. Daarnaast zijn de de oppervlakken beschermd tegen slijtage, waardoor uw vloeren en machines langer meegaan.

Advies over onze Belzona anti slip coating oplossingen

Heeft u vragen over de anti slip coating oplossingen van Belzona? Neem contact op voor persoonlijk advies bij de productselectie. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen op +31 (0) 78 303 19 20. Onze gecertificeerde engineers staan 24/7 voor u ter beschikking.egaan.

 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

+31 (0) 78 303 19 20
E
info@belzona.nl

IBAN: NL15INGB0653137125
BIC: INGBNL2A

BTW: NL00.71.84.980.B01
KvK: 27159814


REFERENTIES


BELZONA BESCHERMT 16 NIEUWE OPSLAGTANKS

Een 16-tal opslagtanks bestemd voor het terrein van Vopak, zijn geleverd door Verwater tankbouw. Op diverse plekken in de tank is een zeer hoogwaardige Belzona coating toegepast, voor een duurzame bescherming van de meest uitdagende gebieden.

 

LEKKAGE AAN STOOMLEIDING

Lekkage aan stoomleiding op het terrein van een grote gasleverancier moest snel verholpen worden, zodat het produtieproces niet in gevaar kon komen. De lokale contractor voerde de reparatie snel uit, met de daarvoor geschikte Belzona producten.

 

COMPOSITE REPAIR - WRAPPING MET BELZONA

Voor een grote zinkproducent heeft Perspect een GRE (Glass Reinforced Epoxy) flens gerepareerd. Deze flens was beschadigd tijdens het aandraaien en moest binnen een week hersteld worden. Het medium waar de flens in aanraking mee komt is zwavelzuur.

 

BELZONA 1111 SUPER METAL

BELZONA 1221 SUPER E METAL METAALPASTA

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

BELZONA 1331 METAALCOATING

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

BELZONA SUPERWRAP II COMPOSIET REPARATIE WRAP

PERSPECT BENELUX

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOAD SPECS

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BENELUX B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BELZONA SERVICES B.V.

NIEUWS

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Belzona Autorized Distributor
 
 

Perspect Benelux B.V. is authorised distributor Belzona.