Technical Sales Engineer binnendienst – Herentals

Toon Vervoort (sales manager België):
“We gaan in België een nieuwe markt aanboren en daar heb ik hulp bij nodig! We hebben een prachtig kantoor ingericht in Herenthout en hebben al heel wat beurzen in België bezocht. De aanvragen en bestellingen stromen binnen en als eerste hebben we een gedreven Sales Engineer Binnendienst nodig. We stropen de mouwen op, maar doen dit niet met z’n tweëen! Onze collega’s van de vestiging in Dordrecht (Nederland) bieden ondersteuning op technisch en administratief gebied.”

Geeft het je voldoening om bij een technisch probleem oplossingsgericht bezig te zijn in plaats van puur commercieel? Wil je meewerken aan het uitbouwen van een nieuwe vestiging binnen een groeiend bedrijf? Dan maken we graag kennis met jou!

Wie zijn wij?

Perspect Benelux b.v. is een toonaangevende leverancier van technische oplossingen in de industrie. Wij zijn exclusief distibuteur van Belzona producten in de Benelux. Dit zijn met name coatings en metaalpasta’s die ingezet worden voor complexe reparaties in de zware industrie.
We verkopen door te adviseren en zijn trots op onze manier van werken.

We zijn een familiebedrijf: we zijn betrokken bij elkaar en onze klanten, gericht op continuïteit en gezonde groei.

Wat is jouw takenpakket als Sales Engineer?


Als Sales Engineer Binnendienst ben je de link tussen onze klanten en onze tecnhische oplossingen. Je zorgt voor een vlekkeloze klantbeleving:

 • Je ondersteunt Toon met technische kennis en advies en helpt bij het voorbereiden van presentaties en productdemonstraties.
 • Je adviseert klanten over de technische aspecten van onze producten en oplossingen.
 • Je werkt nauw samen met onze leveranciers om maatwerkoplossingen te bieden.
 • Je informeert klanten over hun order/bestelling
 • Je bereidt offertes voor, stelt deze op en volgt ze op.
 • Je volgt nauwgezet de spoedleveringen op en zorgt dat ze snel bij de klant zijn.

Wat verdient een Sales Engineer?

Een sales engineer verdient bij ons gemiddeld tussen de €2500,- en €4500,- bruto per maand. Hoeveel salaris jij werkelijk ontvangt ligt ook aan de werkervaring en opleiding.

Wat bieden wij jou als technical sales engineer?

 • Een job waarbij je je technische kennis en commerciële vaardigheden optimaal kunt inzetten.
 • Jij wordt de centrale kracht in de nieuwe vestiging. Je bouwt mee aan de groei van onze merken in België en Luxemburg.
 • Je start met een onboarding programma: een leuk, interactief programma waarmee je Perspect Benelux en je functie snel leert kennen
 • Een aantrekkelijke werkplek op een nieuw kantoor, waar wij trots op zijn.
 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vaste aanstelling
 • Een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van kennis en ervaring
 • Laptop (van de zaak) ?? (niet echt een voordeel)
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je gaat je vakbekwaamheid uitbreiden met trainingen van Belzona University, de Initial Sales training en een opleiding van het gerenomeerde trainersbedrijf Kenneth Smit te Eindhoven.
 • Je maakt deel uit van een enthousiast en gepassioneerd team met de missie om Perspect België op de kaart te zetten!

Wat verwachten wij van jou?


Wij zijn van mening dat je je het meest bij ons thuis voelt als je een technische achtergrond hebt in de werktuigbouw of technische bedrijfskunde of juist een commerciële achtergrond met interesse in techniek. Je spreekt, schrijft en leest makkelijk in Nederlands, Frans en Engels en je bent proactief en klantgericht. Je lost vragen en problemen snel en efficiënt op.

Kom kennis maken!

Ben jij de gedreven Sales Engineer binnendienst die wij zoeken? Stuur dan voor xx-xx-2024 je CV en motivatiebrief naar info@perspect.nl.

Wil je liever eerst wat meer weten over de functie? Bel of app dan met Toon Vervoort (telefoonnummer).

Zo verloopt onze sollicitatieprocedure:


Als we je cv en sollicatiebrief hebben ontvangen, laten we dat weten. Als we na het lezen graag met je kennismaken, nodigen we je uit op onze vestiging in Herenthout. Je hoort binnen twee dagen na het gesprek of wij denken dat we goed matchen. We maken dan een afspraak voor een vervolggesprek en vertellen je meer over de arbeidsvoorwaarden. Bekijk hier al onze vacatures.