Belzona

 

HOME

|

NIEUWS

|

PERSPECT BENELUX

|

CONTACT

INLOGGEN & REGISTREREN

 
 

PRODUCTEN

|

TOEPASSINGEN

|

INDUSTRIE

|

DOWNLOAD SPECS

|

REFERENTIES & BLOGS

 
 

BELZONA 4151 MAGMA-QUARTZ RESIN EPOXYHARS VOOR BETON

Belzona 4151 Magma-Quartz Resin

Belzona 4151 Magma-Quartz Resin: epoxy hars voor behandeling en bescherming van beton oppervlakken blootgesteld aan chemische aanvallen en schuring.

BELZONA 4311 MAGMA CR1 CHEMISCH BESTENDIGE COATING

Belzona 4311 Magma CR1

Belzona 4311 Magma CR1: chemisch bestendige epoxy coating voor de bescherming van beton- en metaal. Oplosmiddel vrij, hoge druksterkte.

BELZONA 4331 MAGMA CR3 ZUURBESTENDIGE COATING

Belzona 4331 Magma CR3

Belzona 4331 Magma CR3: coating ter bescherming van metaal en beton tegen organische zuren zoals azijnzuur en organische oplosmiddelen tot 90°C (194°F).

 

BELZONA 4341 MAGMA CR4 COATING ANORGANISCHE ZUREN

Belzona 4341 Magma CR4

Belzona 4341 Magma CR4: coating ter bescherming van metaal en beton tegen anorganische zuren zoals zwavelzuur en zoutzuur tot 90°C (194°F).

BELZONA 4351 MAGMA CR5 ANTISTATISCHE COATING

Belzona 4351 Magma CR5

Belzona 4351 Magma CR5: antistatische, chemisch bestendige coating voor bescherming van beton en metaal. Voorkomt vonken door statische elektriciteit.

BELZONA 4361 EPOXY COATING VOOR BETON

Belzona 4361

Belzona 4361: flexibele, chemisch bestendige epoxy coating voor beton. Uitstekende scheur overbruggende eigenschappen en optimale bescherming

 

BELZONA 4411 GRANOGRIP ANTI-SLIP EPOXY HARS

Belzona 4411 Granogrip

Belzona 4411 Granogrip: vloeibare epoxyhars voor het creëren en repareren van anti slip op loopvlakken. Hoge chemische en mechanische weerstand.

BELZONA 5111 CERAMIC CLADDING

Belzona 5111 Ceramic Cladding

Belzona 5111 ceramic cladding: urethaan coating beschermt metaal en metselwerk tegen chemicaliën, corrosie, erosie en impact. Kras- en slijtvast!

BELZONA 5122 CLEAR CLADDING CONCENTRATE - STEEN EN BETONCOATING

Belzona 5122 Clear Cladding Concentrate

Vloeistofdichting van metselwerk en steen met Belzona 5122 Clear Cladding Concentrate: duurzaam, ademend, transparant en vuilvertragend.

 

BELZONA 5151 HI-BUILD CLADDING MUURCOATING

Belzona 5151 Hi-Build Cladding

Belzona 5151 Hi-Build Cladding: waterdichte muurcoating beschermt muren en structuren tegen agressieve mariene, industriële of natuurlijke vervuiling en UV-straling.

BELZONA 5231 SG LAMINATE VLOERCOATING

Belzona 5231 SG Laminate

Belzona 5231 SG Laminate: naadloze anti slip vloercoating met hoge chemische en mechanische weerstand. Snelle applicatie en uitharding, duurzame bescherming. 

BELZONA 5233 OPLOSMIDDELVRIJE VLOERCOATING

Belzona 5233

Belzona 5233: water gedragen, UV bestendige, oplosmiddelvrije vloercoating voor slijtvaste vloeren in industriële en bedrijfsmatige omgeving.

 

BELZONA 5811 IMMERSION GRADE

Belzona 5811 Immersion Grade

Belzona 5811 Immersion Grade: tegen corrosie en chemicaliën beschermende epoxy coating voor apparatuur die onder onderdompeling tot 50°C werkt.

BELZONA 5811 DW

Belzona 5812 DW coating

Belzona 5811 DW: coating voor bescherming tegen corrosie van oppervlakken onder onderdompeling. Goedgekeurd voor contact met drinkwater. Drinkwater bestendige coating.

4000 SERIE MAGMA POLYMEREN

Belzona 4111 Magma-Quartz

4000 serie magma polymeren: reparatie en bescherming van beton onderhevig aan slijtage, impact en chemische aanval.


betonbescherming

Betonschade kan tal van oorzaken hebben. Milieutechnische aspecten, productiefouten, corrosie of erosie zijn enkele voorbeelden. Beschadigingen van- en scheurvorming in het beton stellen de stalen constructie bloot aan schadelijke invloeden. Dit leidt mogelijk tot meer schade en nog snellere scheurvorming en beïnvloedt de levensduur en stabiliteit van het beton en de constructie op een nadelige manier. De betonbescherming producten van Belzona vormen dan ook een rationele keuze. Preventief, maar ook in geval van schade.

Een betonbescherming oplossing voor elke situatie

Voor langdurige betonbescherming kunt u gebruik maken van een beschermingscoating van Belzona. De hoogwaardige coatings beschermen beton tegen onder andere schade, corrosie en erosie. Elk product heeft unieke kenmerken en biedt bescherming tegen diverse invloeden van buitenaf. De beschermingsoplossingen van Belzona zorgen ervoor dat schadelijke stoffen niet kunnen doordringen in het oppervlak van het beton en geen schade kunnen veroorzaken. Zo bieden de coatings bescherming tegen chemicaliën, organische zuren, organische oplosmiddelen, anorganische zuren en vloeistoffen.

Naast het vloeistofdicht maken van het oppervlak beschermen onze coatings beton ook tegen natuurlijke of industriële vervuiling, uv-straling, slijtage en krassen, corrosie, erosie, scheuren, schuring en vonken. De coatings bieden hoge chemische en mechanische weerstand en kunnen antistatisch chemisch bestendig zijn. Ook brengt u met sommige coatings een anti slip laag aan op betonnen loopvlakken. Enkele coatings zijn uitermate geschikt voor apparatuur die onder onderdompeling werken, zoals apparatuur in koeltorens, dompelpompen, marine boeien en opslagtanks. U kunt verschillende coatings combineren en over elkaar aanbrengen om de bescherming te optimaliseren. Zo kunt u een coating die beschermt tegen chemische invloeden combineren met een anti slip coating voor extra grip.

De coatings bevatten geen oplosmiddel en zorgen daardoor voor lage gezondheids- en veiligheidsrisico’s. Daarnaast voldoen sommige coatings van Belzona aan de USDA eisen voor incidenteel voedselcontact. De coatings zijn beschikbaar in verschillende kleuren, waarmee onderscheid kan worden gemaakt tussen veilige en minder veilige zones. Hierdoor worden veiligheidsrisico’s beperkt. Ook zijn er transparante coatings beschikbaar die de natuurlijke uitstraling van de ondergrond niet aantasten.

Belzona oplossingen voor het beschermen van beton

Belzona beschikt over verschillende high-performance producten voor elke situatie in betonbescherming. Elk product heeft unieke eigenschappen en biedt bescherming van beton tegen erosie, corrosie, chemicaliën, hitte, impact, schuring, en meer. Alle beschermcoatings zijn duurzaam, gemakkelijk aan te brengen en kennen een eenvoudige mengverhouding. De coating hardt snel uit, waardoor downtime binnen uw bedrijf gering blijft. Wij adviseren u over de betonbeschermingsproducten van Belzona die voldoen aan uw specifieke eisen. Liever telefonisch contact? Dat kan. Bel naar +31 (0) 78 303 19 20 voor contact met een van onze gecertificeerde engineers. Of neem contact op via ons contactformulier.

 

 

 

 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

+31 (0) 78 303 19 20
E
info@belzona.nl

IBAN: NL15INGB0653137125
BIC: INGBNL2A

BTW: NL00.71.84.980.B01
KvK: 27159814


REFERENTIES


BELZONA BESCHERMT 16 NIEUWE OPSLAGTANKS

Een 16-tal opslagtanks bestemd voor het terrein van Vopak, zijn geleverd door Verwater tankbouw. Op diverse plekken in de tank is een zeer hoogwaardige Belzona coating toegepast, voor een duurzame bescherming van de meest uitdagende gebieden.

 

LEKKAGE AAN STOOMLEIDING

Lekkage aan stoomleiding op het terrein van een grote gasleverancier moest snel verholpen worden, zodat het produtieproces niet in gevaar kon komen. De lokale contractor voerde de reparatie snel uit, met de daarvoor geschikte Belzona producten.

 

COMPOSITE REPAIR - WRAPPING MET BELZONA

Voor een grote zinkproducent heeft Perspect een GRE (Glass Reinforced Epoxy) flens gerepareerd. Deze flens was beschadigd tijdens het aandraaien en moest binnen een week hersteld worden. Het medium waar de flens in aanraking mee komt is zwavelzuur.

 

BELZONA 1111 SUPER METAL

BELZONA 1221 SUPER E METAL METAALPASTA

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

BELZONA 1331 METAALCOATING

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

BELZONA SUPERWRAP II COMPOSIET REPARATIE WRAP

PERSPECT BENELUX

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOAD SPECS

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BENELUX B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BELZONA SERVICES B.V.

NIEUWS

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Belzona Autorized Distributor
 
 

Perspect Benelux B.V. is authorised distributor Belzona.