Belzona

 

HOME

|

NIEUWS

|

PERSPECT BENELUX

|

CONTACT

INLOGGEN & REGISTREREN

 
 
 

PRODUCTEN

|

TOEPASSINGEN

|

INDUSTRIE

|

DOWNLOAD SPECS

|

REFERENTIES & BLOGS

 
 

herstellen chemische opslagtank

Remcovanderboor.JPG

Geplaatst op: 14-juni-2021

Door: Remco van der Boor
Inside sales

 

succesvol uitgevoerd renovatieproject 

Perspect Benelux heeft in samenwerking met Straalbedrijf SMD afgelopen week een oude opslagtank in Amsterdam opgeknapt. Deze opslagtank komt in aanraking met de chemicaliën: Oxpet feed.

Uit het uitgevoerde NDO-onderzoek aan deze opslagtank kwam naar voren dat de tank niet meer voldeed aan de huidige wet- en regelgeving. De gestelde eisen uit de EEMUA159 werden niet meer nageleefd door het falen van de dakranden. Door deze agressieve chemicaliën steeg damp van onder naar boven wat de bovenkant van de tank niet aan kon.

 

vacuümstralen in atex-zoneringen

Met behulp van onze Pinovo vacuümstraalunit (ATEX-gecertificeerd) zijn de tankranden volledig gereinigd van corrosie en onderliggende roestvorming. De straalmachines van Pinovo werken doormiddel van een vacuüm systeem. Hierdoor wordt het gebruikte straalgrit en het afval gelijk opgevangen. Doormiddel van een speciaal toe te voegen filter kan er met dit vacuümsysteem ook chroom-6 houdende verfsystemen veilig gestraald worden. Pinovo apparatuur is ATEX gecertificeerd voor veilig gebruik in zone 1 & 2. 

het opvullen van de pitting gebeurde met de Belzona metaalpasta

Na het stralen is de gehele oppervlakte gereinigd van vuil en werd er gewerkt aan het egaliseren van de pitting en gaten. Het herstellen van pitting corrosie is voor dit project gebeurd met de Belzona 1111 Super Metal Paste. Dit product is uitstekend geschikt voor het uitvullen van pitting. Na het uitvullen van alle pitting en gaten, werd de Belzona SuperWrap II ingezet om de tankranden te verstevigen.

belzona superwrap II 

De Belzona SuperWrap II is een composieten oplossing die is ontworpen om zwakke of beschadigde metalen ondergronden weer sterk te maken. Dit systeem is geschikt voor veiligheidskritieke en onder druk staande systemen en kan worden gebruikt op bochten, T-stukken en andere complexe geometrieën.

Een unieke combinatie van een 100% vaste hars, koolstof- en glasvezel versterkingsfolie zorgt voor een snelle en eenvoudige toepassing. De Belzona Superwrap II is bestand tot maximaal aan temperatuur van 150 graden

belzona 3111

De randen van de opslagtank zijn met de Belzona 3111 behandeld. Het oplosmiddelvrije systeem beschermt tegen infrarood en ultraviolette straling en industriële verontreinigende stoffen. De Belzona 3111 coating hecht aan alle typen dakbekleding en is zelfs op complexe dakbedekking toepasbaar.

neem contact met ons op!

Ervaart u zelf ook problemen aan een opslagtank of andere industriële objecten die in aanraking komen met hoge temperaturen, of agressieve chemicaliën? Onze Belzona specialisten staan klaar om u te adviseren! Vanuit jarenlange ervaring is er een netwerk opgebouwd aan betrouwbare contractors, zoals SMD die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van Belzona projecten! Belzona biedt de oplossing voor uw industriële uitdagingen

1000 SERIE METAL PASTE

3000 SERIE POLYMERIC MEMBRANEN

Webshop loginMeer inlogopties

Referenties

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Belzona 5122 Clear Cladding Concentrate - Steen en betoncoating

Belzona 5122 Clear Cladding Concentrate

Vloeistofdichting van metselwerk en steen met Belzona 5122 Clear Cladding Concentrate: duurzaam, ademend, transparant en vuilvertragend.


Belzona 5811 Immersion Grade

Belzona 5811 Immersion Grade

Belzona 5811 Immersion Grade: tegen corrosie en chemicaliën beschermende epoxy coating voor apparatuur die onder onderdompeling tot 50°C werkt. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

+31 (0) 78 303 19 20
E
info@belzona.nl

IBAN: NL15INGB0653137125
BIC: INGBNL2A

BTW: NL00.71.84.980.B01
KvK: 27159814


REFERENTIES


HERSTELLEN CHEMISCHE OPSLAGTANK

Perspect Benelux heeft in samenwerking met Straalbedrijf SMD afgelopen week een oude opslagtank in Amsterdam opgeknapt. Deze opslagtank komt in aanraking met de chemicaliën: Oxpet feed.

 

DIT MULTI-INZETBARE VLOEIBARE METAAL BIEDT ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN

Andre van der Graaf

Belzona 1111 is een tweecomponenten metaalpolymeer dat is gevuld met aluminiumoxide, eenvoudig uitsmeerbaar is en bestand is tegen een groot...

 

DE MEERWAARDE VAN BELZONA BIJ REPARATIES AAN WINDMOLENTURBINES

Gelukkig biedt Perspect Benelux de oplossing in de vorm van Belzona 5721. Deze supersterke 2-componenten beschermingscoating voor turbinebladen kun je snel en eenvoudig aanbrengen, zodat de downtime tijdens het onderhoud tot een minimum wordt beperkt.

 

BELZONA 1111 SUPER METAL

BELZONA 1221 SUPER E METAL METAALPASTA

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

BELZONA 1331 METAALCOATING

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

BELZONA SUPERWRAP II COMPOSIET REPARATIE WRAP

PERSPECT BENELUX

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOAD SPECS

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BENELUX B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BELZONA SERVICES B.V.

NIEUWS

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Belzona Autorized Distributor
 
 

Perspect Benelux B.V. is authorised distributor Belzona.