Belzona

 

HOME

|

NIEUWS

|

PERSPECT BENELUX

|

CONTACT

INLOGGEN & REGISTREREN

 
 

PRODUCTEN

|

TOEPASSINGEN

|

INDUSTRIE

|

DOWNLOAD SPECS

|

REFERENTIES & BLOGS

 
 

herstellen chemische opslagtank 

succesvol uitgevoerd renovatieproject 

Perspect Benelux heeft in samenwerking met Straalbedrijf SMD afgelopen week een oude opslagtank in Amsterdam opgeknapt. Deze opslagtank komt in aanraking met de chemicaliën: Oxpet feed.

Uit het uitgevoerde NDO-onderzoek aan deze opslagtank kwam naar voren dat de tank niet meer voldeed aan de huidige wet- en regelgeving. De gestelde eisen uit de EEMUA159 werden niet meer nageleefd door het falen van de dakranden. Door deze agressieve chemicaliën steeg damp van onder naar boven wat de bovenkant van de tank niet aan kon.

 

vacuümstralen in atex-zoneringen

Met behulp van onze Pinovo vacuümstraalunit (ATEX-gecertificeerd) zijn de tankranden volledig gereinigd van corrosie en onderliggende roestvorming. De straalmachines van Pinovo werken doormiddel van een vacuüm systeem. Hierdoor wordt het gebruikte straalgrit en het afval gelijk opgevangen. Doormiddel van een speciaal toe te voegen filter kan er met dit vacuümsysteem ook chroom-6 houdende verfsystemen veilig gestraald worden. Pinovo apparatuur is ATEX gecertificeerd voor veilig gebruik in zone 1 & 2. 

het opvullen van de pitting gebeurde met de Belzona metaalpasta

Na het stralen is de gehele oppervlakte gereinigd van vuil en werd er gewerkt aan het egaliseren van de pitting en gaten. Het herstellen van pitting corrosie is voor dit project gebeurd met de Belzona 1111 Super Metal Paste. Dit product is uitstekend geschikt voor het uitvullen van pitting. Na het uitvullen van alle pitting en gaten, werd de Belzona SuperWrap II ingezet om de tankranden te verstevigen.

belzona superwrap II 

De Belzona SuperWrap II is een composieten oplossing die is ontworpen om zwakke of beschadigde metalen ondergronden weer sterk te maken. Dit systeem is geschikt voor veiligheidskritieke en onder druk staande systemen en kan worden gebruikt op bochten, T-stukken en andere complexe geometrieën.

Een unieke combinatie van een 100% vaste hars, koolstof- en glasvezel versterkingsfolie zorgt voor een snelle en eenvoudige toepassing. De Belzona Superwrap II is bestand tot maximaal aan temperatuur van 150 graden

belzona 3111

De randen van de opslagtank zijn met de Belzona 3111 behandeld. Het oplosmiddelvrije systeem beschermt tegen infrarood en ultraviolette straling en industriële verontreinigende stoffen. De Belzona 3111 coating hecht aan alle typen dakbekleding en is zelfs op complexe dakbedekking toepasbaar.

neem contact met ons op!

Ervaart u zelf ook problemen aan een opslagtank of andere industriële objecten die in aanraking komen met hoge temperaturen, of agressieve chemicaliën? Onze Belzona specialisten staan klaar om u te adviseren! Vanuit jarenlange ervaring is er een netwerk opgebouwd aan betrouwbare contractors, zoals SMD die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van Belzona projecten! Belzona biedt de oplossing voor uw industriële uitdagingen
1000 SERIE METAL PASTE

3000 SERIE POLYMERIC MEMBRANEN

Webshop loginMeer inlogopties

Referenties

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


THERMISCHE ISOLATIE BARRIÈRE - CORROSIE BESCHERMING

Industrieën en faciliteiten over de hele wereld staan ​​voor uitdagingen met het onderhoud van leidingen, tanks en schepen. Schade en achteruitgang van leidingen, kleppen en fittingen zijn grote problemen; ze komen voor als gevolg van corrosie, erosie, en chemische aantasting.


Belzona 5721 Leading Edge Protection

Belzona 5721 is een UV bestendige coating voor randen van turbinebladen van windmolens. Nu wij steeds meer afhankelijk worden van windenergie wordt het (preventieve)onderhoud steeds belangrijker. Met deze Belzona 5721 beschermt u de turbinebladen tegen ersosie en ander invloeden van buitenaf. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

+31 (0) 78 303 19 20
E
info@belzona.nl

IBAN: NL15INGB0653137125
BIC: INGBNL2A

BTW: NL00.71.84.980.B01
KvK: 27159814


REFERENTIES


BELZONA BESCHERMT 16 NIEUWE OPSLAGTANKS

Een 16-tal opslagtanks bestemd voor het terrein van Vopak, zijn geleverd door Verwater tankbouw. Op diverse plekken in de tank is een zeer hoogwaardige Belzona coating toegepast, voor een duurzame bescherming van de meest uitdagende gebieden.

 

LEKKAGE AAN STOOMLEIDING

Lekkage aan stoomleiding op het terrein van een grote gasleverancier moest snel verholpen worden, zodat het produtieproces niet in gevaar kon komen. De lokale contractor voerde de reparatie snel uit, met de daarvoor geschikte Belzona producten.

 

COMPOSITE REPAIR - WRAPPING MET BELZONA

Voor een grote zinkproducent heeft Perspect een GRE (Glass Reinforced Epoxy) flens gerepareerd. Deze flens was beschadigd tijdens het aandraaien en moest binnen een week hersteld worden. Het medium waar de flens in aanraking mee komt is zwavelzuur.

 

BELZONA 1111 SUPER METAL

BELZONA 1221 SUPER E METAL METAALPASTA

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

BELZONA 1331 METAALCOATING

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

BELZONA SUPERWRAP II COMPOSIET REPARATIE WRAP

PERSPECT BENELUX

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOAD SPECS

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BENELUX B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BELZONA SERVICES B.V.

NIEUWS

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Belzona Autorized Distributor
 
 

Perspect Benelux B.V. is authorised distributor Belzona.