Belzona

 

HOME

|

NIEUWS

|

PERSPECT BENELUX

|

CONTACT

INLOGGEN & REGISTREREN

 
 

PRODUCTEN

|

TOEPASSINGEN

|

INDUSTRIE

|

DOWNLOAD SPECS

|

REFERENTIES & BLOGS

 
 

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

Belzona 1321 Ceramic S-Metal

BELZONA 2131 D&A FLUID ELASTOMER

Belzona 2131 D&A Fluid Elastomer

Belzona 2131 D&A Fluid Elastomer: flexibel slijtvast pu elastomeer voor het gieten van rubberen componenten en coating van metaal en rubber oppervlakken.

BELZONA 2221 MP FLUID ELASTOMER

Belzona 2221 MP Fluid Elastomer product

Belzona 2221 MP Fluid Elastomer: hard, flexibel pu elastomeer voor reparatie en bedekking van rubber en metaal plus casting van nieuwe componenten.

 

BELZONA 4154 BULKFILL RESIN

Belzona 4154 Bulkfill Resin

Belzona 4154 Bulkfill Resin: reparatiehars voor het herbouwen van beton en steen, beschadigd door impact, trillingen, chemicaliën en milieu aspecten.

BELZONA 5811 IMMERSION GRADE

Belzona 5811 Immersion Grade

Belzona 5811 Immersion Grade: tegen corrosie en chemicaliën beschermende epoxy coating voor apparatuur die onder onderdompeling tot 50°C werkt.

BELZONA 5811 DW

Belzona 5812 DW coating

Belzona 5811 DW: coating voor bescherming tegen corrosie van oppervlakken onder onderdompeling. Goedgekeurd voor contact met drinkwater. Drinkwater bestendige coating.


Coatings injecteren of gieten

Het is belangrijk om vloeren en oppervlakken van apparaten en machines goed te beschermen tegen corrosie, erosie en slijtage. Wanneer schade ontstaat, door bijvoorbeeld vochtproblemen, temperatuurswisselingen of scheurvorming, is het belangrijk de schade te repareren. Hiervoor kunt u de producten van Belzona gebruiken. Het assortiment van Belzona bevat reparatieproducten en coatings die u kunt gieten en injecteren. Deze coatings maken oppervlakken waterdicht, vullen holle ruimtes en repareren gaten, holtes en spleten.

Reparatiehars om te injecteren

Belzona biedt diverse producten aan voor het repareren en herbouwen van beton en steen dat is beschadigd door trillingen, chemicaliën of milieu-invloeden. Hierbij kunt u denken aan corrosie, erosie en betonrot. De beschadigingen kunnen bestaan uit scheuren en gaten. Wanneer u deze schade niet repareert kan uw oppervlak blijvend beschadigd blijven en is de enige oplossing het vervangen van het materiaal. De producten van Belzona bieden hierin een duurzame oplossing. Door de reparatiehars te injecteren in de scheuren en gaten garandeert u langdurige, hoge prestaties van uw apparaten, wanden en vloeren. De hars is ook geschikt om ongelijke gebieden te nivelleren. Het is een duurzame oplossing om scheuren en gaten te repareren, doordat de hars niet krimpt bij het uitharden. Hierdoor is uw oppervlak blijvend beschermd en gerepareerd. Daarnaast is de hars toepasbaar in diverse industrieën en hecht het aan diverse materialen, zoals baksteen, beton en natuursteen. Doordat de hars snel uithardt is de downtime van uw bedrijf minimaal.

Coatings om te gieten

Om grotere oppervlakken te beschermen tegen corrosie en erosie bevat het assortiment van Belzona beschermingscoatings om te gieten. De verschillende producten hechten aan vrijwel alle ondergronden, zoals metaal, rubber, nitril, SBR, polyurethaan, PVC, staal, koper, beton en neopreen. De coatings bestaan uit polyurethaan, epoxy. De polyurethaan elastomeer coating is flexibel en is ideaal voor materialen die licht uitzetten of vervormen. De coatings harden snel uit en zijn gemakkelijk aan te brengen, waardoor downtime van uw bedrijf minimaal blijft. De producten zijn duurzaam, oplosmiddelvrij en bieden een hoge elektrische en chemische weerstand en beschermen uitstekend tegen corrosie, erosie en slijtage. Daarnaast zijn sommige coatings geschikt voor het waterdicht maken van oppervlakken en om oppervlakken onder onderdompeling te beschermen en repareren. Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste product uit het assortiment van Belzona coatings om te injecteren en gieten.

Belzona coatings om te injecteren en gieten

Belzona biedt effectieve en duurzame oplossingen als het om injecteren, gieten en verlijmen gaat. De producten zijn eenvoudig aan te brengen. De coatings hechten aan uiteenlopende materialen, zoals rubber, nitril, neopreen, SBR, polyurethaan PVC, staal, koper en beton. De Belzona coatings om te gieten en injecteren beschermen uw oppervlak tegen erosie en corrosie en bieden daarnaast uitstekende elektrische en chemische weerstand. Neem contact op voor een persoonlijk advies. Vanzelfsprekend kunt u ook bellen met +31 (0) 78 303 19 20 voor hulp bij selectie uit de range Belzona producten voor injecteren, gieten en verlijmen.

Korte omschrijving producten

Belzona 1321 – oplosmiddelvrije epoxy coating om te gieten voor bescherming van metalen oppervlakken

Belzona 2131 – slijtvaste polyurethaan elastomeer coating om te gieten op rubberen en metalen componenten

Belzona 2221 – flexibele polyurethaan elastomeer coating voor reparatie en bedekking van rubber en metaal

Belzona 4154 – reparatiehars voor beton en steen om te injecteren

Belzona 5811 – beschermende epoxy coating om te gieten voor apparatuur onder onderdompeling

Belzona 5812 – coating om te gieten voor bescherming van oppervlakken onder onderdompeling

 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

+31 (0) 78 303 19 20
E
info@belzona.nl

IBAN: NL15INGB0653137125
BIC: INGBNL2A

BTW: NL00.71.84.980.B01
KvK: 27159814


REFERENTIES


BELZONA BESCHERMT 16 NIEUWE OPSLAGTANKS

Een 16-tal opslagtanks bestemd voor het terrein van Vopak, zijn geleverd door Verwater tankbouw. Op diverse plekken in de tank is een zeer hoogwaardige Belzona coating toegepast, voor een duurzame bescherming van de meest uitdagende gebieden.

 

LEKKAGE AAN STOOMLEIDING

Lekkage aan stoomleiding op het terrein van een grote gasleverancier moest snel verholpen worden, zodat het produtieproces niet in gevaar kon komen. De lokale contractor voerde de reparatie snel uit, met de daarvoor geschikte Belzona producten.

 

COMPOSITE REPAIR - WRAPPING MET BELZONA

Voor een grote zinkproducent heeft Perspect een GRE (Glass Reinforced Epoxy) flens gerepareerd. Deze flens was beschadigd tijdens het aandraaien en moest binnen een week hersteld worden. Het medium waar de flens in aanraking mee komt is zwavelzuur.

 

BELZONA 1111 SUPER METAL

BELZONA 1221 SUPER E METAL METAALPASTA

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

BELZONA 1331 METAALCOATING

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

BELZONA SUPERWRAP II COMPOSIET REPARATIE WRAP

PERSPECT BENELUX

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOAD SPECS

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BENELUX B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BELZONA SERVICES B.V.

NIEUWS

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Belzona Autorized Distributor
 
 

Perspect Benelux B.V. is authorised distributor Belzona.