Belzona

 

HOME

|

NIEUWS

|

PERSPECT BENELUX

|

CONTACT

INLOGGEN & REGISTREREN

 
 

PRODUCTEN

|

TOEPASSINGEN

|

INDUSTRIE

|

DOWNLOAD SPECS

|

REFERENTIES & BLOGS

 
 

De belzona 3000 serie - roofing 

Belzona is wereldwijd marktleider in de polymeren reparatie composieten en industriële beschermende coatings voor machines, apparatuur, gebouwen en objecten. Met een assortiment dat ruim 100 high-performance producten omvat, biedt Belzona een passende oplossing – van volledige turn-key systemen tot praktische on-site reparaties - voor legio onderhoudsproblemen.

De Belzona 3000 serie is onderverdeeld in producten gericht op duurzaam beschermen en producten gericht op het uitvoeren van reparaties aan daken.

Belzona 3000 serie

De Belzona 3000 serie polymeric membranen is toegespitst op het wind- en waterdicht maken van gebouwen, constructies en isolaties. Deze twee componenten reactieve systemen kunnen zowel beschadigde machines en apparatuur repareren als duurzame bescherming bieden tegen erosie, corrosie, slijtage en andere vormen van mechanische beschadiging. 

De onderstaande foto's zijn gemaakt na applicaties van de Belzona 3000 serie. Deze serie biedt uitstekende weer- en waterbestendigheid voor bijna alle soorten daken. Het oplosmiddelvrije systeem beschermt tegen infrarood en ultraviolette straling en industriële verontreinigende stoffen.

 

dakreparaties - belzona 3121

Het probleem

De conventionele methode voor dakbedekking is het aanbrengen van bitumen. Dit komt veelal voor op platte daken en is vaak van goede kwaliteit. Wanneer er problemen ontstaan, gebeurt dit vaak bij de overlappen, afvoeren en langs randen. Deze problemen worden vaak via de conventionele methode opgelost, met een brander het dak op en een stuk bitume eroverheen plaatsen. Voor dit soort reparatiewerk heeft Belzona een duurzame oplossing bedacht die veel tijd en geld bespaart.

De oplossing - het product

De Belzona 3121 is speciaal ontwikkeld voor het uitvoeren van dakreparaties en effectieve waterdichting van lekkende daken. Het vloeibare systeem hecht aan de meest voorkomende dakbedekkingen; ook glooiende oppervlakken. Ook onder zware weersomstandigheden hardt Belzona 3121 snel uit, dit product is ook onder water toepasbaar. Daarnaast is de Belzona 3121 waterdicht, terwijl het microporeuze systeem onderliggend vocht laat ontsnappen. Het systeem kan snel en simpel met bijvoorbeeld een kwast worden aangebracht. Door korte uithardingstijd van de Belzona 3121 treedt de werking snel in: de waterdichting is zowel effectief als duurzaam. Onderaan dit artikel is een filmpje te vinden waarin de applicatie gedemonstreerd wordt. 

Toepassingsmogelijkheden Belzona 3121

De Belzona 3121 is toepasbaar op: goten, borstwering muren, glaslatten, naden, zetwerk en uiteraard daken.

Technische informatie Belzona 3121

Uiteraard is alle technische informatie over dit product hier te zien. Via deze pagina is het mogelijk om de uithardingstijden, scheurmetingen en de treksterkte te bekijken.  

Contact

Bent u geïnteresseerd geraakt in deze, of andere mogelijkheden van Belzona, dan kunt u ons bereiken via  +31 (0) 78 303 19 20 of via info@belzona.nl.

 
Webshop loginMeer inlogopties

Referenties

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Reparatie HPDE leiding


Onder hoge tijdsdruk heeft het applicatieteam van Perspect Contracting & Services B.V. een HPDE leiding duurzaam gerepareerd. Voor deze applicatie is gebruik gemaakt van de Belzona 1221. 


Belzona 3121 MR7 noodreparatie coating

Belzona 3121 MR7

Belzona 3121 MR7: voor noodreparatie en waterdichting van lekkende daken. Belzona 3121. Eenvoudige, snelle applicatie en duurzaam effect.


Belzona Industrial repair KIT

Belzona Industrial repair kit

Lekkage in de (chemische) industrie snel verhelpen? Met de Belzona Industrial Emergency Repair KIT heeft u alles voor lekkagedichting bij de hand! 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

+31 (0) 78 303 19 20
E
info@belzona.nl

IBAN: NL15INGB0653137125
BIC: INGBNL2A

BTW: NL00.71.84.980.B01
KvK: 27159814


REFERENTIES


BELZONA BESCHERMT 16 NIEUWE OPSLAGTANKS

Een 16-tal opslagtanks bestemd voor het terrein van Vopak, zijn geleverd door Verwater tankbouw. Op diverse plekken in de tank is een zeer hoogwaardige Belzona coating toegepast, voor een duurzame bescherming van de meest uitdagende gebieden.

 

LEKKAGE AAN STOOMLEIDING

Lekkage aan stoomleiding op het terrein van een grote gasleverancier moest snel verholpen worden, zodat het produtieproces niet in gevaar kon komen. De lokale contractor voerde de reparatie snel uit, met de daarvoor geschikte Belzona producten.

 

COMPOSITE REPAIR - WRAPPING MET BELZONA

Voor een grote zinkproducent heeft Perspect een GRE (Glass Reinforced Epoxy) flens gerepareerd. Deze flens was beschadigd tijdens het aandraaien en moest binnen een week hersteld worden. Het medium waar de flens in aanraking mee komt is zwavelzuur.

 

BELZONA 1111 SUPER METAL

BELZONA 1221 SUPER E METAL METAALPASTA

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

BELZONA 1331 METAALCOATING

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

BELZONA SUPERWRAP II COMPOSIET REPARATIE WRAP

PERSPECT BENELUX

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOAD SPECS

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BENELUX B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BELZONA SERVICES B.V.

NIEUWS

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Belzona Autorized Distributor
 
 

Perspect Benelux B.V. is authorised distributor Belzona.