Belzona

 

HOME

|

NIEUWS

|

PERSPECT BENELUX

|

CONTACT

INLOGGEN & REGISTREREN

 
 

PRODUCTEN

|

TOEPASSINGEN

|

INDUSTRIE

|

DOWNLOAD SPECS

|

REFERENTIES & BLOGS

 
 

BELZONA 2111 D&A HI-BUILD ELASTOMEER

Belzona 2111 D&A Hi-Build Elastomeer: opbouw, reparatie en vernieuwing van rubber en metaal. Duurzaam en hoge weerstand tegen slijtage, schuring en impact.

BELZONA 2121 D&A HI-COAT ELASTOMER

Belzona 2121 D&A Hi-Coat Elastomer

Belzona 2121 D&A Hi-Coat Elastomer: flexibel, slijtvast pu elastomeer voor de bekleding van metaal en rubber. Belzona 2121 is slijtvast, elastisch en duurzaam.

BELZONA 2131 D&A FLUID ELASTOMER

Belzona 2131 D&A Fluid Elastomer

Belzona 2131 D&A Fluid Elastomer: flexibel slijtvast pu elastomeer voor het gieten van rubberen componenten en coating van metaal en rubber oppervlakken.

 

BELZONA 2141 ACR FLUID ELASTOMER

Belzona 2141 ACR Fluid Elastomer

Belzona 2141 ACR Fluid Elastomer: beschermt metaal- en rubber componenten tegen slijtage, cavitatie, erosie en corrosie. Ook bij ultra hoge snelheden!

BELZONA 2211 MP HI-BUILD ELASTOMER

Belzona 2211 MP Hi-Build Elastomer

Belzona 2211 MP Hi-Build Elastomer: voor reparatie, herbouw en bedekking van rubber en metaal. Multi functioneel en beschermt tegen erosie en corrosie!

BELZONA 2221 MP FLUID ELASTOMER

Belzona 2221 MP Fluid Elastomer product

Belzona 2221 MP Fluid Elastomer: hard, flexibel pu elastomeer voor reparatie en bedekking van rubber en metaal plus casting van nieuwe componenten.

 

BELZONA 2311 SR ELASTOMER

Belzona 2311 SR Elastomer

Snel hardende, slijtvaste Belzona 2311 SR Elastomer voor nood reparaties, herbouw en coating van rubberen componenten en metalen oppervlakken.

DOWNLOADS 2000 SERIE ELASTOMEER POLYMEREN

Download Belzona brochures & flyers

De verschillende flyers en specification sheets uit de Belzona 2000 serie op rij. Een overzicht van de downloads uit de 2000 serie elastomeer polymeren.

 

2000 serie Elastomeren

Flexibele componenten, zoals transportbanden en rubberslangen, zijn vaak bijzonder gevoelig voor invloeden van buitenaf. Wanneer deze materialen niet regelmatig worden gereinigd en beschermd tegen beschadiging kan schade, zoals scheuren en gaten, ontstaan door corrosie, erosie en slijtage. De Belzona 2000 serie bevat diverse producten voor de reparatie, bescherming, vernieuwing en opbouw van flexibele oppervlakken. Hiermee wordt de levensduur van de onderdelen verlengd. De elastomeren beschermen rubberen en metalen oppervlakken optimaal tegen erosie, corrosie en slijtage.

Elastomeren

De flexibele elastomeren van de Belzona 2000 serie zijn duurzaam, slijtvast en schok- en schuurbestendig. Hierdoor bieden ze een perfecte bescherming voor flexibele oppervlakken van metaal en rubber. De producten zijn elastisch, waardoor de flexibiliteit van de behandelde oppervlakken niet verminderd. Een behandeling of reparatie met elastomeren zorgt voor een langere levensduur van flexibele onderdelen. 

Elk product van Belzona heeft zijn eigen unieke eigenschappen, zo ook de elastomeren uit de Belzona 2000 serie. De producten hechten aan diverse materialen, zoals polyurethaan, PVC, staal, koper en beton. Sommige producten hechten zelfs bij langdurige onderdompeling stevig aan het te beschermen oppervlak. Het elastomeer is gemakkelijk aan te brengen en hardt uit op kamertemperatuur. Doordat de materialen snel uitharden blijft downtime binnen uw bedrijf beperkt. De producten zijn duurzaam en elastisch en bieden een hoge weerstand tegen impact, slijtage en schuring. Ook de mechanische en chemische resistentie is bij diverse Belzona producten hoog. De oplosmiddelvrije producten verminderen de veiligheids- en gezondheidsrisico’s. Na behandeling met een elastomeer van Belzona is uw oppervlak niet enkel gerepareerd; het is ook goed beschermd tegen corrosie en erosie.

Naast het beschermen van flexibele componenten zijn een aantal oplossingen ook geschikt om in te spuiten in mallen of holtes. Hiermee kunnen unieke componenten ontwikkeld of gecast worden. Doordat het elastomeer hecht aan diverse materialen is het mogelijk om componenten te verlijmen. Het is dan ook mogelijk om oude onderdelen te vervangen. Door de onderdelen in een nieuwe mal in te spuiten en later te verlijmen op de juiste ondergrond kunt u op een duurzame manier flexibele componenten vernieuwen.

Belzona 2000 serie elastomeren

De Belzona 2000 serie elastomeren en polymeren bestaat uit een uniek assortiment high performance oplossingen voor slijtvaste bekledingen, alsmede voor de reparatie en bescherming van flexibele componenten. Daarnaast biedt deze serie duurzame bescherming tegen erosie, corrosie en slijtage. Voor een persoonlijk advies of hulp bij selectie uit de Belzona 2000 serie elastomeren belt u met +31 (0) 78 303 19 20 of neem contact op via het contactformulier.

Korte omschrijving producten

Belzona 2111 – duurzame elastomeer voor de opbouw, reparatie en vernieuwing van rubber en metaal

Belzona 2121 – slijtvaste elastomeer polyurethaan coating voor de bekleding van metaal en rubber

Belzona 2131 – slijtvaste elastomeer coating voor metaal en rubber en het gieten van rubberen componenten

Belzona 2141 – beschermende elastomeer voor rubber en metaal

Belzona 2211 – multifunctionele elastomeer voor reparatie, herbouw en bedekking van rubber en metaal

Belzona 2221 – harde, flexibele elastomeer voor bedekking en reparatie van rubber en metaal en het casten van nieuwe componenten

Belzona 2311 – slijtvaste elastomeer voor (nood)reparaties, herbouw en coating van rubber en metaal

 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

+31 (0) 78 303 19 20
E
info@belzona.nl

IBAN: NL15INGB0653137125
BIC: INGBNL2A

BTW: NL00.71.84.980.B01
KvK: 27159814


REFERENTIES


BELZONA BESCHERMT 16 NIEUWE OPSLAGTANKS

Een 16-tal opslagtanks bestemd voor het terrein van Vopak, zijn geleverd door Verwater tankbouw. Op diverse plekken in de tank is een zeer hoogwaardige Belzona coating toegepast, voor een duurzame bescherming van de meest uitdagende gebieden.

 

LEKKAGE AAN STOOMLEIDING

Lekkage aan stoomleiding op het terrein van een grote gasleverancier moest snel verholpen worden, zodat het produtieproces niet in gevaar kon komen. De lokale contractor voerde de reparatie snel uit, met de daarvoor geschikte Belzona producten.

 

COMPOSITE REPAIR - WRAPPING MET BELZONA

Voor een grote zinkproducent heeft Perspect een GRE (Glass Reinforced Epoxy) flens gerepareerd. Deze flens was beschadigd tijdens het aandraaien en moest binnen een week hersteld worden. Het medium waar de flens in aanraking mee komt is zwavelzuur.

 

BELZONA 1111 SUPER METAL

BELZONA 1221 SUPER E METAL METAALPASTA

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

BELZONA 1331 METAALCOATING

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

BELZONA SUPERWRAP II COMPOSIET REPARATIE WRAP

PERSPECT BENELUX

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOAD SPECS

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BENELUX B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BELZONA SERVICES B.V.

NIEUWS

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Belzona Autorized Distributor
 
 

Perspect Benelux B.V. is authorised distributor Belzona.