Belzona

 

HOME

|

NIEUWS

|

PERSPECT BENELUX

|

CONTACT

INLOGGEN & REGISTREREN

 
 
 

PRODUCTEN

|

TOEPASSINGEN

|

INDUSTRIE

|

DOWNLOAD SPECS

|

REFERENTIES & BLOGS

 
 

Herstel lekkage leiding

herstel-lekkage-leiding.jpgVoor een duurzaam herstel van lekkage aan een leiding, biedt Belzona uitkomst. Zowel voor noodreparaties als permanente lekkagedichting kunnen meerdere technieken en oplossingen worden ingezet. Elk toegespitst op de specifieke situatie, en snel en effectief inzetbaar. In het geval van de lekkage aan de leiding is gekozen voor inzet van Belzona 1111 Super Metal en Belzona Super Wrap II.

Aanleiding lekkage leiding

Door hevige (pitting) corrosie was grote afname van de wanddikte van het materiaal opgetreden. Aan onderkant van de betonnen ligger uitte zich dit in meerdere lekkages aan de onderzijde van de leiding.

Advies herstel lekkage leiding

Om in-situ lekkagedichting toe te passen en gelijktijdig verdere lekkages aan de leiding te voorkomen, is geadviseerd de gaten te dichten door een metalen plaat met behulp van Belzona 1111 Super Metal te verlijmen. Het advies was het geheel vervolgens te omwikkelen met het ISO-gecertificeerde carbon fibre wrapping systeem; de Belzona Super Wrap II.

lekkagedichting-leiding.jpg

Werkwijze herstel lekkage

Voorafgaand aan het herstel van de lekkage zijn metingen van het zout / chloride gehalte met een Bresle test uitgevoerd. De waarde bleek te hoog waardoor eerst het oppervlak met behulp van Belzona Saltaway is ontzout en vervolgens met Demin water is gespoeld. Na afronding van deze werkzaamheden is het oppervlak gestraald conform Belzona specificaties (SA 2.5, minimaal 75 micron inslagprofiel).

lekkage-leiding-herstel.jpg

De volgende stap in het herstel van de lekkende leiding was het verlijmen van een plaat (ca. 1500 x 1000 x 5 mm) met Belzona 1111 Super Metal over de lekkages. Alle oneffenheden in het oppervlak zijn vervolgens met Belzona 1111 Super Metal opgevuld om zo een ‘gladde’ ondergrond te verkregen voor de wrapping. Denk hierbij aan de buitenste lasnaden, oude reparaties en de randen van verlijmde plaat. Tot slot is Belzona Super Wrap II (carbon fiber wrapping) vanaf de dome aangebracht.

lekkagedichting-belzona-super-wrap.jpg

Industrie

Chemie, Nederland

Gebruikte producten

Belzona 1111 Super Metal
Belzona Super Wrap II

Contractor

Perspect Contracting & Services B.V.

Informatie en advies

Advies-Belzona-producten-Perspect.jpgWilt u een advies over meest effectieve en efficiënte wijze waarop u uw installaties kunt repareren, beschermen of de levensduur daarvan kan verbeteren? Neem gerust contact met ons op. Ook voor meer informatie over het uitgevoerde herstel van de lekkage aan de leiding kunt u bellen met +31 (0) 78 303 19 20.

CORROSIE

METAAL

WRAPPING

Webshop loginMeer inlogopties

Referenties

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Belzona 1111 Super Metal


Dit product is ontworpen voor herstel en revisie van machines, installaties en onderdelen. Dit product is duurzaam en chemisch resistent.

 


Belzona 1212 Leak Sealing Kit

Belzona 1212 Leak Sealing KIT


Belzona 1212 Leak Sealing KIT: alle materialen en accessoires voor het snel en effectief uitvoeren van noodreparaties bij lekkages.


Belzona 9611 ES Metal> Belzona SuperWrap II


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

+31 (0) 78 303 19 20
E
info@belzona.nl

IBAN: NL15INGB0653137125
BIC: INGBNL2A

BTW: NL00.71.84.980.B01
KvK: 27159814


REFERENTIES


LUCHTLEIDING LEKKAGE - CORROSIEVORMING

Een lekkage, ontstaan door corrosievorming, aan een luchtleiding op een grote offshore locatie is verholpen conform de Perspect werkwijze.

 

BESCHERMEN VAN OBJECTEN OM SCHADE DOOR ABRASIE TE VOORKOMEN

Abrasie (slijtage) is een van de meest voorkomende oorzaken van slijtage. Slijtage is een proces dat niet volledig kan worden gestopt. Alles zal na verloop van tijd slijten, maar er zijn methodieken om dit proces te vertragen en zo apparatuur een langere levensduur te geven.

 

VERHELPEN LEKKAGE LEIDING (CONDUCTOR AND DIVERTER)

Voor een offshore klant heeft Perspect Benelux een reparatievoorschrift gemaakt voor het herstellen van een lekkage aan een conductorleiding. De applicatie is uitgevoerd door een Belzona & Pinovo approved contractor. 

 

BELZONA 1111 SUPER METAL

BELZONA 1221 SUPER E METAL

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

BELZONA 1331

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

BELZONA SUPERWRAP II

PERSPECT BENELUX

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOAD SPECS

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BENELUX B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BELZONA SERVICES B.V.

NIEUWS

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Belzona Autorized Distributor
 
 

Perspect Benelux B.V. is authorised distributor Belzona.