Belzona

 

HOME

|

NIEUWS

|

PERSPECT BENELUX

|

CONTACT

INLOGGEN & REGISTREREN

 
 

PRODUCTEN

|

TOEPASSINGEN

|

INDUSTRIE

|

DOWNLOAD SPECS

|

REFERENTIES & BLOGS

 
 

Industrieën

Belzona is een standaard voor veel bedrijven in diverse industrieën. Hieronder een overzicht van de meest voorkomende gebieden waarin we actief zijn. Bij onze referenties een selectie van werkzaamheden die voor opdrachtgevers uit diverse industrieën zijn uitgevoerd. Neem voor meer informatie of een persoonlijk advies over de op uw industrie toegesneden oplossingen vrijblijvend contact met ons op.

Faciliteiten onderhoud

Veel bedrijven bezitten faciliteiten die samengaan met een grote verantwoordelijkheid van onderhoud. Belzona biedt vele voordelen met niet conventionele reparaties zoals minder stilstand en in sommige gevallen permanente oplossingen. Meer informatie over onze high-performance oplossingen in de brochure Buildings & Structures.

marine.jpg

Scheepvaart industrie

Reparatie en onderhoud aan boord van schepen vormen een unieke set van omstandigheden voor bemanningen en exploitanten. Belzona herstelt en beschermt een breed scala van gebieden binnen de scheepvaart industrie die vermindering van de onderhoudskosten, down time en reparatie frequentie bewerkstelligen. Meer informatie over onze high-performance oplossingen in de brochure Marine Industry.

Algemene apparatuur

Storing aan apperatuur, als gevolg van schade, kan leiden tot grote ongemakken waaronder down time en hogere loonkosten. Belzona lost deze problemen op door het herstel, bescherming en reparatie. Onze polymere reparatie systemen zijn kosten effectief en bieden een lange levensduur, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Een overzicht van de mogelijkheden in de brochure Machinery Equipment

HVAC apparatuur

Onderhoudsspecialisten van gebouwen zijn verantwoordelijk voor het onderhouden van dure HVAC apparatuur die onder zware omstandigheden opereren. Belzona herstelt en beschermt een breed scala van apparatuur in HVAC-systemen, voor het verminderen van onderhoudskosten en downtime. Lees meer in de brochure HVAC.

steel.jpg

Voedingsmiddelen industrie

Het handhaven van een hygiënische werkomgeving is een van de uitdagingen in de voedingsmiddelen-en drankenindustrie. Slijtage veroorzaakt door de handeling van droge producten en chemische aantasting vormen een ernstige bedreiging. De Belzona NSF goedgekeurde oplossing, zijn ontworpen om deze problemen op te lossen. Lees meer in de flyer Food & Drink.

Mijnbouw industrie

Bij mijnbouw resulteert het productieproces voor het winnen van waardevolle mineralen of andere geologische materialen in corrosie, impact, chemische aantasting en slijtage. Belzona biedt kosten effectieve oplossingen voor onderhoudsproblemen, waarmee down time, werkuren en vervangingsmateriaalkosten geminimaliseerd worden. Meer informatie over de Belzona producten in de brochure Mining & Quarrying.

Belzona 5721 header.jpg

Energie Centrales / WINDENERGIE

Of uw centrale nu nucleair, fossiel, hydro-elektrisch, geothermische of terugwinning is, de equipment en infra structuur op uw locatie ervaren vaak onverwachte onderhoudsuitdagingen. Dit resulteert vaak in verhoogde arbeids-en materiaalkosten. Belzona biedt kosteneffectieve oplossingen door reparatie in plaats van vervanging. Lees er meer over in de brochure Power Industry.

oil-gas.jpg

Olie & Gas industrie

De olie-en gas industrie heeft veeleisende productietechnieken waarbij vaak hoge bedrijfstemperaturen en drukniveaus bereikt worden. Om problemen te bestrijden en down time te verminderen levert Belzona een breed scala aan hoge temperatuur, H2S, en SRB bestendige producten die een bewezen track record hebben. Voor de Olie & Gas industrie zijn twee brochures ontwikkeld waarin de mogelijkheden die belzona deze industrie biedt uiteen zet. brochure Oil & Gas Upstream en brochure Oil & Gas Downstream.

Water & Wastewater

Bij de verwerking van ongezuiverd rioolwater naar hoge kwaliteit drinkwater, worden waterzuiveringsinstallaties blootgesteld aan erosie, corrosie, chemische aantasting, en slijtage problemen die leiden tot verhoogde operationele kosten. Belzona biedt kostenefficiënte oplossingen voor diverse onderhoudsproblemen. Meer over deze oplossingen in de brochure Water & Wastewater.

Pulp & Papier industrie

In de pulp- en papier industrie, resulteren problemen zoals erosie, corrosie en slijtage in ongeplande shutdowns, een direct effect hebben op de winstgevendheid. Belzona heeft veel ervaring in het leveren van oplossingen voor deze problemen, hierbij speelt Belzona een belangrijke rol in het efficiënt draaiend houden van de fabrieken. Meer informatie in de flyer Pulp & Paper.


BELZONA 5871 THERMAL INSULATION BARRIER

Een nieuw Belzona product welke een thermische bescherming en corrosieve bescherming beidt

Meer weten over

BELZONA 5871 THERMAL INSULATION BARRIER >


Webshop loginMeer inlogopties

Referenties

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Belzona 5231 SG Laminate vloercoating

Belzona 5231 SG Laminate

Belzona 5231 SG Laminate: naadloze anti slip vloercoating met hoge chemische en mechanische weerstand. Snelle applicatie en uitharding, duurzame bescherming. 


Belzona 5233 oplosmiddelvrije vloercoating

Belzona 5233

Belzona 5233: water gedragen, UV bestendige, oplosmiddelvrije vloercoating voor slijtvaste vloeren in industriële en bedrijfsmatige omgeving. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

+31 (0) 78 303 19 20
E
info@belzona.nl

IBAN: NL15INGB0653137125
BIC: INGBNL2A

BTW: NL00.71.84.980.B01
KvK: 27159814


REFERENTIES


COMPOSITE REPAIR - WRAPPING MET BELZONA

Voor een grote zinkproducent heeft Perspect een GRE (Glass Reinforced Epoxy) flens gerepareerd. Deze flens was beschadigd tijdens het aandraaien en moest binnen een week hersteld worden. Het medium waar de flens in aanraking mee komt is zwavelzuur.

 

HERSTELLEN CHEMISCHE OPSLAGTANK

Perspect Benelux heeft in samenwerking met Straalbedrijf SMD afgelopen week een oude opslagtank in Amsterdam opgeknapt. Deze opslagtank komt in aanraking met de chemicaliën: Oxpet feed.

 

DIT MULTI-INZETBARE VLOEIBARE METAAL BIEDT ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN

Belzona 1111 is een tweecomponenten metaalpolymeer dat is gevuld met aluminiumoxide, eenvoudig uitsmeerbaar is en bestand is tegen een groot...

 

BELZONA 1111 SUPER METAL

BELZONA 1221 SUPER E METAL METAALPASTA

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

BELZONA 1331 METAALCOATING

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

BELZONA SUPERWRAP II COMPOSIET REPARATIE WRAP

PERSPECT BENELUX

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOAD SPECS

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BENELUX B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BELZONA SERVICES B.V.

NIEUWS

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Belzona Autorized Distributor
 
 

Perspect Benelux B.V. is authorised distributor Belzona.