Belzona

 

HOME

|

NIEUWS

|

PERSPECT BENELUX

|

CONTACT

INLOGGEN & REGISTREREN

 
 

PRODUCTEN

|

TOEPASSINGEN

|

INDUSTRIE

|

DOWNLOAD SPECS

|

REFERENTIES & BLOGS

 
 

lekkage aan stoomleiding

lekkende leiding industrie

Op de fabriek van een grote gasleverancier was vanwege corrosie en/of erosie een lekkage ontstaan aan een stoomleiding. Om het productieproces minimaal te verstoren moest de lekkage spoedig verholpen worden. 

belzona reparatie 

De lokale contractor is al jaar en dag bekend met de mogelijkheden van de Belzona producten. Belzona heeft verschillende reparatiepasta's, ieder met een unieke range aan eigenschappen en toepassingsgebieden.

 

 lekkage in atex-zone

Een goede oppervlaktevoorbehandeling is belangrijk voor een sterke reparatie. Aangezien deze leiding binnen een ATEX gebied stond, koos de lokale contractor voor het slijpgereedschap van Allmet Safety Tools. Alle materialen zijn EX-gecertificeerd door DNV als koud werk in Gas Zone 1 en 2.

lekkage reparatie belzona

Het reparatieproduct voor deze applicatie was de Belzona 1511. Uiteraard werd dit product pas toegepast na het opruwen en zo goed als mogelijk reinigen van de oppervlakte. Het inwetten van dit product gebeurt met een kortharige kwast, om vervolgens met een Belzona 'applicator' een smooth finish te maken. 

belzona 1511

De Belzona 1511 staat bekend om de veelzijdige chemische resistentie en hoge temperatuur bestendigheid, namelijk tot: 210 ° C . Dit product wordt voornamelijk ingezet bij reparaties voor process vessels, distallatie kolommen, warmtewisselaars, tanks, pijpleidingen en scrubber units 

 

 

 

 

 

 

INFORMATIE EN ADVIES

Advies-Belzona-producten-Perspect.jpgWilt u een persoonlijk advies over meest effectieve en efficiënte wijze waarop u uw installaties kunt repareren, beschermen of de levensduur daarvan kan verbeteren? Neem gerust contact met ons op. Ook voor meer informatie over of het bestellen van Belzona SuperWrap II of andere applicaties kunt u bellen met +31 (0) 78 303 19 20.
1000 SERIE METAL PASTE

CORROSIE

Webshop loginMeer inlogopties

Referenties

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Belzona 5831 ST-Barrier

Belzona 5831 ST-Barrier

Belzona 5831 ST-Barrier: epoxy coating voor corrosie bescherming van natte en olie verontreinigde oppervlakken. Belzona 5831 hardt onder water uit!


Belzona 5821

Belzona 5821

Belzona 5821: keramische coating ter bescherming van apparatuur onder onderdompeling tegen erosie en chemicaliën. Goede chemische weerstand. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

+31 (0) 78 303 19 20
E
info@belzona.nl

IBAN: NL15INGB0653137125
BIC: INGBNL2A

BTW: NL00.71.84.980.B01
KvK: 27159814


REFERENTIES


BELZONA BESCHERMT 16 NIEUWE OPSLAGTANKS

Een 16-tal opslagtanks bestemd voor het terrein van Vopak, zijn geleverd door Verwater tankbouw. Op diverse plekken in de tank is een zeer hoogwaardige Belzona coating toegepast, voor een duurzame bescherming van de meest uitdagende gebieden.

 

LEKKAGE AAN STOOMLEIDING

Lekkage aan stoomleiding op het terrein van een grote gasleverancier moest snel verholpen worden, zodat het produtieproces niet in gevaar kon komen. De lokale contractor voerde de reparatie snel uit, met de daarvoor geschikte Belzona producten.

 

COMPOSITE REPAIR - WRAPPING MET BELZONA

Voor een grote zinkproducent heeft Perspect een GRE (Glass Reinforced Epoxy) flens gerepareerd. Deze flens was beschadigd tijdens het aandraaien en moest binnen een week hersteld worden. Het medium waar de flens in aanraking mee komt is zwavelzuur.

 

BELZONA 1111 SUPER METAL

BELZONA 1221 SUPER E METAL METAALPASTA

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

BELZONA 1331 METAALCOATING

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

BELZONA SUPERWRAP II COMPOSIET REPARATIE WRAP

PERSPECT BENELUX

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOAD SPECS

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BENELUX B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BELZONA SERVICES B.V.

NIEUWS

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Belzona Autorized Distributor
 
 

Perspect Benelux B.V. is authorised distributor Belzona.