Belzona

 

HOME

|

NIEUWS

|

PERSPECT BENELUX

|

CONTACT

INLOGGEN & REGISTREREN

 
 

PRODUCTEN

|

TOEPASSINGEN

|

INDUSTRIE

|

DOWNLOAD SPECS

|

REFERENTIES & BLOGS

 
 

BELZONA 1811 CERAMIC CARBIDE

Belzona 1811 Ceramic Carbide

Belzona 1811 Ceramic Carbide: repareert en beschermt tegen slijtage door schuring op metalen oppervlakken tot een droge temperatuur van 150°C. 

BELZONA 1812 CERAMIC CARBIDE FP

Belzona 1812 Ceramic Carbide FP tegen erosie

Belzona 1812 Ceramic Carbide FP: slijtvast materiaal voor de reparatie, bekleding en bescherming van metalen die aan fijne deeltjes erosie lijden.

BELZONA 1813 HITTEBESTENDIGE PASTA

Belzona 1813

Belzona 1813 is een hittebestendige pasta voor reparatie en bescherming van apparatuur werkzaam tot 200 °C. Hoge weerstand tegen impact, slijtage en talloze chemicaliën.

 

BELZONA 2121 D&A HI-COAT ELASTOMER

Belzona 2121 D&A Hi-Coat Elastomer

Belzona 2121 D&A Hi-Coat Elastomer: flexibel, slijtvast pu elastomeer voor de bekleding van metaal en rubber. Belzona 2121 is slijtvast, elastisch en duurzaam.

BELZONA 2131 D&A FLUID ELASTOMER

Belzona 2131 D&A Fluid Elastomer

Belzona 2131 D&A Fluid Elastomer: flexibel slijtvast pu elastomeer voor het gieten van rubberen componenten en coating van metaal en rubber oppervlakken.

BELZONA 2141 ACR FLUID ELASTOMER

Belzona 2141 ACR Fluid Elastomer

Belzona 2141 ACR Fluid Elastomer: beschermt metaal- en rubber componenten tegen slijtage, cavitatie, erosie en corrosie. Ook bij ultra hoge snelheden!

 

BELZONA 2111 D&A HI-BUILD ELASTOMEER

Belzona 2111 D&A Hi-Build Elastomeer: opbouw, reparatie en vernieuwing van rubber en metaal. Duurzaam en hoge weerstand tegen slijtage, schuring en impact.

   

slijtvaste linings en coatings

Bepaalde oppervlakten in diverse industrieën worden dag in dag uit onderworpen aan slijtage. Een slijtvaste lining biedt in zulke gevallen dé juist oplossing. Er zijn verschillende soorten redenen en oorzaken waardoor slijtage aan het oppervlak kan ontstaan. In veel gevallen ontstaat slijtage door ouderdom, vervuiling, hitte of snelle temperatuurschommelingen. De coatings van Belzona zijn slijtvast en daardoor bestand tegen slijtage. De slijtvaste coating beschermt het gecoate oppervlak tegen krassen, slijting, temperatuurschommelingen en ouderdom.

Slijtvaste coating

Uw grootste voordeel met de slijtvaste coatings van Belzona is de besparing op onderhoudskosten. Indien de coating op de juiste manier wordt aangebracht zijn de onderhoudskosten voor bedrijven die werken met pompen, warmtewisselaar, kleppen, watertanks en leidingen de aankomende jaren vele malen lager doordat er minder reiniging en onderhoud nodig is. De coatings hechten aan verschillende materialen, zoals beton, metaal, metselwerk en verontreinigde oppervlakken. Elke coating heeft zijn eigen unieke werking waardoor voor elke industrie een passende oplossing beschikbaar is. De coatings van Belzona worden onder andere in de scheepvaartindustrie, voedingsmiddelenindustrie, mijnbouwindustrie, olie & gas industrie en pulp & papier industrie toegepast.

De voordelen van slijtvaste coatings

Voor revisie en onderhoud van objecten en onderdelen in diverse soorten industrieën beschikken wij over hoogwaardige coating. De coating heeft een belangrijke functie en beschermt uw onderdelen tegen verschillende soorten slijtage. Hierbij kunt u denken aan sterke trillingen, spoedreparaties, erosie, chemische aantasting en vuilhechting. De slijtvaste coatings van Belzona zijn water- en vuilafstotend, waardoor vuil zich niet goed meer kan hechten aan het oppervlak. De coating zorgt voor een gladder resultaat. Daarnaast is het gemakkelijk om een gecoat oppervlak te reinigen en het werkt bovendien extra waterafstotend. Om er zeker van te zijn dat u de juiste coating aanbrengt raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Een van onze specialisten kan u adviseren bij het kiezen en aanbrengen van de juiste coating.

Belzona slijtvaste linings

Het assortiment aan Belzona slijtvaste linings biedt diverse high-performance producten met elk hun unieke eigenschappen. De productrange speelt naadloos in op de specifieke behoefte aan slijtvaste linings; elke slijtage is immers anders. Deze is namelijk afhankelijk van factoren als snelheid, materiaal, temperatuur en vorm. Neem contact op voor een uitgebreid persoonlijk advies. Vanzelfsprekend kunt u ook bellen met +31 (0) 78 303 19 20 voor hulp bij selectie uit het Belzona slijtvaste linings assortiment.

Korte omschrijving producten

Belzona 1811 – slijtvaste lining voor bescherming tegen slijtage van metalen oppervlakken tot 150 graden

Belzona 1812 - slijtvaste lining voor bescherming tegen slijtage van metalen oppervlakken

Belzona 1813 – slijtvaste coating voor bescherming van apparatuur tot 200 graden

Belzona 2121 – slijtvaste polyurethaan elastomeer coating voor bescherming van metaal en rubber

Belzona 2131 – flexibele slijtvaste polyurethaan elastomeer lining coating voor de bescherming van rubberen en metalen componenten en oppervlakken

Belzona 2141 – slijtage lining voor bescherming van metaal en rubber bij hoge snelheden

Belzona 2111 – slijtage coating voor opbouw, reparatie en vernieuwing van rubber en metalen oppervlakken

 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

+31 (0) 78 303 19 20
E
info@belzona.nl

IBAN: NL15INGB0653137125
BIC: INGBNL2A

BTW: NL00.71.84.980.B01
KvK: 27159814


REFERENTIES


BELZONA BESCHERMT 16 NIEUWE OPSLAGTANKS

Een 16-tal opslagtanks bestemd voor het terrein van Vopak, zijn geleverd door Verwater tankbouw. Op diverse plekken in de tank is een zeer hoogwaardige Belzona coating toegepast, voor een duurzame bescherming van de meest uitdagende gebieden.

 

LEKKAGE AAN STOOMLEIDING

Lekkage aan stoomleiding op het terrein van een grote gasleverancier moest snel verholpen worden, zodat het produtieproces niet in gevaar kon komen. De lokale contractor voerde de reparatie snel uit, met de daarvoor geschikte Belzona producten.

 

COMPOSITE REPAIR - WRAPPING MET BELZONA

Voor een grote zinkproducent heeft Perspect een GRE (Glass Reinforced Epoxy) flens gerepareerd. Deze flens was beschadigd tijdens het aandraaien en moest binnen een week hersteld worden. Het medium waar de flens in aanraking mee komt is zwavelzuur.

 

BELZONA 1111 SUPER METAL

BELZONA 1221 SUPER E METAL METAALPASTA

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

BELZONA 1331 METAALCOATING

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

BELZONA SUPERWRAP II COMPOSIET REPARATIE WRAP

PERSPECT BENELUX

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOAD SPECS

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BENELUX B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BELZONA SERVICES B.V.

NIEUWS

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Belzona Autorized Distributor
 
 

Perspect Benelux B.V. is authorised distributor Belzona.