Belzona

 

HOME

|

NIEUWS

|

PERSPECT BENELUX

|

CONTACT

INLOGGEN & REGISTREREN

 
 

PRODUCTEN

|

TOEPASSINGEN

|

INDUSTRIE

|

DOWNLOAD SPECS

|

REFERENTIES & BLOGS

 
 

 BELZONA 1111 VLOEIBAAR METAAL

is een twee-componenten pasta die wordt ingezet voor herstel, verlijming en reparatie van machines, installaties en metalen onderdelen.

BELZONA 1121 SUPER XL METAALPASTA

Belzona 1121 Super XL Metal

Belzona 1121 Super XL Metal metaalpasta : voor grote(re) reparaties metaal en o.a. herstelwerk bij hogere temperatuur. Belzona 1121 metaalpasta is duurzaam en zo...

BELZONA 1131 BEARING METAL

Belzona 1131 Bearing Metal

Belzona 1131 Bearing Metal vermindert wrijving en verbetert efficiëntie van mechanische apparatuur. Belzona 1131 is mechanisch, thermisch en chemisch sterk.

 

 BELZONA 1212 METAALPASTA

Belzona 1212

Dit product is ideaal voor on-site (nood)reparaties op olie verontreinigde, natte en onderwater oppervlakken. Dit product beperkt downtime tot een minimum.

BELZONA 1221 SUPER E METAL METAALPASTA

Belzona 1221 Super E-Metal

Belzona 1221 Super E Metal: snelhardend en multi-inzetbaar. Belzona 1221 voor ijzersterke en duurzame hechting aan metalen, hout, kunststoffen, glas, etc.

BELZONA 1511 SUPER HT METAL

Belzona 1511 Super HT Metal

Belzona 1511 Super HT Metal: hoge temperatuur reparatiepasta voor het herbouwen van metalen beschadigd door erosie en corrosie.

 

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

Belzona 1311 Ceramic R Metal

Belzona 1311 Ceramic R Metal: herstelt geërodeerde / gecorrodeerde metalen, beschermt tegen erosie en corrosie. Belzona 1311 is duurzaam en slijtvast.

BELZONA 1161 SUPER UW METAL - OLIE EN WATER TOLERANT

Belzona 1161 super uw metal, eerst Belzona 1831

Belzona 1161 Super UW Metal (Belzona 1831): water en olie tolerante pasta voor reparatie & opbouw van metaal. Gebruik Belzona 1161 ook onder water!

 

Metaalreparatie 

Metalen onderdelen kunnen beschadigen door corrosie, erosie of slijtage. Er wordt gesteld dat er in Nederland jaarlijks 3% tot 4% van het BNP aan schade is, veroorzaakt door corrosie. Dit is omgerekend zo’n 18 miljard euro per jaar. Schade aan metaal ontstaat doordat het materiaal wordt aangetast door chemicaliën of andere invloeden van buitenaf. Het is belangrijk dat schade zo snel mogelijk wordt gerepareerd en dat het materiaal wordt behandeld om verdere schade te voorkomen. Om metaal te repareren kan gebruik worden gemaakt van een metaalpasta. Een efficiënte metaalreparatie is duurzaam en verlengt de levensduur van uw metalen oppervlakten.

Professionele metaalreparatie met Belzona

Belzona biedt een brede productlijn voor het repareren van metaal, uiteenlopend van verlijming en reparaties van machines en on-site reparaties op natte en onderwateroppervlakken tot metaalreparatie op geërodeerde en gecorrodeerde metalen.

De metaalreparatielijn van Belzona bestaat verschillende producten. Elk met hun eigen bewezen effectieve oplossing voor diverse soorten metaalreparatie. De reparatiepasta’s beschermen de metalen onderdelen tegen chemicaliën en corrosie. De pasta’s zijn eenvoudig te mengen en aan te brengen, meestal met conventionele gereedschappen. Wanneer de pasta uithardt, wordt het zo hard als metaal. Het materiaal krimpt of vervormt niet. Hierdoor is de reparatie duurzaam en zal er minder snel schade ontstaan aan de behandelde plekken. De uithardingstemperatuur verschilt per product.

Producten die snel uitharden zijn uitermate geschikt voor snelle noodreparties op zowel verontreinigde als niet verontreinigde ondergronden. Door de korte uithardtijd is downtown in uw bedrijf beperkt. Deze producten hechten vaak aan meerdere soorten metaal, zoals aluminium, koper, messing en gietijzer. Doordat alle producten oplosmiddelvrij zijn wordt veiligheid gewaarborgd. De oplossingen voor metaalreparatie kunnen onder andere worden toegepast op assen, lager behuizingen, motorblokken, leidingen en tanks.

ADvies over Belzona oplossingen voor metaalreparatie?

Voor op maat gemaakt advies kunt u altijd bellen met een van onze adviseurs of contact opnemen via ons contactformulier. Onze ervaren experts weten alles over metaalreparatie. Wij helpen u graag bij de keuze van de juiste oplossing voor uw bedrijf. Vanzelfsprekend kunt u ook bellen met +31 (0) 78 303 19 20 voor hulp bij selectie uit de range Belzona metaal reparatie & opbouw producten

KORTE OMSCHRIJVING PRODUCTEN

Belzona 1111 – de originele multifunctionele reparatie metaalpasta

Belzona 1121 – Multifunctionele reparatie metaalpasta (geschikt voor grotere oppervlaktes)

Belzona 1131 – Unieke microporeuze  pasta, voor toename van efficiëntie mechanische apparatuur

Belzona 1212 – Dé metaalpasta voor noodreparaties (kan toegepast worden op verontreinigde ondergronden en snelle uithardingstijden)

Belzona 1221 – Snelle hechting reparatie composiet (niet toepasbaar op verontreinigde ondergronden, polyurethaan)

Belzona 1311 – Erosie resistente reparatiecomposiet

Belzona 1511 – Hoge temperatuur reparatiecomposiet

Belzona 1161 – Oppervlakte tolerante reparatiecomposiet

 

 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

+31 (0) 78 303 19 20
E
info@belzona.nl

IBAN: NL15INGB0653137125
BIC: INGBNL2A

BTW: NL00.71.84.980.B01
KvK: 27159814


REFERENTIES


BELZONA BESCHERMT 16 NIEUWE OPSLAGTANKS

Een 16-tal opslagtanks bestemd voor het terrein van Vopak, zijn geleverd door Verwater tankbouw. Op diverse plekken in de tank is een zeer hoogwaardige Belzona coating toegepast, voor een duurzame bescherming van de meest uitdagende gebieden.

 

LEKKAGE AAN STOOMLEIDING

Lekkage aan stoomleiding op het terrein van een grote gasleverancier moest snel verholpen worden, zodat het produtieproces niet in gevaar kon komen. De lokale contractor voerde de reparatie snel uit, met de daarvoor geschikte Belzona producten.

 

COMPOSITE REPAIR - WRAPPING MET BELZONA

Voor een grote zinkproducent heeft Perspect een GRE (Glass Reinforced Epoxy) flens gerepareerd. Deze flens was beschadigd tijdens het aandraaien en moest binnen een week hersteld worden. Het medium waar de flens in aanraking mee komt is zwavelzuur.

 

BELZONA 1111 SUPER METAL

BELZONA 1221 SUPER E METAL METAALPASTA

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

BELZONA 1331 METAALCOATING

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

BELZONA SUPERWRAP II COMPOSIET REPARATIE WRAP

PERSPECT BENELUX

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOAD SPECS

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BENELUX B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BELZONA SERVICES B.V.

NIEUWS

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Belzona Autorized Distributor
 
 

Perspect Benelux B.V. is authorised distributor Belzona.