Belzona

 

HOME

|

NIEUWS

|

PERSPECT BENELUX

|

CONTACT

INLOGGEN & REGISTREREN

 
 
 

PRODUCTEN

|

TOEPASSINGEN

|

INDUSTRIE

|

DOWNLOAD SPECS

|

REFERENTIES & BLOGS

 
 

Nieuwe website Perspect Benelux & Belzona

perfect-belzona-perspect-benelux.jpgWe zijn trots op de nieuwe website voor Perspect Benelux & Belzona. Deze is actueel, informatief en zeer compleet. Bij elk product staan vergelijkbare Belzona producten weergegeven en kunnen specificaties eenvoudig worden gedownload. Handige 'how-to' clips demonstreren de toepassing van diverse Belzona producten.

Via het onderdeel nieuws houden we bezoekers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, terwijl we met diverse referenties achtergronden schetsen van met Belzona uitgevoerde projecten. De nieuwe website voor Perspect Benelux en Belzona is mobiel vriendelijk en wordt voortdurend geupdated.

Eenvoudig zoeken op de website

Omdat nagenoeg het volledige assortiment Belzona producten aan bod komt, is de website van Perspect Benelux en Belzona omvangrijk. Vandaar dat veel aandacht is besteed aan de navigatie.

Zo kan zowel op serie, product als toepassing worden gezocht naar de beste oplossing voor de reparatie, bescherming of verduurzaming van apparatuur en machines. Ook kan via de zogenoemde 'tags' onderaan elk artikel naar soortgelijke artikelen worden gezocht. En mocht dat niet het gewenste resultaat opleveren, dan kan de zoekbalk of uitgebreide sitemap uitkomst bieden.

Social media

Niet alleen via de nieuwe website, maar ook via social media als LinkedIn en Google Plus, gaat Perspect Benelux het assortiment van Belzona promoten. Via deze kanalen gaan we nieuws en achtergrondinformatie verstrekken.

Advies-Belzona-producten-Perspect.jpgHet delen van informatie van deze website hebben we onze bezoeker makkkelijk gemaakt; elke pagina kan met een druk op de knop op eigen social media als Facebook, Twitter en Google Plus gedeeld worden. En bezoekt u de website met uw mobiel? In dat geval kan de inhoud van de website direct via Whatsapp gedeeld worden. Wel zo handig.

Webshop loginMeer inlogopties

Referenties

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Corrosie bescherming condensor

Resultaat corrosie bescherming condensor

Vlotte, duurzame reparatie én corrosie bescherming van een condensor met Belzona 1111 Super Metal gecombineerd met Belzona 1341 Supermetalglide.


Nozzle reparatie

Nozzle reparatie met Belzona

Ingenieuze nozzle reparatie met verlijming op maat gemaakte inserts. Nozzle reparatie met Belzona 1111 Super Metal en Belzona 1321 Ceramic S Metal. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

+31 (0) 78 303 19 20
E
info@belzona.nl

IBAN: NL15INGB0653137125
BIC: INGBNL2A

BTW: NL00.71.84.980.B01
KvK: 27159814


REFERENTIES


THERMISCHE ISOLATIE BARRIÈRE - CORROSIE BESCHERMING

Industrieën en faciliteiten over de hele wereld staan ​​voor uitdagingen met het onderhoud van leidingen, tanks en schepen. Schade en achteruitgang van leidingen, kleppen en fittingen zijn grote problemen; ze komen voor als gevolg van corrosie, erosie, en chemische aantasting.

 

REPARATIE EN BESCHERMING TUBEPLATES

Op een schip waren een tweetal tubeplates zodanig beschadigd geraakt, dat er op zee reparaties uitgevoerd moesten worden. Deze applicatie bestond uit zowel het repareren als het duurzaam beschermen.

 

REPARATIE ROTORBLADEN - WINDMOLEN

Tijdens een uitvoerige windmolen inspectie werden aan de rotorbladen van een windmolen verschillende beschadigingen ontdekt. Met een nieuwe erosiebestendige coating kon er gelijk een on-site reparatie uitgevoerd worden. 

 

BELZONA 1111 SUPER METAL

BELZONA 1221 SUPER E METAL

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

BELZONA 1331

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

BELZONA SUPERWRAP II

PERSPECT BENELUX

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOAD SPECS

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BENELUX B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN CONTRACTING & SERVICES B.V.

NIEUWS

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Belzona Autorized Distributor
 
 

Perspect Benelux B.V. is authorised distributor Belzona.