Belzona

 

HOME

|

NIEUWS

|

PERSPECT BENELUX

|

CONTACT

INLOGGEN & REGISTREREN

 
 

PRODUCTEN

|

TOEPASSINGEN

|

INDUSTRIE

|

DOWNLOAD SPECS

|

REFERENTIES & BLOGS

 
 

Nieuwe website Perspect Benelux & Belzona

perfect-belzona-perspect-benelux.jpgWe zijn trots op de nieuwe website voor Perspect Benelux & Belzona. Deze is actueel, informatief en zeer compleet. Bij elk product staan vergelijkbare Belzona producten weergegeven en kunnen specificaties eenvoudig worden gedownload. Handige 'how-to' clips demonstreren de toepassing van diverse Belzona producten.

Via het onderdeel nieuws houden we bezoekers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, terwijl we met diverse referenties achtergronden schetsen van met Belzona uitgevoerde projecten. De nieuwe website voor Perspect Benelux en Belzona is mobiel vriendelijk en wordt voortdurend geupdated.

Eenvoudig zoeken op de website

Omdat nagenoeg het volledige assortiment Belzona producten aan bod komt, is de website van Perspect Benelux en Belzona omvangrijk. Vandaar dat veel aandacht is besteed aan de navigatie.

Zo kan zowel op serie, product als toepassing worden gezocht naar de beste oplossing voor de reparatie, bescherming of verduurzaming van apparatuur en machines. Ook kan via de zogenoemde 'tags' onderaan elk artikel naar soortgelijke artikelen worden gezocht. En mocht dat niet het gewenste resultaat opleveren, dan kan de zoekbalk of uitgebreide sitemap uitkomst bieden.

Social media

Niet alleen via de nieuwe website, maar ook via social media als LinkedIn en Google Plus, gaat Perspect Benelux het assortiment van Belzona promoten. Via deze kanalen gaan we nieuws en achtergrondinformatie verstrekken.

Advies-Belzona-producten-Perspect.jpgHet delen van informatie van deze website hebben we onze bezoeker makkkelijk gemaakt; elke pagina kan met een druk op de knop op eigen social media als Facebook, Twitter en Google Plus gedeeld worden. En bezoekt u de website met uw mobiel? In dat geval kan de inhoud van de website direct via Whatsapp gedeeld worden. Wel zo handig.
Webshop loginMeer inlogopties

Referenties

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Corrosie bescherming condensor

Resultaat corrosie bescherming condensor

Vlotte, duurzame reparatie én corrosie bescherming van een condensor met Belzona 1111 Super Metal gecombineerd met Belzona 1341 Supermetalglide.


Nozzle reparatie

Nozzle reparatie met Belzona

Ingenieuze nozzle reparatie met verlijming op maat gemaakte inserts. Nozzle reparatie met Belzona 1111 Super Metal en Belzona 1321 Ceramic S Metal. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

+31 (0) 78 303 19 20
E
info@belzona.nl

IBAN: NL15INGB0653137125
BIC: INGBNL2A

BTW: NL00.71.84.980.B01
KvK: 27159814


REFERENTIES


BELZONA BESCHERMT 16 NIEUWE OPSLAGTANKS

Een 16-tal opslagtanks bestemd voor het terrein van Vopak, zijn geleverd door Verwater tankbouw. Op diverse plekken in de tank is een zeer hoogwaardige Belzona coating toegepast, voor een duurzame bescherming van de meest uitdagende gebieden.

 

LEKKAGE AAN STOOMLEIDING

Lekkage aan stoomleiding op het terrein van een grote gasleverancier moest snel verholpen worden, zodat het produtieproces niet in gevaar kon komen. De lokale contractor voerde de reparatie snel uit, met de daarvoor geschikte Belzona producten.

 

COMPOSITE REPAIR - WRAPPING MET BELZONA

Voor een grote zinkproducent heeft Perspect een GRE (Glass Reinforced Epoxy) flens gerepareerd. Deze flens was beschadigd tijdens het aandraaien en moest binnen een week hersteld worden. Het medium waar de flens in aanraking mee komt is zwavelzuur.

 

BELZONA 1111 SUPER METAL

BELZONA 1221 SUPER E METAL METAALPASTA

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

BELZONA 1331 METAALCOATING

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

BELZONA SUPERWRAP II COMPOSIET REPARATIE WRAP

PERSPECT BENELUX

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOAD SPECS

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BENELUX B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BELZONA SERVICES B.V.

NIEUWS

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Belzona Autorized Distributor
 
 

Perspect Benelux B.V. is authorised distributor Belzona.