Belzona

 

HOME

|

NIEUWS

|

PERSPECT BENELUX

|

CONTACT

INLOGGEN & REGISTREREN

 
 

PRODUCTEN

|

TOEPASSINGEN

|

INDUSTRIE

|

DOWNLOAD SPECS

|

REFERENTIES & BLOGS

 
 

BELZONA 2111 D&A HI-BUILD ELASTOMEER

Belzona 2111 D&A Hi-Build Elastomeer: opbouw, reparatie en vernieuwing van rubber en metaal. Duurzaam en hoge weerstand tegen slijtage, schuring en impact.

DOWNLOADS 2000 SERIE ELASTOMEER POLYMEREN

Download Belzona brochures & flyers

De verschillende flyers en specification sheets uit de Belzona 2000 serie op rij. Een overzicht van de downloads uit de 2000 serie elastomeer polymeren.

BELZONA 2311 SR ELASTOMER

Belzona 2311 SR Elastomer

Snel hardende, slijtvaste Belzona 2311 SR Elastomer voor nood reparaties, herbouw en coating van rubberen componenten en metalen oppervlakken.

 

BELZONA 2221 MP FLUID ELASTOMER

Belzona 2221 MP Fluid Elastomer product

Belzona 2221 MP Fluid Elastomer: hard, flexibel pu elastomeer voor reparatie en bedekking van rubber en metaal plus casting van nieuwe componenten.

BELZONA 2211 MP HI-BUILD ELASTOMER

Belzona 2211 MP Hi-Build Elastomer

Belzona 2211 MP Hi-Build Elastomer: voor reparatie, herbouw en bedekking van rubber en metaal. Multi functioneel en beschermt tegen erosie en corrosie!

BELZONA 2141 ACR FLUID ELASTOMER

Belzona 2141 ACR Fluid Elastomer

Belzona 2141 ACR Fluid Elastomer: beschermt metaal- en rubber componenten tegen slijtage, cavitatie, erosie en corrosie. Ook bij ultra hoge snelheden!

 

BELZONA 2131 D&A FLUID ELASTOMER

Belzona 2131 D&A Fluid Elastomer

Belzona 2131 D&A Fluid Elastomer: flexibel slijtvast pu elastomeer voor het gieten van rubberen componenten en coating van metaal en rubber oppervlakken.

BELZONA 2121 D&A HI-COAT ELASTOMER

Belzona 2121 D&A Hi-Coat Elastomer

Belzona 2121 D&A Hi-Coat Elastomer: flexibel, slijtvast pu elastomeer voor de bekleding van metaal en rubber. Belzona 2121 is slijtvast, elastisch en duurzaam.

 

2000 serie polymeren

Rubberslangen en transportbanden bevatten flexibele componenten die gevoelig zijn voor invloeden van buitenaf, zoals corrosie en erosie. Om schade, zoals scheuren en gaten, veroorzaakt door corrosie en erosie tegen te gaan is het belangrijk flexibele onderdelen goed te reinigen en beschermen. Door de juiste bescherming aan te brengen op deze kwetsbare onderdelen kunt u de levensduur van flexibele componenten drastisch verlengen. De Belzona 2000 serie bevat polymeren die zeer geschikt zijn om flexibele oppervlakken te repareren, beschermen, vernieuwen en opbouwen. Ze beschermen onder andere elastische rubberen en metalen oppervlakken tegen slijtage, erosie en corrosie.

polymeren

De Belzona 2000 serie bestaat uit duurzame, slijtvaste, flexibele en schok- en schuurbestendige polymeren. Ze bieden een perfecte bescherming aan flexibele oppervlakken van metaal en rubber. Doordat de polymeren elastisch zijn, blijft de flexibiliteit van behandelde oppervlakken gewaarborgd. Wanneer u flexibele componenten behandeld met een product uit de Belzona 2000 serie polymeren creëert u een langere levensduur.

De polymeren uit de Belzona 2000 serie hebben elk hun eigen unieke eigenschappen. De polymeren zijn zeer eenvoudig aan te brengen en harden snel uit op kamertemperatuur. De snelle uitharding beperkt downtime binnen uw bedrijf. De polymeren hechten aan uiteenlopende materialen, van staal en koper tot polyurethaan, PVC en beton. Het is zelfs mogelijk de polymeren aan te brengen op oppervlakken die langdurig aan onderdompeling verheven zijn. De producten bevatten een hoge weerstand tegen slijtage, corrosie en erosie. Doordat de producten elastisch zijn, zorgen ze voor een duurzame oplossing, waardoor de levensduur van de componenten wordt verlengd. Daarnaast is ook de mechanische en chemische weerstand bij de Belzona producten zeer hoog. Gezondheids- en veiligheidsrisico’s worden beperkt, doordat de producten brij zijn van oplosmiddel.

Belzona’s polymeren zijn ook zeer geschikt voor het opvullen van holtes op het inspuiten van mallen. Door de polymeren in te spuiten in mallen kunnen unieke elastische componenten ontwikkeld worden. Deze componenten kunnen worden gebruikt om oude onderdelen op een duurzame manier te vernieuwen.

Belzona 3000 serie polymerische membranen

Naast de algemene polymeren uit de Belzona 2000 serie beschikt Belzona ook over specialistische polymerische membranen. Deze producten uit de Belzona 3000 serie zijn toegespitst op het water- en winddicht maken van constructies, gebouwen en isolaties. Natuurlijk kunt u deze range producten ook toepassen op andere oppervlakken, zoals pijpen, flenzen en bouten. Daarnaast kunnen de reactieve systemen gebruikt worden om apparatuur te repareren en beschermen tegen corrosie, erosie, slijtage en andere vormen van beschadiging.

Belzona 4000 serie magma polymeren

Ook de 4000 serie bestaat uit polymeren. De magma polymeren uit deze serie zijn geschikt voor het beschermen en repareren van beton. De polymeren bieden bescherming tegen slijtage, chemische aanval en impact. Daarnaast is het ook mogelijk om een anti slip laag te creëren en oppervlakken te beschermen tegen anorganische en organische zuren. Hierdoor wordt de levensduur van betonnen constructies drastisch verlengd.

Belzona 2000 serie polymeren

De high performance oplossingen voor slijtvaste bekledingen, reparatie en bescherming van flexibele componenten vindt u in de Belzona 2000 serie elastomeren en polymeren. De serie producten biedt een duurzame bescherming van flexibele oppervlakken tegen erosie, corrosie en slijtage. Heeft u vragen over de polymeren van Belzona? Wij helpen u graag met persoonlijk advies en het maken van een keuze uit ons assortiment Belzona polymeren. Neem contact op met onze adviseurs door te bellen naar +31 (0) 78 303 19 20.

Korte omschrijving producten

Belzona 2111 – duurzame polymeer voor de opbouw, reparatie en vernieuwing van rubber en metaal

Belzona 2121 – slijtvaste polymeer coating voor de bekleding van metaal en rubber

Belzona 2131 – slijtvaste, elastische polymeer coating voor metaal en rubber en het gieten van rubberen componenten

Belzona 2141 – beschermende polymeer voor rubber en metaal

Belzona 2211 – multifunctionele polymeer voor reparatie, herbouw en bedekking van rubber en metaal

Belzona 2221 – harde, flexibele polymeer voor bedekking en reparatie van rubber en metaal en het casten van nieuwe componenten

Belzona 2311 – slijtvaste polymeer voor (nood)reparaties, herbouw en coating van rubber en metaal

 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

+31 (0) 78 303 19 20
E
info@belzona.nl

IBAN: NL15INGB0653137125
BIC: INGBNL2A

BTW: NL00.71.84.980.B01
KvK: 27159814


REFERENTIES


BELZONA BESCHERMT 16 NIEUWE OPSLAGTANKS

Een 16-tal opslagtanks bestemd voor het terrein van Vopak, zijn geleverd door Verwater tankbouw. Op diverse plekken in de tank is een zeer hoogwaardige Belzona coating toegepast, voor een duurzame bescherming van de meest uitdagende gebieden.

 

LEKKAGE AAN STOOMLEIDING

Lekkage aan stoomleiding op het terrein van een grote gasleverancier moest snel verholpen worden, zodat het produtieproces niet in gevaar kon komen. De lokale contractor voerde de reparatie snel uit, met de daarvoor geschikte Belzona producten.

 

COMPOSITE REPAIR - WRAPPING MET BELZONA

Voor een grote zinkproducent heeft Perspect een GRE (Glass Reinforced Epoxy) flens gerepareerd. Deze flens was beschadigd tijdens het aandraaien en moest binnen een week hersteld worden. Het medium waar de flens in aanraking mee komt is zwavelzuur.

 

BELZONA 1111 SUPER METAL

BELZONA 1221 SUPER E METAL METAALPASTA

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

BELZONA 1331 METAALCOATING

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

BELZONA SUPERWRAP II COMPOSIET REPARATIE WRAP

PERSPECT BENELUX

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOAD SPECS

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BENELUX B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BELZONA SERVICES B.V.

NIEUWS

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Belzona Autorized Distributor
 
 

Perspect Benelux B.V. is authorised distributor Belzona.