Belzona

 

HOME

|

NIEUWS

|

PERSPECT BENELUX

|

CONTACT

INLOGGEN & REGISTREREN

 
 
 

PRODUCTEN

|

TOEPASSINGEN

|

INDUSTRIE

|

DOWNLOAD SPECS

|

REFERENTIES & BLOGS

 
 

Reparatie en bescherming compensator

reparatie-bescherming-compensator.jpgVakkundige reparatie en duurzame bescherming van een compensator: een kostenefficiënte oplossing voor deze opdrachtgever in de petrochemie. De compensator - onderdeel van het koelwatersysteem op de plant in Antwerpen - functioneert weer optimaal.

De hevige corrosie schade aan de binnenzijde en pitting corrosie op het flensvlak is volledig hersteld, terwijl de aangebrachte coating de compensator langdurig tegen erosie en corrosie beschermt. Met de uitgevoerde reparatie en aangebrachte bescherming zijn zowel vervangingskosten als langdurige stilstand (levertijd nieuwe compensator) van het koelwatersysteem voorkomen.

Aanleiding reparatie en bescherming

Tijdens periodieke inspectie van de compensator bleek de materiaalafname door slijtage en corrosie aan de binnenzijde van de pijp alsmede op het flensvlak, dusdanig hoog dat de compensator uit gebruik werd genomen.

Advies

Na uitvoerige inspectie van de compensator was het advies het aangetaste metaal terug op te bouwen met Belzona 1111 Super Metal. Ook werd geadviseerd het flensvlak (raised face) in originele staat te herstellen zonder deze op te lassen en machinaal na te bewerken. Door voor deze werkwijze te kiezen is de opdrachtgever zeer veel bewerkingstijd en dus kosten bespaard.

corrosie-pitting.jpg

Werkwijze reparatie en bescherming

De door corrosie aangetaste stukken zijn met stralen verwijderd. Vervolgens zijn de oppervlakten met Belzona 1111 Super Metal weer naar hun originele vorm terugggebracht. Tot slot is de compensator met de Belzona 1321 Ceramic S in 2 lagen coating conform de Belzona specificaties bewerkt.

Industrie

Petrochemie, Antwerpen

Gebruikte producten

Belzona 1111 Super Metal
Belzona 1321 Ceramic S

Contractor

Perspect Contracting & Services B.V.

Informatie en advies

Advies-Belzona-producten-Perspect.jpgWilt u een persoonlijk advies over meest effectieve en efficiënte wijze waarop u uw installaties kunt repareren, beschermen of de levensduur daarvan kan verbeteren? Neem gerust contact met ons op. Ook voor meer informatie over de uitgevoerde reparatie & bescherming van de compensator kunt u bellen met +31 (0) 78 303 19 20.

COATING

CORROSIE

METAAL

Webshop loginMeer inlogopties

Referenties

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Belzona 1111 Super Metal


Dit product is ontworpen voor herstel en revisie van machines, installaties en onderdelen. Dit product is duurzaam en chemisch resistent.

 


Belzona 1321 Ceramic S-Metal

Belzona 1321 Ceramic S-Metal
 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

+31 (0) 78 303 19 20
E
info@belzona.nl

IBAN: NL15INGB0653137125
BIC: INGBNL2A

BTW: NL00.71.84.980.B01
KvK: 27159814


REFERENTIES


LUCHTLEIDING LEKKAGE - CORROSIEVORMING

Een lekkage, ontstaan door corrosievorming, aan een luchtleiding op een grote offshore locatie is verholpen conform de Perspect werkwijze.

 

BESCHERMEN VAN OBJECTEN OM SCHADE DOOR ABRASIE TE VOORKOMEN

Abrasie (slijtage) is een van de meest voorkomende oorzaken van slijtage. Slijtage is een proces dat niet volledig kan worden gestopt. Alles zal na verloop van tijd slijten, maar er zijn methodieken om dit proces te vertragen en zo apparatuur een langere levensduur te geven.

 

VERHELPEN LEKKAGE LEIDING (CONDUCTOR AND DIVERTER)

Voor een offshore klant heeft Perspect Benelux een reparatievoorschrift gemaakt voor het herstellen van een lekkage aan een conductorleiding. De applicatie is uitgevoerd door een Belzona & Pinovo approved contractor. 

 

BELZONA 1111 SUPER METAL

BELZONA 1221 SUPER E METAL

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

BELZONA 1331

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

BELZONA SUPERWRAP II

PERSPECT BENELUX

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOAD SPECS

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BENELUX B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BELZONA SERVICES B.V.

NIEUWS

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Belzona Autorized Distributor
 
 

Perspect Benelux B.V. is authorised distributor Belzona.