Belzona

 

HOME

|

NIEUWS

|

PERSPECT BENELUX

|

CONTACT

INLOGGEN & REGISTREREN

 
 
 

WEBSHOP

|

TOEPASSINGEN

|

INDUSTRIE

|

DOWNLOADS

|

REFERENTIES

 
 

Reparatie en bescherming compensator

reparatie-bescherming-compensator.jpgVakkundige reparatie en duurzame bescherming van een compensator: een kostenefficiënte oplossing voor deze opdrachtgever in de petrochemie. De compensator - onderdeel van het koelwatersysteem op de plant in Antwerpen - functioneert weer optimaal.

De hevige corrosie schade aan de binnenzijde en pitting corrosie op het flensvlak is volledig hersteld, terwijl de aangebrachte coating de compensator langdurig tegen erosie en corrosie beschermt. Met de uitgevoerde reparatie en aangebrachte bescherming zijn zowel vervangingskosten als langdurige stilstand (levertijd nieuwe compensator) van het koelwatersysteem voorkomen.

Aanleiding reparatie en bescherming

Tijdens periodieke inspectie van de compensator bleek de materiaalafname door slijtage en corrosie aan de binnenzijde van de pijp alsmede op het flensvlak, dusdanig hoog dat de compensator uit gebruik werd genomen.

Advies

Na uitvoerige inspectie van de compensator was het advies het aangetaste metaal terug op te bouwen met Belzona 1111 Super Metal. Ook werd geadviseerd het flensvlak (raised face) in originele staat te herstellen zonder deze op te lassen en machinaal na te bewerken. Door voor deze werkwijze te kiezen is de opdrachtgever zeer veel bewerkingstijd en dus kosten bespaard.

corrosie-pitting.jpg

Werkwijze reparatie en bescherming

De door corrosie aangetaste stukken zijn met stralen verwijderd. Vervolgens zijn de oppervlakten met Belzona 1111 Super Metal weer naar hun originele vorm terugggebracht. Tot slot is de compensator met de Belzona 1321 Ceramic S in 2 lagen coating conform de Belzona specificaties bewerkt.

Industrie

Petrochemie, Antwerpen

Gebruikte producten

Belzona 1111 Super Metal
Belzona 1321 Ceramic S

Contractor

Perspect Contracting & Services B.V.

Informatie en advies

Advies-Belzona-producten-Perspect.jpgWilt u een persoonlijk advies over meest effectieve en efficiënte wijze waarop u uw installaties kunt repareren, beschermen of de levensduur daarvan kan verbeteren? Neem gerust contact met ons op. Ook voor meer informatie over de uitgevoerde reparatie & bescherming van de compensator kunt u bellen met +31 (0) 78 303 19 20.

COATING

CORROSIE

METAAL

Webshop loginMeer inlogopties

Referenties

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Belzona 1111 Super MetalBelzona 1321 Ceramic S-Metal

Belzona 1321 Ceramic S-Metal
 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

+31 (0) 78 303 19 20
E
info@belzona.nl

IBAN: NL15INGB0653137125
BIC: INGBNL2A

BTW: NL00.71.84.980.B01
KvK: 27159814


REFERENTIES


SUPERYACHTS - SLOT WELDS

Een veelvoorkomend fenomeen binnen de jachtbouw is het vullen van slot welds. In dit artikel wordt een veelvoorkomende methode vergeleken met de Belzona methode.

 

OPLOSSINGEN VOOR OPSLAGTANKS DEEL 1 ‚Äď TANK BASE

Industriële opslagtanks en hun inhoud zijn uiterst waardevolle activa die moeten worden beschermd. De Belzona-aanpak voorkomt de noodzaak van een volledig nieuwe tankbodem!

 

DUURZAME NOZZLE REPARATIE

Voor een duurzame reparatie van nozzles en flenzen, biedt Belzona uitkomst. Zowel voor noodreparaties als preventieve, permanente lekkagedichting

 

BELZONA 1111 SUPER METAL

BELZONA 1221 SUPER E METAL

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

BELZONA 1331

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

BELZONA SUPERWRAP II

PERSPECT BENELUX

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

NIEUWS

COOKIES UITSCHAKELEN

Belzona Autorized Distributor
 
 

Perspect Benelux B.V. is authorised distributor Belzona.