Belzona

 

HOME

|

NIEUWS

|

PERSPECT BENELUX

|

CONTACT

INLOGGEN & REGISTREREN

 
 

PRODUCTEN

|

TOEPASSINGEN

|

INDUSTRIE

|

DOWNLOAD SPECS

|

REFERENTIES & BLOGS

 
 

Reparatie en bescherming tubeplates/tubesheets

P1010110.JPGHet probleem

Tijdens een inspectie op een schip werden er zware beschadigingen aangetroffen aan 2 tubeplates. Het personeel van dit schip had gelukkig genoeg Belzona producten op voorraad om behalve te repareren, ook duurzaam te kunnen beschermen.

 

 

 

belzona 1111 - reparatie

De beschadigde plekken van de tubeplates werden gerepareerd door gebruik van de Belzona 1111. De Belzona 1111  is een twee-componenten pasta die wordt ingezet voor herstel, verlijming en reparatie van machines, installaties en metalen onderdelen.

dit product is bestand tegen een groot aantal chemicaliën en corrodeert niet. Het is tijdens de applicatie zowel makkelijk te mengen als aan te brengen; de metaalpasta kan met conventionele gereedschappen worden verwerkt.

P1010139.JPG

Belzona 1321 - duurzaam beschermen

Nadat de beschadigde plekken gerepareerd waren, moesten de tubeplates nog duurzaam beschermt worden. Door de tubeplates duurzaam te beschermen kunnen soortgelijke reparaties in de toekomst voorkomen worden.

Om een duurzame bescherming van de tubeplates te kunnen realiseren, werd er in deze specifieke situatie gekozen voor gebruik van de Belzona 1321. Dit product biedt namelijk langdurige erosie- en corrosiebescherming aan metalen oppervlakken. Daarnaast is dit product ook een oplosmiddelvrije epoxy coating die naast bescherming tegen erosie en corrosie, ook weerstand tegen talloze chemicaliën biedt.

P1010143.JPG

Eindresultaat

Binnen 2 dagen was de volledige applicatie aan beide tubeplates uitgevoerd. Er was 1 dag nodig voor het repareren van de plekken en 1 dag voor het duurzaam beschermen van de tubeplates. 

Vervanging van versleten of verslechterde apparatuur is kostbaar: in tijd, geld en grondstoffen. Vandaar dat Belzona zich sinds haar oprichting in 1952 richt op het ontwikkelen van innovatieve producten voor het repareren, beschermen én verbeteren van machines en gebouwen.

P1010171.JPG

Application know how / gebruiksaanwijzing

Hieronder staan 2 te downloaden documenten, deze documenten bevatten o.a. de gebruiksaanwijzing voor het repareren en beschermen van aangetaste tubeplates.

INFORMATIE EN ADVIES

Advies-Belzona-producten-Perspect.jpgWilt u een persoonlijk advies over de meest effectieve en efficiënte wijze waarop u uw installaties kunt repareren, beschermen of de levensduur daarvan kan verbeteren? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons ook een bericht sturen via de chatbot.

 

 

 
CORROSIE

EROSIE

Webshop loginMeer inlogopties

Referenties

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Reparatie HPDE leiding


Onder hoge tijdsdruk heeft het applicatieteam van Perspect Contracting & Services B.V. een HPDE leiding duurzaam gerepareerd. Voor deze applicatie is gebruik gemaakt van de Belzona 1221. 


Belzona 1321 Ceramic S-Metal

Belzona 1321 Ceramic S-Metal

Belzona 1321 Ceramic S Metal: beschermt metalen oppervlakken tegen erosie en corrosie. Belzona 1321 met hoge druksterkte voor de perfecte shim.


Belzona 1111 Vloeibaar metaal

is een twee-componenten pasta die wordt ingezet voor herstel, verlijming en reparatie van machines, installaties en metalen onderdelen.


Belzona Marine Emergency Repair Kit

Marine Repair Kit ideaal in noodgevallen

Belzona Marine repair KIT: complete set van Belzona producten en tools voor goede en snelle dichting van lekkages in de scheepvaart industrie. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

+31 (0) 78 303 19 20
E
info@belzona.nl

IBAN: NL15INGB0653137125
BIC: INGBNL2A

BTW: NL00.71.84.980.B01
KvK: 27159814


REFERENTIES


BELZONA BESCHERMT 16 NIEUWE OPSLAGTANKS

Een 16-tal opslagtanks bestemd voor het terrein van Vopak, zijn geleverd door Verwater tankbouw. Op diverse plekken in de tank is een zeer hoogwaardige Belzona coating toegepast, voor een duurzame bescherming van de meest uitdagende gebieden.

 

LEKKAGE AAN STOOMLEIDING

Lekkage aan stoomleiding op het terrein van een grote gasleverancier moest snel verholpen worden, zodat het produtieproces niet in gevaar kon komen. De lokale contractor voerde de reparatie snel uit, met de daarvoor geschikte Belzona producten.

 

COMPOSITE REPAIR - WRAPPING MET BELZONA

Voor een grote zinkproducent heeft Perspect een GRE (Glass Reinforced Epoxy) flens gerepareerd. Deze flens was beschadigd tijdens het aandraaien en moest binnen een week hersteld worden. Het medium waar de flens in aanraking mee komt is zwavelzuur.

 

BELZONA 1111 SUPER METAL

BELZONA 1221 SUPER E METAL METAALPASTA

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

BELZONA 1331 METAALCOATING

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

BELZONA SUPERWRAP II COMPOSIET REPARATIE WRAP

PERSPECT BENELUX

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOAD SPECS

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BENELUX B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BELZONA SERVICES B.V.

NIEUWS

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Belzona Autorized Distributor
 
 

Perspect Benelux B.V. is authorised distributor Belzona.