Belzona

 

HOME

|

NIEUWS

|

PERSPECT BENELUX

|

CONTACT

INLOGGEN & REGISTREREN

 
 

PRODUCTEN

|

TOEPASSINGEN

|

INDUSTRIE

|

DOWNLOAD SPECS

|

REFERENTIES & BLOGS

 
 

BELZONA 2111 D&A HI-BUILD ELASTOMEER

Belzona 2111 D&A Hi-Build Elastomeer: opbouw, reparatie en vernieuwing van rubber en metaal. Duurzaam en hoge weerstand tegen slijtage, schuring en impact.

BELZONA 2121 D&A HI-COAT ELASTOMER

Belzona 2121 D&A Hi-Coat Elastomer

Belzona 2121 D&A Hi-Coat Elastomer: flexibel, slijtvast pu elastomeer voor de bekleding van metaal en rubber. Belzona 2121 is slijtvast, elastisch en duurzaam.

BELZONA 2131 D&A FLUID ELASTOMER

Belzona 2131 D&A Fluid Elastomer

Belzona 2131 D&A Fluid Elastomer: flexibel slijtvast pu elastomeer voor het gieten van rubberen componenten en coating van metaal en rubber oppervlakken.

 

BELZONA 2141 ACR FLUID ELASTOMER

Belzona 2141 ACR Fluid Elastomer

Belzona 2141 ACR Fluid Elastomer: beschermt metaal- en rubber componenten tegen slijtage, cavitatie, erosie en corrosie. Ook bij ultra hoge snelheden!

BELZONA 2211 MP HI-BUILD ELASTOMER

Belzona 2211 MP Hi-Build Elastomer

Belzona 2211 MP Hi-Build Elastomer: voor reparatie, herbouw en bedekking van rubber en metaal. Multi functioneel en beschermt tegen erosie en corrosie!

BELZONA 2221 MP FLUID ELASTOMER

Belzona 2221 MP Fluid Elastomer product

Belzona 2221 MP Fluid Elastomer: hard, flexibel pu elastomeer voor reparatie en bedekking van rubber en metaal plus casting van nieuwe componenten.

 

BELZONA 2311 SR ELASTOMER

Belzona 2311 SR Elastomer

Snel hardende, slijtvaste Belzona 2311 SR Elastomer voor nood reparaties, herbouw en coating van rubberen componenten en metalen oppervlakken.

   

Belzona rubber bescherming

Rubberen onderdelen zijn bijzonder gevoelig voor invloeden van buitenaf. Daarom is het belangrijk om deze onderdelen regelmatig te reinigen en goed te beschermen tegen slijtage, corrosie en erosie. Dit verkleint de kans aanzienlijk dat verkleuring, scheuren en vlekken ontstaan en bovendien behoudt het rubber de nette uitstraling. Met rubber bescherming van Belzona maximaliseert u eenvoudig de duurzaamheid, elasticiteit en slijt- en scheurvastheid van het kwetsbare materiaal. Onze eenvoudig aan te brengen elastische coatings beschermen optimaal tegen erosie, corrosie, cavitatie en slijtage.

Rubber bescherming van topkwaliteit

De Belzona producten beschermen de flexibele componenten van rubber. De flexibele elastomeren zijn duurzaam, slijtvast en schuur- en schokbestendig. Om de elasticiteit van het rubber te behouden hebben de producten van Belzona eveneens een hoge elasticiteit. Eenvoudig brengt u de coating aan op het oppervlak. De high-performance producten zijn oplosmiddelvrij, eenvoudig te mengen en gemakkelijk aan te brengen. Het materiaal hardt uit op kamertemperatuur. Het is dus niet nodig om te werken met extreme hitte om het materiaal aan te brengen en te laten uitharden.

U kunt de coating overigens ook gebruiken om willekeurige vormen te casten in flexibele mallen. Deze vormen kunnen vervolgens worden gebruikt om andere onderdelen te beschermen. De coating is dermate sterk dat zelfs metalen onderdelen aan rubberen onderdelen kunnen worden bevestigd. Het ijzersterke materiaal is duurzaam, biedt een hoge weerstand tegen slijtage, schuring en impact. Daarnaast bieden de beschermingsproducten van Belzona ook een hoge chemische, mechanische en elektrische weerstand. Hierdoor kan de coating worden gebruikt om bijvoorbeeld schokdempers, geleiderslagers, leidingen, pompen, propellers, blootliggende draden, enz. te beschermen. Doordat het materiaal oplosmiddelvrij is verminderd het gezondheids- en veiligheidsrisico’s.

Advies over Belzona oplossingen voor rubber bescherming?

De producten van Belzona beschermen rubber tegen erosie en corrosie. Hierdoor gaan uw rubberen oppervlakten langer mee. Heeft u vragen over de rubber beschermingsproducten van Belzona? Neem contact op met onze gecertificeerde engineers via het contactformulier of bel ons op +31 (0) 78 303 19 20. Wij staan 24/7 voor u klaar met deskundig advies.

 

 

 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

+31 (0) 78 303 19 20
E
info@belzona.nl

IBAN: NL15INGB0653137125
BIC: INGBNL2A

BTW: NL00.71.84.980.B01
KvK: 27159814


REFERENTIES


BELZONA BESCHERMT 16 NIEUWE OPSLAGTANKS

Een 16-tal opslagtanks bestemd voor het terrein van Vopak, zijn geleverd door Verwater tankbouw. Op diverse plekken in de tank is een zeer hoogwaardige Belzona coating toegepast, voor een duurzame bescherming van de meest uitdagende gebieden.

 

LEKKAGE AAN STOOMLEIDING

Lekkage aan stoomleiding op het terrein van een grote gasleverancier moest snel verholpen worden, zodat het produtieproces niet in gevaar kon komen. De lokale contractor voerde de reparatie snel uit, met de daarvoor geschikte Belzona producten.

 

COMPOSITE REPAIR - WRAPPING MET BELZONA

Voor een grote zinkproducent heeft Perspect een GRE (Glass Reinforced Epoxy) flens gerepareerd. Deze flens was beschadigd tijdens het aandraaien en moest binnen een week hersteld worden. Het medium waar de flens in aanraking mee komt is zwavelzuur.

 

BELZONA 1111 SUPER METAL

BELZONA 1221 SUPER E METAL METAALPASTA

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

BELZONA 1331 METAALCOATING

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

BELZONA SUPERWRAP II COMPOSIET REPARATIE WRAP

PERSPECT BENELUX

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOAD SPECS

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BENELUX B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BELZONA SERVICES B.V.

NIEUWS

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Belzona Autorized Distributor
 
 

Perspect Benelux B.V. is authorised distributor Belzona.