Belzona

 

HOME

|

NIEUWS

|

PERSPECT BENELUX

|

CONTACT

INLOGGEN & REGISTREREN

 
 

PRODUCTEN

|

TOEPASSINGEN

|

INDUSTRIE

|

DOWNLOAD SPECS

|

REFERENTIES & BLOGS

 
 

BELZONA 7111 INDUSTRIAL GRADE

Belzona 7111

Belzona 7111 Industrial Grade vangt fysieke en thermische schokken in industriële omgevingen op. Hoge druk-, slag- en trillingsweerstand.

BELZONA 7111 INDUSTRIAL GRADE

Belzona 7111

BELZONA 7111 MARINE GRADE

Belzona 7111

Belzona 7111 Marine Grade biedt hoge druk-, slag- en trillingsweerstand. Reduceert geluid en trillingen: ideaal voor de maritieme industrie.


Trillingsdempende coating

Geluidshinder in industriële omgevingen is een veel voorkomend probleem. Een hoger niveau van geluidsisolatie kan worden bereikt door oppervlakken te voorzien van trillingsdempende coating. De trillingsdempende coatings van Belzona zijn geschikt voor een grote diversiteit aan oppervlakken en zijn ontwikkeld uit het oogpunt van kwaliteit en efficiëntie. Daardoor zijn ze ook snel en gemakkelijk aan te brengen. De coating verbetert de akoestiek in een ruimte en daarmee ook de spraakverstaanbaarheid. De coatings hechten aan verschillende materialen, zoals beton, metaal, metselwerk en verontreinigde oppervlakken. Elke coating heeft zijn eigen unieke werking, waardoor voor elke industrie een passende oplossing beschikbaar is. De coatings van Belzona worden onder andere in de scheepvaartindustrie, voedingsmiddelenindustrie, mijnbouwindustrie, olie & gas industrie en pulp & papier industrie toegepast.

Geluiddempende oplossingen

De vibratiedempende coating draagt bij aan geluiddempende oplossingen. Deze oplossingen verminderen onder andere concentratieproblemen en gehoorschade bij werknemers. Bij het kiezen van de juiste trillingsdempende coating is het van belang dat er in eerste instantie wordt achterhaald om wat voor type geluid het gaat. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen lucht- en contactgeluid. Bij luchtgeluid wordt de lucht rechtstreeks in trilling gebracht. In het geval van contactgeluid wordt de constructie rechtstreeks aan het trillen gebracht door een geluidsbron. Trillingsdempende coatings van Belzona hebben als doel om in beide gevallen de galm en echo te reduceren. De coating is licht van gewicht in vergelijking met andere dempende materialen (o.a. wanden en tegels).

Belzona vibratiedempende coatings

Belzona biedt meerdere producten aan op het gebied van schok resistentie en trilling demping. Voor deze producten geldt dat zij een meer dan uitstekende druk-, slag- en trillingsweerstand bieden. De producten zijn toegespitst op diverse omstandigheden in de maritieme industrie en de zware industrie. De coatings reduceren zowel trillingen als geluid en voorkomen het lostrillen van schroefdraadbouten. 

Perspect Benelux B.V. is al 25 jaar dé distributeur van Belzona in de Benelux. Naast het leveren van Belzona producten voor corrosiebescherming helpen we u graag bij de keuze van het juiste product. Belzona produceert innovatieve producten voor het repareren, beschermen én verbeteren van uw machines en gebouwen. Bekijk voor meer informatie de productpagina’s of neem contact op met Perspect Benelux.

Korte omschrijving producten

Belzona 7111 – trillingsdempende coating voor bescherming tegen fysieke en thermische schokken in industriële en maritieme omgevingen

 

 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

+31 (0) 78 303 19 20
E
info@belzona.nl

IBAN: NL15INGB0653137125
BIC: INGBNL2A

BTW: NL00.71.84.980.B01
KvK: 27159814


REFERENTIES


BELZONA BESCHERMT 16 NIEUWE OPSLAGTANKS

Een 16-tal opslagtanks bestemd voor het terrein van Vopak, zijn geleverd door Verwater tankbouw. Op diverse plekken in de tank is een zeer hoogwaardige Belzona coating toegepast, voor een duurzame bescherming van de meest uitdagende gebieden.

 

LEKKAGE AAN STOOMLEIDING

Lekkage aan stoomleiding op het terrein van een grote gasleverancier moest snel verholpen worden, zodat het produtieproces niet in gevaar kon komen. De lokale contractor voerde de reparatie snel uit, met de daarvoor geschikte Belzona producten.

 

COMPOSITE REPAIR - WRAPPING MET BELZONA

Voor een grote zinkproducent heeft Perspect een GRE (Glass Reinforced Epoxy) flens gerepareerd. Deze flens was beschadigd tijdens het aandraaien en moest binnen een week hersteld worden. Het medium waar de flens in aanraking mee komt is zwavelzuur.

 

BELZONA 1111 SUPER METAL

BELZONA 1221 SUPER E METAL METAALPASTA

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

BELZONA 1331 METAALCOATING

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

BELZONA SUPERWRAP II COMPOSIET REPARATIE WRAP

PERSPECT BENELUX

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOAD SPECS

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BENELUX B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BELZONA SERVICES B.V.

NIEUWS

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Belzona Autorized Distributor
 
 

Perspect Benelux B.V. is authorised distributor Belzona.