Terug naar overzicht

Dakreparaties – Belzona 3121

Het probleem

De conventionele methode voor dakbedekking is het aanbrengen van bitumen. Dit komt veelal voor op platte daken en is vaak van goede kwaliteit. Wanneer er problemen ontstaan, gebeurt dit vaak bij de overlappen, afvoeren en langs randen. Deze problemen worden vaak via de conventionele methode opgelost, met een brander het dak op en een stuk bitume eroverheen plaatsen. Voor dit soort reparatiewerk heeft Belzona een duurzame oplossing bedacht die veel tijd en geld bespaart.

De oplossing – het product

De Belzona 3121 is speciaal ontwikkeld voor het uitvoeren van dakreparaties en effectieve waterdichting van lekkende daken. Het vloeibare systeem hecht aan de meest voorkomende dakbedekkingen; ook glooiende oppervlakken. Ook onder zware weersomstandigheden hardt Belzona 3121 snel uit, dit product is ook onder water toepasbaar. Daarnaast is de Belzona 3121 waterdicht, terwijl het microporeuze systeem onderliggend vocht laat ontsnappen. Het systeem kan snel en simpel met bijvoorbeeld een kwast worden aangebracht. Door korte uithardingstijd van de Belzona 3121 treedt de werking snel in: de waterdichting is zowel effectief als duurzaam. Onderaan dit artikel is een filmpje te vinden waarin de applicatie gedemonstreerd wordt. 


Toepassingsmogelijkheden Belzona 3121

De Belzona 3121 is toepasbaar op: goten, borstwering muren, glaslatten, naden, zetwerk en uiteraard daken.

Technische informatie Belzona 3121

Uiteraard is alle technische informatie over dit product hier te zien. Via deze pagina is het mogelijk om de uithardingstijden, scheurmetingen en de treksterkte te bekijken.