Terug naar overzicht

IFU


“IFU” staat voor “Instructions for Use” (Instructies voor Gebruik) bij Belzona. Deze instructies bevatten gedetailleerde richtlijnen en procedures voor het correct toepassen van de producten van Belzona. De IFU’s bevatten informatie over onderwerpen zoals voorbereiding van het oppervlak (surface prep), mengverhoudingen, applicatiemethoden, droogtijden en andere belangrijke aspecten van het gebruik van Belzona materialen.

Het is belangrijk om de IFU’s zorgvuldig te volgen om ervoor te zorgen dat de producten correct worden toegepast en het gewenste resultaat word bereikt. Het niet naleven van de instructies kan leiden tot suboptimale prestaties van de coating of reparatie, wat kan resulteren in onvoldoende bescherming van de apparatuur of structuren.

Belzona voorziet in IFU’s voor elk specifiek product dat wij bij Perspect Benelux aanbieden, waardoor u de nodige informatie krijgt om de producten effectief en veilig toe te passen in verschillende industriële toepassingen.

Wij sturen de IFU’s altijd mee bij elke offerteaanvraag, order en bestelling. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste IFU bij de hand heeft. Wilt u graag datasheets opvragen? Klik dan op onderstaande button.