Live demo dag

Ontdek de kracht van onze Belzona producten, oppervlaktevoorbereiding en ATEX-gecertificeerd gereedschap. Bij Pespect Benelux bieden we het complete pakket aan als het gaat om repareren, verbeteren én de levensduur van beschadigde oppervlakken/onderdelen verlengen.

Wij bieden u de nieuwste innovaties als het gaat op oppervlaktebescherming en reparatie. Bij Perspect Benelux begrijpen we dat de juiste oplossingen uw bedrijfsvoering kunnen verbeteren. Daarom bent u welkom op één van onze exclusieve demodagen om kennis te maken met onze Belzona proudcten en oppervlaktevoorbereiding.

Wat kunt u verwachten van de live demo dag?

Een live demodag biedt een unieke gelegenheid om direct in contact te komen met onze producten en innovatieve oplossingen op het gebied van o.a. Belzona cold bonding en verschillende reparatie composieten als mede beschermende coatings voor de zware industrie. Het stelt u in staat om de voordelen van onze oplossingen zelf te bekijken en vragen te stellen aan onze experts tijdens de demo’s. Dit zorgt voor een betere grip en vertrouwen in de producten die wij u aanraden voor uw probleem.

Live demonstraties

Op de live demodag kunt u live demonstraties bekijken. Onze experts zullen live demonstraties geven van verschillende toepassingen, zodat u de effectiviteit en veelzijdigheid van onze oplossingen zelf kunt zien.

Daarnaast hebben we diverse demostukken voor u voorbereid. Hier hebben wij diverse Belzona producten aangebracht

Oppervlaktevoorbereiding

Een goede oppervlaktevoorbereiding is noodzakelijk voor een langdurige bescherming. Ontdek onze geavanceerde technieken en gereedschappen die zorgen voor een optimale hechting en duurzaamheid van onze coatings.

Innovatieve oplossingen

Beleef uit eerste hand hoe onze producten en technieken industriële uitdagingen overwinnen die traditioneel moeilijk aan te pakken zijn. Van chemische bestendigheid tot structurele reparatie. Perspect Benelux biedt de oplossing met onze Belzona producten.

Planning van de live demodag

TijdstipActiviteit
08.30 – 09.00Geniet van een kopje koffie of thee terwijl u zich registreert en kennismaakt met onze Belzona experts en andere deelnemers
09.00 – 09.30Een introductie door onze Belzona specialisten over de geschiedenis van Belzona, onze producten en waarom we deze demodag organiseren
09.30 – 10.30Theoretische sessie 1: Belzona producten
10.30 – 10.45Koffiepauze met wat lekkers
10.45 – 12.00Live demonstraties Belzona producten
12.00 – 13.00Lunchpauze. U wordt voorzien van een heerlijke en uitgebreide lunch
13.00 – 14.00Theoretische sessie 2: Oppervlaktevoorbereiding en Pinovo Gritstralen
14.00 – 15.00Praktijksessie oppervlaktevoorbereiding en Pinovo Gritstralen
15.00 – 15.15Middagpauze met een drankje en wat lekkers
15.15 – 16.00Q&A en netwerkmogelijkheden onder het genot van een drankje

Over Belzona en Perspect Benelux

Belzona, opgericht in 1952 in Elland, West Yorkshire, is een gerommeerde leider in de ontwikkeling en productie van reparatiecomposieten en industriële beschermende coatings. Sinds de jaren ’70 heeft Belzona haar activiteiten wereldwijd uitgebreid waaronder met Perspect Benelux.

Belzona heeft haar Nederlanse activiteiten ingezet om tegemoet te komen aan de groeiende behoeften in de Benelux. Nederland vormt hierbij een belangrijke schakel in het Europese distributienetwerk van Belzona. Perspect Benelux is onder andere het vijfde SuperWrap II trainingscentrum in Europa.