Terug naar overzicht

Epoxy tanklinings

Perspect Benelux is uw toonaangevende partner voor duurzame bescherming voor industriële tanks/vessels. Als wereldwijd erkende specialist in het ontwikkelen van duurzame oplossingen voor de bescherming van industriële tanks, biedt Belzona een uitgebreid assortiment aan tanklinings die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Met decennia aan ervaring en innovatie streven wij ernaar om uw tanks te beschermen tegen corrosie, slijtage en chemische aantasting, waardoor de levensduur van uw tanks wordt verlengd en de operationele efficiëntie wordt verbeterd.

Wat zijn tanklinings?

Tanklinings, ook wel bekend als tankcoatings, zijn beschermende systemen die inwendig worden aangebracht op industriële tanks. Dit systeem beschermt tegen de schadelijke effecten van corrosie, temperaturen, chemische aantasting en andere vormen van slijtage. Deze linings fungeren als een barrière tussen de inhoud van de tank en het tankoppervlak, waardoor de levensduur van de tank wordt verlengd en de integriteit ervan behouden blijft.

Belzona epoxy tanklining

Als het gaat om het beschermen van uw tanks, is het kiezen van de juiste tanklinings van cruciaal belang. Bij Belzona begrijpen we dit belang en hebben we een breed scala aan oplossingen ontwikkeld die voldoen aan de specifieke behoeften van verschillende industrieën en toepassingen. Hier zijn enkele voordelen van het kiezen van Belzona tanklinings:

1. Uitstekende corrosiebescherming: Onze tanklinings bieden een uitzonderlijke bescherming tegen corrosie, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. Door het voorkomen van corrosie kunt u de kosten en downtime als gevolg van reparaties en vervangingen minimaliseren.

2. Chemische weerstand: Belzona tanklinings zijn bestand tegen een breed scala aan chemische stoffen, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in verschillende industriële omgevingen. Of het nu gaat om zuren, logen, oplosmiddelen of andere agressieve chemicaliën, onze linings bieden betrouwbare bescherming. Bekijk hier een referentie voor het duurzaam beschermen van een process vessel.

3. Slijtvastheid: Industriële tanks worden vaak blootgesteld aan abrasieve materialen en slijtage. Onze tanklinings zijn ontworpen om bestand te zijn tegen deze slijtage en bieden duurzame bescherming, zelfs in omgevingen met hoge belasting.

5. Flexibiliteit: Belzona tanklinings zijn verkrijgbaar in verschillende formuleringen/producten om aan specifieke eisen te voldoen. Of u nu een flexibele lining nodig heeft om thermische uitzetting aan te kunnen of een stijvere lining voor optimale chemische weerstand, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aan uw behoeften voldoen.

6. Snelle uithardingstijd: Onze tanklinings bieden niet alleen uitstekende prestaties, maar ze hebben ook een snelle uithardingstijd. Dit betekent dat de downtime van uw tankinstallatie tot een minimum wordt beperkt, waardoor u snel weer operationeel kunt zijn.

Belzona 1593

Belzona 1593 is een uniek product uit het assortiment van Belzona en wordt in specifieke gevallen ingezet als zeer duurzame oplossing voor tank/vessel bescherming. Deze oplosmiddelvrije inwendige epoxycoating biedt weerstand tegen een breed scala aan amines en koolwaterstoffen. Daarnaast is de hechting met diverse metalen uitstekend. Belzona 1593 (voorheen Belzona 1591) is gemakkelijk te mengen en handmatig aan te brengen.

Deze epoxy coating kan onder andere worden toegepast als:
* Hoge temperatuur epoxy coating voor olie- en gasproductie apparatuur,
* Corrosiebescherming tegen een verscheidenheid aan chemicaliën in apparatuur met hoge temperaturen, inclusief boilers, condensatoren en warmtewisselaars.

Contact

Als u op zoek bent naar hoogwaardige tanklinings die uw industriële tanks beschermen en de levensduur ervan verlengen, neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze deskundige technici staan klaar om u te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw specifieke behoeften. Bescherm uw asset en kies voor de betrouwbare tanklinings van Belzona.

Stuur een bericht