Trainingscentrum

Bij Perspect Benelux vinden we het belangrijk dat contractoren en applicatoren over de juiste kennis beschikken om onze producten op een goede en verantwoorde manier te gebruiken. Om die reden beschikken wij over een trainingscentrum in Dordrecht bij ons op locatie. We bieden een breed scala al diverse trainingen die zijn ontworpen om contractoren en applicatoren te voorzien van de juiste expertise om onze Belzona producten effectief te gebruiken. Onze trainingen zijn op maat gemaakt zodat ze aan uw specifieke behoeften voldoen.

Bekijk onze trainingen

Superwrap II training: hierin leert u alles over de geavanceerde composietoplossingen van SuperWrap II voor structurele versterking en het herstel van pijpleidingen en tanks.

Belzona training: leer alles over onze producten en hoe ze gebruikt dienen te worden. Belzona is geschikt voor reparatie, beschermen en het verlengen van de levensduur van diverse toepassingen in de industrie.

Surface Prep Training: Leer alles over oppervlaktevoorbereiding voor diverse industriële toepassingen ( in ATEX-zones). Technieken omtrent: reinigen, schuren, stralen en ontvetten van oppervlakken waardoor de Belzona producten perfect toegepast kunnen worden.

Waarom kiezen voor een training van Perspect Benelux?

Onze trainingen zijn specifiek ontworpen aan de eisen die de zware industrie hebben. Wij vinden het belangrijk dat onze producten op de juiste manier worden toegepast. Door middel van onze hoogwaardige trainingen maximaliseert u het gebruik van het product maar ook de levensduur. De deelnemers duiken in de theorie maar gaan ook aan de slag in de praktijk in onze werkruimte.

Onze trainers zijn opgeleid door Belzona en gecertificeerd om de trainingen te geven. Ook krijg iedere deelnemer een bewijs van deelname en een certificaat uitgereikt mits de theorie & praktijkexamens zijn behaald.

Wilt u zich inschrijven of wilt u graag informatie? Neem dan geheel vrijblijvend op met onze ervaren trainers.