Terug naar overzicht

Coatings injecteren of gieten

Het is belangrijk om vloeren en oppervlakken van apparaten en machines goed te beschermen tegen corrosie, erosie en slijtage. Wanneer schade ontstaat, door bijvoorbeeld vochtproblemen, temperatuurwisselingen of scheurvorming, is het belangrijk de schade te repareren. Hiervoor kunt u de producten van Belzona gebruiken. Het assortiment van Belzona bevat reparatieproducten en coatings die u kunt gieten en injecteren. Deze coatings maken oppervlakken waterdicht, vullen holle ruimtes en repareren gaten, holtes en spleten.

Reperatiehars om te injecteren

Belzona biedt diverse producten aan voor het repareren en herbouwen van beton en steen dat is beschadigd door trillingen, chemicaliën of milieu-invloeden. Hierbij kunt u denken aan corrosie, erosie en betonrot. De beschadigingen kunnen bestaan uit scheuren en gaten. Wanneer u deze schade niet repareert kan uw oppervlak blijvend beschadigd blijven en is de enige oplossing het vervangen van het materiaal. De producten van Belzona bieden hierin een duurzame oplossing.

Door de reparatiehars te injecteren in de scheuren en gaten garandeert u langdurige, hoge prestaties van uw apparaten, wanden en vloeren. De hars is ook geschikt om ongelijke gebieden te nivelleren. Het is een duurzame oplossing om scheuren en gaten te repareren, doordat de hars niet krimpt bij het uitharden. Hierdoor is uw oppervlak blijvend beschermd en gerepareerd. Daarnaast is de hars toepasbaar in diverse industrieën en hecht het aan diverse materialen, zoals baksteen, beton en natuursteen. Doordat de hars snel uithardt is de downtime van uw bedrijf minimaal.

Coatings om te gieten

Om grotere oppervlakken te beschermen tegen corrosie en erosie bevat het assortiment van Belzona beschermingscoatings om te gieten. De verschillende producten hechten aan vrijwel alle ondergronden, zoals metaal, rubber, nitril, SBR, polyurethaan, PVC, staal, koper, beton en neopreen. De coatings bestaan uit polyurethaan, epoxy. De polyurethaan elastomeer coating is flexibel en is ideaal voor materialen die licht uitzetten of vervormen. De coatings harden snel uit en zijn gemakkelijk aan te brengen, waardoor downtime van uw bedrijf minimaal blijft. De producten zijn duurzaam, oplosmiddelvrij en bieden een hoge elektrische en chemische weerstand en beschermen uitstekend tegen corrosie, erosie en slijtage. Daarnaast zijn sommige coatings geschikt voor het waterdicht maken van oppervlakken en om oppervlakken onder onderdompeling te beschermen en repareren. Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste product uit het assortiment van Belzona coatings om te injecteren en gieten.

Belzona coatings om te injecteren en gieten

Belzona biedt effectieve en duurzame oplossingen als het om injecteren, gieten en verlijmen gaat. De producten zijn eenvoudig aan te brengen. De coatings hechten aan uiteenlopende materialen, zoals rubber, nitril, neopreen, SBR, polyurethaan PVC, staal, koper en beton. De Belzona coatings om te gieten en injecteren beschermen uw oppervlak tegen erosie en corrosie en bieden daarnaast uitstekende elektrische en chemische weerstand. Neem contact op voor een persoonlijk advies.