Belzona training

Perspect Benelux is uw partner als het gaat om industriele oplossingen. Wij zijn een bedrijf op het gebied van oplossingen voor oppervlaktebescherming -en reparatie. Wij bieden een breed assortiment Belzona aan. Onze Belzona producten worden gebruikt voor het:

  • Herstellen;
  • Beschermen;
  • En verbeteren van oppervlakten in diverse industriën.

De producten bieden uitstekende bescherming tegen corrosie, erosie, slijtage, chemische aanvallen en andere vormen van schade. Door het gebruik van geavanceerde polymeercomposieten is het mogelijk voor bedrijven om de levensduur van hun apparatuur te verlengen, downtime te verminderen en operationele kosten te verlagen door gebruik van de Belzona oplossingen.

Daarbij bieden de Belzona producten veelzijdige oplossingen voor reparatie en herstel van beschadigde of versleten onderdelen. Dit omvat diverse toepassingen, zoals het repareren van lekkende pijpleidingen, het reconstrueren van versleten tandwielen en het herstellen van beschadigde betonoppervlakken. Door deze reparaties lokaal uit te voeren met Belzona materialen, kunnen bedrijven kostbare vervangingen vermijden en de operationele downtime minimaliseren.

Om ervoor te zorgen dat het potentieel van de Belzona producten volledig worden benut, is het erg belangrijk dat de producten op de juiste manier worden toegepast. Dit omvat de procedures én de juiste voorbereiding voor het oppervlak en het nauwkeurig mengen en aanbrengen van het materiaal. Met de juiste kennis en praktijkervaring maximaliseert u de prestaties en duurzaamheid van onze beschermde metaalpasta’s en coatings.

Daarom biedt Perspect Benelux de mogelijkheid om u te leren het maximale uit onze producten te halen. Volg een training in ons trainingscentrum die altijd past bij uw behoeften.

Waarom kiezen voor een Belzona-training bij Perspect Benelux?

  • Onze trainingen zijn altijd op maat gemaakt: de training wordt specifiek ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van uw bedrijf en industrie. Of het nu gaat om warmtewisselaars, verlijming, linings, coatings aanbrengen of  carbon fibre wrapping. Onze training wordt aangepast om aan uw vereisten te voldoen.
  • Combinatie van theorie en praktijk: onze trainingen bieden een uitstekende balans tussen theorie en praktijk. U begint met de theorie, waarna u zelf aan de slag gaat met de producten in de werkplaats.
  • Gespecialiseerde instructeurs: onze specialisten hebben zelf de opleiding mogen volbrengen in de U.K. en zijn dus bevoegd om deze trainingen te geven.
  • Bewezen resultaten: Veel bedrijven vertrouwen op de expertise van Perspect Benelux voor hoogwaardige producten en goed aansluitende trainingen.

Profiteer van de training en meld u aan!

Hoe ziet een trainingsdag eruit?

We starten met een kopje koffie (of thee) in onze demoruimte. We maken kennis met elkaar en bespreken het specifieke doel van de training. In de ochtend gaan we dieper in op de theorie en nemen we de deelnemers mee in de werking van Belzona en hoe dit op een veilige en goede manier toegepast wordt.

De deelnemers worden uitstekend verzorgd. Er wordt een heerlijke lunch aangeboden met verse broodjes, vers fruit en vaak nog een heerlijke soep. Specifieke wensen vanwege bijvoorbeeld allergieën kunt u gewoon doorgeven. Wij houden hier rekening mee.

Nadat we genoeg energie hebben opgedaan tijdens de lunch en iedereen de theorie tot zich heeft kunnen nemen is het tijd om onze werkkleding aan te trekken. We gaan de werkplaats in! Hier leert u hoe u met Belzona moet werken. Hoe dit op de juiste manier gebeurt en hoe dit veilig kan.

Ook krijgt iedereen na het volgen van de training een bewijs van deelname. Hiervoor maken we een afspraak en komen wij deze persoonlijk bij u uitreiken.