Belzona

 

HOME

|

NIEUWS

|

PERSPECT BENELUX

|

CONTACT

INLOGGEN & REGISTREREN

 
 
 

PRODUCTEN

|

TOEPASSINGEN

|

INDUSTRIE

|

DOWNLOAD SPECS

|

REFERENTIES & BLOGS

 
 

Betonreparatie deminbak

betonreparatie-deminbak.jpgBetonreparatie én betonbescherming van deminbak met Belzona 4111 Magma Quartz en Belzona 4311. In zowel advies, aanpak als toegepaste producten is ingespeeld op de behoefte aan een effectieve en duurzame oplossing. Na uitvoering van de betonreparaties aan de deminbak is deze voorzien van een chemisch bestendige epoxy coating.

Aanleiding betonreparatie deminbak

De coating van de bestaande betonnen deminbak was aangetast waardoor er lokaal hevige beton erosie ontstond. Gezocht werd naar een oplossing voor enerzijds betonreparatie en anderzijds voor duurzame bescherming van het herstelde oppervlak van de deminbak.

Advies deminbak

Tijdens inspectie bleek dat de gehele deminbak beschadigingen vertoonde waarna is besloten tot betonreparatie en betonbescherming van het gehele oppervlak over te gaan. Vanwege de ambiente temperaturen en gebruik van een grote variëteit in chemicaliën in de deminbak, is geadviseerd om de betonreparaties te verrichten met de Belzona 4911 Magma TX Conditioner in combinatie met de Belzona 4111 Magma Quartz. Ter betonbescherming is de Belzona 4311 coating toegepast.

betonreparaties-deminbak.jpg

Werkwijze betonreparatie en betonbescherming

Na het uithakken van het aangetaste beton is het gezonde beton gespoeld met demin water om een juiste Ph-waarde te verkrijgen. Vervolgens is het gehele oppervlak van de deminbak gestraald om het beton op te ruwen. De betonreparatie werd afgesloten met de handmatige applicatie van de primer (Belzona 4911) gevolgd door het aanbrengen van de Belzona 4111 Magma Quartz waarmee de oppervlakte hersteld werd. Als duurzame betonbescherming zijn tot slot handmatig twee lagen van de Belzona 4311 Magma CR1 aangebracht.

betonbescherming-deminbak.jpg

Industrie

Petrochemie, Nederland

Gebruikte producten

> Belzona 4911 Magma TX Conditioner
Belzona 4111 Magma Quartz
Belzona 4311 Magma CR1

Contractor

Perspect Contracting & Services B.V.

Informatie en advies

Advies-Belzona-producten-Perspect.jpgWilt u een advies over meest effectieve en efficiënte wijze waarop u uw installaties kunt repareren, beschermen of de levensduur daarvan kan verbeteren? Neem gerust contact met ons op. Ook voor meer informatie over de uitgevoerde betonreparatie én betonbescherming van de deminbak kunt u bellen met +31 (0) 78 303 19 20.

BETON

COATING

CORROSIE

EROSIE

Webshop loginMeer inlogopties

Referenties

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Belzona 4111 Magma-Quartz

Belzona 4111 Magma-Quartz


Belzona 4111 Magma Quartz: epoxy composiet voor reparatie, opbouw en bescherming van beton en steen. Belzona 4111 krimpt niet en bindt uitstekend.


Belzona 4311 Magma CR1

Belzona 4311 Magma CR1


Belzona 4311 Magma CR1: chemisch bestendige epoxy coating voor de bescherming van beton- en metaal. Oplosmiddel vrij, hoge druksterkte. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

+31 (0) 78 303 19 20
E
info@belzona.nl

IBAN: NL15INGB0653137125
BIC: INGBNL2A

BTW: NL00.71.84.980.B01
KvK: 27159814


REFERENTIES


BELZONA BESCHERMING PROCESTANK

Voor een klant actief binnen de petrochemie heeft Perspect een procestank gecoat met de Belzona 1593. De tank moet voor een periode van 8 jaar (tot de volgende onderhoudstop) beschermd worden en zal tot die tijd niet meer uit productie worden gehaald.

 

CORROSIE TANKBODEM

Tijdens een onderhoudsinspectie bij een grootte tankstorage facility werd in een tank ontdekt dat de bodem was aangetast door corrosie. Hierdoor kwam de wand/bodem dikte onder de minimale normen uit. 

 

BELZONA NOODREPARATIE - LEKKAGEDICHTING - SUPERWRAP II

Door een lekkage aan een waswater hoofdleiding bij een groot productiebedrijf kwam het productieproces zodanig in gevaar dat de lekkage direct gedicht moest worden. 

 

BELZONA 1111 SUPER METAL

BELZONA 1221 SUPER E METAL

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

BELZONA 1331

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

BELZONA SUPERWRAP II

PERSPECT BENELUX

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOAD SPECS

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BENELUX B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BELZONA SERVICES B.V.

NIEUWS

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Belzona Autorized Distributor
 
 

Perspect Benelux B.V. is authorised distributor Belzona.