Belzona

 

HOME

|

NIEUWS

|

PERSPECT BENELUX

|

CONTACT

INLOGGEN & REGISTREREN

 
 

PRODUCTEN

|

TOEPASSINGEN

|

INDUSTRIE

|

DOWNLOAD SPECS

|

REFERENTIES & BLOGS

 
 

BELZONA 3111 FLEXIBLE MEMBRANE WATERPROOFING COATING

Belzona 3111 Flexible Membrane

Belzona 3111 Flexible Membrane: voor duurzame weer- en waterproofing van daken. Belzona 3111 is een elastische, microporeuze coating met lage emissie.

BELZONA 3121 MR7 NOODREPARATIE COATING

Belzona 3121 MR7

Belzona 3121 MR7: voor noodreparatie en waterdichting van lekkende daken. Belzona 3121. Eenvoudige, snelle applicatie en duurzaam effect.

BELZONA 3131 WG MEMBRANE VLOEISTOFDICHTE DAKCOATING

Belzona 3131 WG Membrane

Belzona 3131 WG Membrane: vloeistofdichte dakcoating voor langdurige bescherming en waterproofing van daken. Belzona 3131 kan bij alle weertypen worden aangebracht.

 

BELZONA 3211 LAGSEAL HITTEBESTENDIGE WATERPROOFING COATING

BELZONA 3211 LAGSEAL

Belzona 3211 Lagseal: naadloze, flexibele duurzame coating van isolatie en bekleding. Belzona 3211 Lagseal is water-, weer- en vuurbestendig.

BELZONA 5122 CLEAR CLADDING CONCENTRATE - STEEN EN BETONCOATING

Belzona 5122 Clear Cladding Concentrate

Vloeistofdichting van metselwerk en steen met Belzona 5122 Clear Cladding Concentrate: duurzaam, ademend, transparant en vuilvertragend.

BELZONA 5151 HI-BUILD CLADDING MUURCOATING

Belzona 5151 Hi-Build Cladding

Belzona 5151 Hi-Build Cladding: waterdichte muurcoating beschermt muren en structuren tegen agressieve mariene, industriële of natuurlijke vervuiling en UV-straling.


Waterproofing coating

Er zijn diverse redenen om een oppervlak te coaten. Een coating kan bedoeld zijn om een oppervlak met een extra deklaag te voorzien tegen weerstand, zoals onder andere slijtage en beschadigingen. Coatings kunnen daarnaast als doel hebben weerstand te bieden tegen hitte oxidatie, zeewater- of atmosferische corrosie, chemische corrosie en elektrische geleiding. Hierdoor zijn oppervlakken minder kwetsbaar voor krassen en schade. Een van de belangrijkste redenen is echter om het oppervlak waterdicht te maken, of zelfs vloeistofdicht. In het laatste geval kunnen er zelfs geen oliën of vetten doordringen door de coating. Waterproofing coatings zijn in diverse specificaties verkrijgbaar. Aan de hand van uw gestelde wensen en eisen wordt bepaald welke type het meest geschikt is voor uw situatie.

Waterproof oppervlak behandeling

Bepaalde oppervlakken in diverse industrieën worden dag in dag uit onderworpen aan vocht, water en temperatuurschommelingen. Voor deze ruimtes zijn vochtbestendige en waterproofing coatings de oplossing. De waterproofing coatings van Belzona worden onder andere in de scheepvaartindustrie, voedingsmiddelenindustrie, mijnbouwindustrie, olie & gas industrie en pulp & papier industrie toegepast. Elke industrie kent zijn eigen specifieke objecten, materialen en bedrijfsprocessen. Aan elke industriële coating worden daarom andere kwaliteitseisen gesteld. De waterproofing coating is een vorm van oppervlakbehandeling en kan voor diverse doeleinden toegepast worden. Kunnen wij u ondersteunen bij uw projecten? Heeft u vragen over onze snelle leveringsmogelijkheden? Of kunnen we u ergens anders bij van dienst zijn? We staan u graag te woord. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0) 78 303 19 20.

Waterproof coatings van Belzona zijn water- en vuilafstotend, waardoor vuil zich niet goed hecht aan het oppervlak. De coating zorgt voor een gladder resultaat. Daarnaast is het gemakkelijk om een gecoat oppervlak te reinigen en het werkt bovendien extra waterafstotend. De waterdichte coating is efficiënt, gemakkelijk aan te brengen en tevens voordelig. Binnen een breed scala van coating producten is er voor elke industriële toepassing een geschikte coating. Welk soort coating het meest geschikt is in uw situatie is geheel afhankelijk van de soort industrie en het oppervlak. 

Waterproofing coating systemen

Tot de succesvolle serie waterproofing systems van Belzona behoren producten met elk unieke eigenschappen en bewezen kwaliteiten. Middels onze coatings kunt u vrijwel elk oppervlak waterdicht en slijtvast afwerken. Van coatings voor snelle noodreparaties tot flexibel weer- en waterproofing van daken. Ook een weer-, water- en vuurbestendige coating voor de bescherming van isolatie en bekleding behoort tot de duurzame oplossingen die Belzona biedt. Neem contact op voor een persoonlijk advies over de specifieke toepassing die u zoekt.

Korte omschrijving producten

Belzona 3111 – waterproofing coating voor het waterdicht maken van daken

Belzona 3121 – coating voor noodreparaties en waterdichting van lekkende daken

Belzona 3131 – waterproofing coating voor een langdurige bescherming van daken

Belzona 3211 – flexibele waterproofing coating voor de bescherming van isolatie en bekleding

Belzona 5122 – coating voor het vloeistofdicht maken van metselwerk en stenen

Belzona 5151 – waterdichte coating voor de bescherming van muren tegen agressieve vervuiling en UV-straling

 

 

 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

+31 (0) 78 303 19 20
E
info@belzona.nl

IBAN: NL15INGB0653137125
BIC: INGBNL2A

BTW: NL00.71.84.980.B01
KvK: 27159814


REFERENTIES


BELZONA BESCHERMT 16 NIEUWE OPSLAGTANKS

Een 16-tal opslagtanks bestemd voor het terrein van Vopak, zijn geleverd door Verwater tankbouw. Op diverse plekken in de tank is een zeer hoogwaardige Belzona coating toegepast, voor een duurzame bescherming van de meest uitdagende gebieden.

 

LEKKAGE AAN STOOMLEIDING

Lekkage aan stoomleiding op het terrein van een grote gasleverancier moest snel verholpen worden, zodat het produtieproces niet in gevaar kon komen. De lokale contractor voerde de reparatie snel uit, met de daarvoor geschikte Belzona producten.

 

COMPOSITE REPAIR - WRAPPING MET BELZONA

Voor een grote zinkproducent heeft Perspect een GRE (Glass Reinforced Epoxy) flens gerepareerd. Deze flens was beschadigd tijdens het aandraaien en moest binnen een week hersteld worden. Het medium waar de flens in aanraking mee komt is zwavelzuur.

 

BELZONA 1111 SUPER METAL

BELZONA 1221 SUPER E METAL METAALPASTA

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

BELZONA 1331 METAALCOATING

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

BELZONA SUPERWRAP II COMPOSIET REPARATIE WRAP

PERSPECT BENELUX

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOAD SPECS

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BENELUX B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BELZONA SERVICES B.V.

NIEUWS

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Belzona Autorized Distributor
 
 

Perspect Benelux B.V. is authorised distributor Belzona.