Belzona

 

HOME

|

NIEUWS

|

PERSPECT BENELUX

|

CONTACT

INLOGGEN & REGISTREREN

 
 

PRODUCTEN

|

TOEPASSINGEN

|

INDUSTRIE

|

DOWNLOAD SPECS

|

REFERENTIES & BLOGS

 
 

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

Belzona 1321 Ceramic S-Metal

Belzona 1321 Ceramic S Metal: beschermt metalen oppervlakken tegen erosie en corrosie. Belzona 1321 met hoge druksterkte voor de perfecte shim.

BELZONA 1331 METAALCOATING

Belzona 1331 beschermt tegen erosie en corrosie

Belzona 1331: metaalcoating tegen erosie en corrosie voor apparatuur die onder onderdompeling tot 50°C werkt. Weerstand tegen kathodische onthechting.

BELZONA 1341 SUPERMETALGLIDE

Belzona 1341 Supermetalglide

Belzona 1341 Supermetalglide: verbeterd efficiëntie van o.a. pompen en kleppen. Beschermt tegen erosie en corrosie. Kosten energie en onderhoud nemen af!

 

BELZONA 1391 S SPRAY EPOXY COATING

Belzona 1391 S coating tegen corrosie

Belzona 1391 S: spray epoxy coating tegen corrosie van hoog temperatuur apparatuur die onder onderdompeling tot 110°C (230°F) werkt.

BELZONA 1391 T EPOXY COATING

Belzona 1391 T coating tegen corrosie en erosie

Belzona 1391 T: coating tegen erosie en corrosie voor hoge temperatuur apparatuur die onder onderdompeling tot 130°C (266°F) werkt.

BELZONA 1392 CERAMIC HT2 HITTEBESTENDIGE KERAMISCHE COATING

Belzona 1392 Ceramic HT2

Belzona 1392 Ceramic HT2 coating beschermt hoog temperatuur apparatuur onder onderdompeling tot 120°C (248°F) tegen erosie, corrosie en chemicaliën.

 

BELZONA 2141 ACR FLUID ELASTOMER

Belzona 2141 ACR Fluid Elastomer

Belzona 2141 ACR Fluid Elastomer: beschermt metaal- en rubber componenten tegen slijtage, cavitatie, erosie en corrosie. Ook bij ultra hoge snelheden!

   

Erosie bescherming

Erosie bescherming is een veelvoorkomende uitdaging voor bedrijven die werken met pompen, warmtewisselaar, kleppen, watertanks en leidingen. Meerdere factoren van buitenaf kunnen erosie veroorzaken en elke situatie vraagt om specifieke oplossingen op basis van de locatie en de ernst van het probleem. Erosie bescherming is niet alleen belangrijk voor het behoud en de bescherming van materialen, maar ook voor het minimaliseren van downtime binnen een bedrijf en voor het voorkomen van lange en kostbare reparatiewerkzaamheden. Oplossingen die kostbaar materiaal beschermen tegen erosie kunnen de kosten aanzienlijk verlagen. Belzona biedt uitkomst.

Erosie bescherming in vrijwel elke situatie

Belzona biedt een uitgebreide reeks producten, speciaal gemaakt voor erosiebescherming van diverse materialen en oppervlakken. Elk product heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. De producten zijn geschikt voor verschillende omgevingstemperaturen. De traditionele erosie beschermende coating biedt voor veel oppervlakken de juiste oplossing. Daarnaast levert Belzona speciale coatings ter bescherming van pompen waarbij er constant contact is met vloeibare substanties. Denk hierbij aan separators, pompen, warmtewisselaars en condensatoren die onder onderdompeling werken. De coatings uit deze productlijn bieden langdurige erosiebescherming aan metalen oppervlakken. Door de speciale mengverhouding bindt het aan elk stevig oppervlak, waaronder staal, aluminium, koper, messing en glas versterkte kunststoffen.

Erosiebescherming bij hoge temperatuur

Ook voor erosiebescherming bij hoge temperaturen heeft Belzona twee unieke producten ontworpen. De keuze bestaat uit spuitbare coatings en handmatig aan te brengen coatings die apparatuur met een hoge temperatuur beschermen tegen erosie. De eerste beschermt apparatuur dat continue werkt onder onderdompeling met een maximumtemperatuur van 110 graden Celsius. De handmatig aan te brengen coating beschermt tot maximaal 130 graden Celsius.

Chemische resistentie

Zoekt u bescherming voor warmtewisselaars, vaten, boilers, leidingen waarbij de coating in contact komt met vloeistoffen, koofwaterstoffen of zuur verontreinigd water? Ook daar heeft Belzona passende oplossingen voor. Deze coatings hebben een hoge warmteweerstand. Ze hebben een hoge chemische weerstand en beschermen het materiaal tegen erosie en meerdere chemicaliën. De coatings en harsen beschermen uw materiaal tegen slijtage, cavitatie en erosie.

Advies over onze erosie bescherming oplossingen?

Voor een op maat gemaakt advies kunt u altijd bellen (+31 (0) 78 303 19 20)  met een van onze adviseurs of contact opnemen via ons contactformulier. Wij helpen u graag bij de keuze van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Korte omschrijving producten 

Belzona 1321 – de originele/traditionele erosie-corrosie beschermende coating

Belzona 1331 – Bescherming van pompen en leidingen waarbij er (constant) contact is met vloeibare substanties.

Belzona 1341 –Met de Belzona 1341 neemt de efficiëntie van nieuwe pompen met 7% toe en voor gereviseerde apparatuur zelfs tot 20%.

Belzona 1391S – Spuitbare coating die hoge temperatuur apparatuur beschermt tegen erosie en corrosie. Dit product is speciaal ontworpen voor apparatuur die continue onderdompeling heeft tot 110°C (230°F).

Belzona 1391T – Handmatig aan te brengen coating die hoge temperatuur apparatuur beschermt tegen erosie en corrosie. Dit product is speciaal ontworpen voor apparatuur die continue onderdompeling heeft tot 130°C (266°F).

Belzona 1392 – Hoge temperatuurcoating die zowel bescherming tegen erosie en corrosie biedt als tegen vele chemicaliën (keramisch gevuld).

Belzona 2141 - De Belzona 2141 is een polyurethaanhars. Dit flexibele rubbermateriaal beschermt tegen slijtage, cavitatie, erosie en corrosie. De chemische resistentie van dit product is zeer hoog.

 

 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

+31 (0) 78 303 19 20
E
info@belzona.nl

IBAN: NL15INGB0653137125
BIC: INGBNL2A

BTW: NL00.71.84.980.B01
KvK: 27159814


REFERENTIES


BELZONA BESCHERMT 16 NIEUWE OPSLAGTANKS

Een 16-tal opslagtanks bestemd voor het terrein van Vopak, zijn geleverd door Verwater tankbouw. Op diverse plekken in de tank is een zeer hoogwaardige Belzona coating toegepast, voor een duurzame bescherming van de meest uitdagende gebieden.

 

LEKKAGE AAN STOOMLEIDING

Lekkage aan stoomleiding op het terrein van een grote gasleverancier moest snel verholpen worden, zodat het produtieproces niet in gevaar kon komen. De lokale contractor voerde de reparatie snel uit, met de daarvoor geschikte Belzona producten.

 

COMPOSITE REPAIR - WRAPPING MET BELZONA

Voor een grote zinkproducent heeft Perspect een GRE (Glass Reinforced Epoxy) flens gerepareerd. Deze flens was beschadigd tijdens het aandraaien en moest binnen een week hersteld worden. Het medium waar de flens in aanraking mee komt is zwavelzuur.

 

BELZONA 1111 SUPER METAL

BELZONA 1221 SUPER E METAL METAALPASTA

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

BELZONA 1331 METAALCOATING

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

BELZONA SUPERWRAP II COMPOSIET REPARATIE WRAP

PERSPECT BENELUX

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOAD SPECS

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BENELUX B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BELZONA SERVICES B.V.

NIEUWS

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Belzona Autorized Distributor
 
 

Perspect Benelux B.V. is authorised distributor Belzona.