Belzona

 

HOME

|

NIEUWS

|

PERSPECT BENELUX

|

CONTACT

INLOGGEN & REGISTREREN

 
 

PRODUCTEN

|

TOEPASSINGEN

|

INDUSTRIE

|

DOWNLOAD SPECS

|

REFERENTIES & BLOGS

 
 

Reparatie cavitatie schade vessel

reparatie-schade-cavitatie-vessel.jpgVolledig herstel vessel na vakkundige reparatie cavitatie schade (erosie en pitting corrosie) met Belzona 1311 Ceramic R-Metal en Belzona 2141 ACR-Fluid Elastomer. Deze combinatie van Belzona producten biedt zowel een hoge erosie resistentie (Belzona 1311 Ceramic R-Metal is voorzien van keramische deeltjes), maar ook bescherming tegen cavitatie.

De bij de reparatie van de cavitatie schade toegepaste Belzona 2141 ACR-Fluid Elastomer is een flexibele rubbermateriaal dat beschermt tegen slijtage, cavitatie, erosie en corrosie. Na reparatie van de vessel, is deze weer volledig operationeel en duurzaam beschermd tegen verdere cavitatie schade.

Aanleiding reparatie cavitatie schade vessel

De ophanging van scheepsschroef vertoonde hevige cavitatie schade. Door de vorm van de roerder en de schroef leidde dit tot zware erosie en pitting corrosie aan de vessel.

Advies reparatie vessel

Na inspectie is het advies gegeven de lokale schade te repareren met Belzona 1311 Ceramic R-Metal. Na reparatie van de vessel is aangeraden deze te voorzien van een flexibel systeem ter bescherming tegen verdere cavitatie schade. Hiertoe is 1 onderlaag Belzona 1341 en Belzona 2141 ACR-Fluid Elastmer als flexibele top coat voorgesteld.

uitvoering-reparatie-cavitatie-schade-vessel.jpg

Werkwijze reparatie cavitatie schade

Na metingen van het zout / chloride gehalte met een Bresle test bleken de waarden te hoog te zijn. Het oppervlak is ontzout met behulp van Belzona Saltaway en daarna gespoeld met Demin water. Vervolgens is het oppervlakte gestraald conform Belzona specificaties. De door cavitatie ontstane pitting corrosie is uitgevuld met Belzona 1311 Ceramic R-Metal. Daarna zijn er twee lagen van de Belzona 2141 ACR-Fluid Elastomer gecoat.

werkzaamheden-reparatie-cavitatie-schade-vessel.jpg

Industrie

Scheepvaart, Nederland

Gebruikte producten

> Belzona Saltaway
Belzona 1311 Ceramic R-Metal
Belzona 2141 ACR-Fluid Elastomer

Contractor

Perspect Contracting & Services B.V.

Informatie en advies

Advies-Belzona-producten-Perspect.jpgWilt u een advies over meest effectieve en efficiënte wijze waarop u uw installaties kunt repareren, beschermen of de levensduur daarvan kan verbeteren? Neem gerust contact met ons op. Ook voor meer informatie over de uitgevoerde reparatie van de cavitatie schade aan de vessel belt u met +31 (0) 78 303 19 20.
CAVITATIE

COATING

CORROSIE

EROSIE

METAAL

Webshop loginMeer inlogopties

Referenties

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Belzona 2141 ACR Fluid Elastomer

Belzona 2141 ACR Fluid Elastomer


Belzona 2141 ACR Fluid Elastomer: beschermt metaal- en rubber componenten tegen slijtage, cavitatie, erosie en corrosie. Ook bij ultra hoge snelheden!


Belzona 1311 Ceramic R Metal

Belzona 1311 Ceramic R-Metal


Belzona 1311 Ceramic R Metal: herstelt geërodeerde / gecorrodeerde metalen, beschermt tegen erosie en corrosie. Belzona 1311 is duurzaam en slijtvast. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

+31 (0) 78 303 19 20
E
info@belzona.nl

IBAN: NL15INGB0653137125
BIC: INGBNL2A

BTW: NL00.71.84.980.B01
KvK: 27159814


REFERENTIES


BELZONA BESCHERMT 16 NIEUWE OPSLAGTANKS

Een 16-tal opslagtanks bestemd voor het terrein van Vopak, zijn geleverd door Verwater tankbouw. Op diverse plekken in de tank is een zeer hoogwaardige Belzona coating toegepast, voor een duurzame bescherming van de meest uitdagende gebieden.

 

LEKKAGE AAN STOOMLEIDING

Lekkage aan stoomleiding op het terrein van een grote gasleverancier moest snel verholpen worden, zodat het produtieproces niet in gevaar kon komen. De lokale contractor voerde de reparatie snel uit, met de daarvoor geschikte Belzona producten.

 

COMPOSITE REPAIR - WRAPPING MET BELZONA

Voor een grote zinkproducent heeft Perspect een GRE (Glass Reinforced Epoxy) flens gerepareerd. Deze flens was beschadigd tijdens het aandraaien en moest binnen een week hersteld worden. Het medium waar de flens in aanraking mee komt is zwavelzuur.

 

BELZONA 1111 SUPER METAL

BELZONA 1221 SUPER E METAL METAALPASTA

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

BELZONA 1331 METAALCOATING

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

BELZONA SUPERWRAP II COMPOSIET REPARATIE WRAP

PERSPECT BENELUX

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOAD SPECS

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BENELUX B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BELZONA SERVICES B.V.

NIEUWS

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Belzona Autorized Distributor
 
 

Perspect Benelux B.V. is authorised distributor Belzona.