Spoedlevering nodig? Perspect Benelux staat voor u klaar!

Zit u op dit moment met een probleem en heeft u onze producten met spoed nodig om een noodreparatie uit te voeren? Die urgentie begrijpen wij als geen ander. Om die reden bieden wij vanaf heden spoedleveringen aan. De producten worden z.s.m. naar de gewenste locatie gebracht.

Wanneer een spoedreparatie zich aandient, snappen wij dat tijd een belangrijke factor voor u is om verdere downtime te voorkomen. Om die reden streven we er bij Perspect Benelux naar om u zo snel mogelijk verder te helpen. Op het moment dat u contact met ons opneemt voor een spoedlevering, activeren we direct ons team om met uw aanvraag aan de slag te gaan.

Daarnaast zijn wij 24/7 voor u beschikbaar. Noodsituaties beperken zich niet alleen tot de kantooruren en daar zijn wij ons van bewust. Ons telefoonnummer kunt u altijd bellen, ook in de nacht. U kunt rekenen op een zo snel mogelijke reactietijd.

Wij streven ernaar om binnen 2 uur met de benodigde producten onderweg te zijn. Afhankelijk van de locatie kan de levertijd verschillen. De kosten van de spoedlevering zijn afhankelijk van de locatie en het tijdstip waarop u de producten nodig heeft. Uiteraard is dit altijd in overleg en kunt u betalen zoals u van ons gewend bent.

Spoedlevering nodig? Neem dan direct contact op en bel naar: 078 303 19 20