Terug naar overzicht
24-08-2023

Oprichting Perspect België

We zijn verheugd om de oprichting van Perspect België BV aan te kondigen, een mooie mijlpaal voor Perspect Beneluxe. Onze directeur, Nico Verloop, en onze sales engineer, Toon Vervoort, hebben op 18 augustus 2023 hun handtekening gezet om Perspect België officieel in het leven te roepen.

Deze nieuwe stap is genomen om onze gewaardeerde klanten in België nog beter van dienst te kunnen zijn, rechtstreeks vanuit hun eigen regio. Toon Vervoort zal zich de komende periode richten op het opbouwen van Perspect België. Hij maakt er werk van om dé toonaangevende hub voor Belzona-producten en -oplossingen in België te worden. Net zoals bij Perspect Benelux, blijven we ook hier onze klanten voorzien van de hoogwaardige ATEX-vacuümstraalmachines van Pinovo en Allmet ATEX Safety Tools.

Dit nieuwe hoofdstuk van Perspect Beneluxe en het eerste hoofdstuk van Perspect België is ingeluid met een metamorse van de auto. De auto is nu knaloranje, vroeger zwart, en pronkt met Belzona-stickers. De niet te missen wagen, geeft alvast een glimp van onze nieuwe website namen en de digitale toekomst die eraan komt.