Terug naar overzicht

KIA

Bij Belzona staat KIA voor “Key Industrial Area” (Belangrijk Industrieel Gebied). Het concept van Key Industrial Areas is ontwikkeld om de aandacht te vestigen op specifieke sectoren of industrieën waar Belzona-producten bijzonder geschikt zijn voor het oplossen van problemen met betrekking tot slijtage, corrosie, en andere vormen van schade aan apparatuur en constructies.

Key Industrial Areas omvatten onder andere sectoren zoals de olie- en gasindustrie, energieopwekking, chemische industrie, mijnbouw, scheepvaart en maritieme industrie, water- en afvalwaterbehandeling, voedsel- en drankenindustrie, pulp- en papierindustrie, en nog veel meer.

Door zich te richten op deze Key Industrial Areas kan Belzona gerichte oplossingen bieden die zijn afgestemd op de specifieke uitdagingen en behoeften van elke sector. Dit omvat het ontwikkelen van producten en toepassingen die zijn geoptimaliseerd voor de omstandigheden en vereisten binnen die industrieën, evenals het bieden van technische ondersteuning en training die zijn afgestemd op de specifieke toepassingen en processen die in die sectoren voorkomen.

Door het identificeren en benadrukken van Key Industrial Areas kan Belzona effectiever communiceren over de toegevoegde waarde van hun producten en oplossingen voor klanten in diverse industrieën, en kunnen ze beter inspelen op de unieke uitdagingen en behoeften van elke sector.

Bekijk hier onze toepassingen