Belzona

 

HOME

|

NIEUWS

|

PERSPECT BENELUX

|

CONTACT

INLOGGEN & REGISTREREN

 
 

PRODUCTEN

|

TOEPASSINGEN

|

INDUSTRIE

|

DOWNLOAD SPECS

|

REFERENTIES & BLOGS

 
 

BELZONA 4111 MAGMA-QUARTZ

Belzona 4111 Magma-Quartz

Belzona 4111 Magma Quartz: epoxy composiet voor reparatie, opbouw en bescherming van beton en steen. Belzona 4111 krimpt niet en bindt uitstekend.

BELZONA 4141 MAGMA-BUILD

Belzona 4141 Magma-Build voor betonreparaties

Belzona 4141 Magma-Build: lichtgewicht epoxy reparatie composiet voor verticale en bovenhoofdse beton en steen reparaties. Hardt in 12 uur uit!

BELZONA 4154 BULKFILL RESIN

Belzona 4154 Bulkfill Resin

Belzona 4154 Bulkfill Resin: reparatiehars voor het herbouwen van beton en steen, beschadigd door impact, trillingen, chemicaliën en milieu aspecten.

 

BELZONA 4181 AHR MAGMA-QUARTZ

Belzona 4181 AHR Magma-Quartz

Belzona 4181 AHR Magma-Quartz: repareren, opvullen en beschermen van metaal en beton, onderhevig aan impact, schuring, warmte en chemische aanvallen.

BELZONA 4301 MAGMA CR1 HI-BUILD

Belzona 4301 Magma CR1 Hi-Build

Belzona 4301 Magma CR1 Hi-Build: profiel herstellend en chemisch bestendig systeem. Belzona 4301 is geschikt voor o.a. beton, baksteen, roestvrij staal en metaal.

BELZONA 4311 MAGMA CR1 CHEMISCH BESTENDIGE COATING

Belzona 4311 Magma CR1

Belzona 4311 Magma CR1: chemisch bestendige epoxy coating voor de bescherming van beton- en metaal. Oplosmiddel vrij, hoge druksterkte.


betonreparatie

Tijdige betonreparatie is een verstandig idee. Door schadelijke invloeden van buitenaf (denk aan chemische of biologische invloeden) kan beton beschadigen. Ook mechanische factoren kunnen een rol spelen. Door scheuren of afbrokkeling kunnen schadelijke stoffen de constructie penetreren. Wordt de stalen constructie bereikt dan ontstaat mogelijk zelfs gevaar. Om gevaarlijke situaties te vermijden en veiligheid te waarborgen kunt u de beschadigingen in het beton repareren met een professionele coating of met reparatiehars. Hiermee wordt de levensduur van het beton verlengd. Een goede coating voorkomt na reparatie ook verdere beschadigingen.

Effectieve betonreparatie met Belzona coatings

Niets is zo snel en effectief in professionele betonreparatie als een Belzona coating van topkwaliteit. Deze coatings kunnen worden gebruikt voor het repareren van beton en het aanbrengen van voegafdichting. Tegelijkertijd beschermt de coating het beton tegen corrosie en erosie. Om afgebrokkeld beton, scheuren, spleten, gaten en wanden met beschadigingen te repareren kunt u gebruik maken van reparatiehars. Dit materiaal is gebaseerd op epoxy, hardt snel uit en krimpt niet. Hierdoor is de reparatie duurzaam en blijft het beton lange tijd in goede staat. Met de producten van Belzona kunt u elke constructie van baksteen, marmer, beton en steen repareren en opnieuw opbouwen en apparatuur verlijmen. Wanneer de beschadigingen zijn gerepareerd kunt u een beschermende coating aanbrengen om verdere schade door corrosie en erosie te voorkomen.

Betonreparatie oplossingen van topkwaliteit

De betonreparatie producten van Belzona zijn geschikt voor het professioneel opbouwen, repareren en beschermen van beton en steen. De oplossingen zijn ook geschikt voor reparaties aan wanden en plafonds. De producten beschermen en repareren optimaal. Beton dat onderhevig is aan schuring, impact, warmte en chemische aanvallen. Alle producten zijn handzaam aan te brengen, zijn duurzaam, krimpen niet, hechten uitstekend en harden snel uit. Door de snelle uitharding wordt downtime binnen uw bedrijf beperkt. Voor persoonlijk advies kunt u contact opnemen met onze specialisten in betonreparatie.

Voor meer informatie over de innovatieve producten van Belzona kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of via +31 (0) 78 303 19 20.

 

 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

+31 (0) 78 303 19 20
E
info@belzona.nl

IBAN: NL15INGB0653137125
BIC: INGBNL2A

BTW: NL00.71.84.980.B01
KvK: 27159814


REFERENTIES


BELZONA BESCHERMT 16 NIEUWE OPSLAGTANKS

Een 16-tal opslagtanks bestemd voor het terrein van Vopak, zijn geleverd door Verwater tankbouw. Op diverse plekken in de tank is een zeer hoogwaardige Belzona coating toegepast, voor een duurzame bescherming van de meest uitdagende gebieden.

 

LEKKAGE AAN STOOMLEIDING

Lekkage aan stoomleiding op het terrein van een grote gasleverancier moest snel verholpen worden, zodat het produtieproces niet in gevaar kon komen. De lokale contractor voerde de reparatie snel uit, met de daarvoor geschikte Belzona producten.

 

COMPOSITE REPAIR - WRAPPING MET BELZONA

Voor een grote zinkproducent heeft Perspect een GRE (Glass Reinforced Epoxy) flens gerepareerd. Deze flens was beschadigd tijdens het aandraaien en moest binnen een week hersteld worden. Het medium waar de flens in aanraking mee komt is zwavelzuur.

 

BELZONA 1111 SUPER METAL

BELZONA 1221 SUPER E METAL METAALPASTA

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

BELZONA 1331 METAALCOATING

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

BELZONA SUPERWRAP II COMPOSIET REPARATIE WRAP

PERSPECT BENELUX

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOAD SPECS

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BENELUX B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BELZONA SERVICES B.V.

NIEUWS

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Belzona Autorized Distributor
 
 

Perspect Benelux B.V. is authorised distributor Belzona.