Belzona

 

HOME

|

NIEUWS

|

PERSPECT BENELUX

|

CONTACT

INLOGGEN & REGISTREREN

 
 

PRODUCTEN

|

TOEPASSINGEN

|

INDUSTRIE

|

DOWNLOAD SPECS

|

REFERENTIES & BLOGS

 
 

Rubber reparatie

Belzona is een begrip voor veel bedrijven in diverse industrieën en biedt duurzame oplossingen voor rubber reparatie. Belzona herstelt en beschermt een breed scala van installatiezones binnen onder andere de scheepvaart industrie, voedingsmiddelenindustrie, mijnbouwindustrie, papierindustrie, olie- en gasindustrie. Vrijwel alle installaties in de verschillende soorten industrieën zijn blootgesteld aan bewegingen en slijtage. Dit zorgt ervoor dat er spanning komt te staan op de installatie. Het is hierdoor belangrijk om deze onderdelen regelmatig te reinigen en goed te beschermen tegen slijtage, corrosie en erosie. Indien er regelmatig onderhoud plaatsvindt wordt de spanning aan leidingen, pompen, afsluiters en machines geminimaliseerd waardoor installaties een langere levensduur krijgen. 

Belzona levert duurzame oplossingen voor het repareren van rubber 

De producten van Belzona zijn oplosmiddelvrij. Doordat het materiaal oplosmiddelvrij is verminderd het gezondheids- en veiligheidsrisico’s. Het product is eenvoudig te mengen en aan te brengen. Elk product van Belzona met betrekking op rubber reparatie & bescherming, heeft unieke eigenschappen die aansluiten op de behoefte van de klant, installatie en de omgeving. De producten zijn geschikt voor het afdichten en beschermen van vele soorten materialen zoals metaal, hout, steen etc. Een flexibel reparatiemateriaal dus dat eenvoudig aan te brengen is.

Belzona levert high-performance producten die installaties in diverse soorten industrieën beschermen tegen erosie en corrosie. Het doel van corrosiebescherming is het natuurlijke proces van corrosieactie zo veel mogelijk te vertragen. Ook het proces van natuurlijke slijtage (erosie) van een vast oppervlak waarbij onderliggend materiaal verdwijnt of verplaatst wordt middels onze duurzame oplossing vertraagd. De producten van Belzona zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes, tevens geschikt als waterdichte laag in of om de installaties.

Nood rubber reparaties 

Ook voor (tijdelijke) noodreparaties hebben wij de oplossing. De Belzona 2311 SR Elastomer is oplosmiddelvrij en biedt uitstekende bescherming tegen slijtage, erosie en corrosie. Daarnaast is de Belzona 2311 SR Elastomer sterk, zeer flexibel en gemakkelijk verwerkbaar. Ideaal voor het repareren, beschermen en waterdicht maken van rubberen oppervlaktes, geschikt voor zowel binnen- als buitenruimtes. De 2311 SR Elastomer is snel hardend en daarom ideaal voor noodreparaties. De producten van Belzona beschermen rubber tegen erosie en corrosie. Hierdoor gaan uw rubberen oppervlakten langer mee.

Perspect Benelux B.V. Belzona distributor

Bij Belzona staat tevredenheid centraal. Wij gaan voor kwaliteit op het gebied van service. Onze gecertificeerde engineers voorzien u van deskundig advies wanneer u op zoek bent naar een Belzona product voor rubber reparaties. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies bij vragen met betrekking tot reparaties. Vanzelfsprekend kunt u ook bellen met +31 (0) 78 303 19 20 voor hulp bij selectie uit de range Belzona rubber reparatie & bescherming producten. Wij staan klaar om u van dienst te zijn.

 

 


Webshop loginMeer inlogopties

Referenties

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Belzona 5851 HA-Barrier

Belzona 5851 HA-Barrier

Belzona 5851 HA-Barrier: warmte-geactiveerde coating voorkomt en repareert hete oppervlakken tot 150°C tegen corrosie onder isolatie (CUI).


Belzona 5151 Hi-Build Cladding muurcoating

Belzona 5151 Hi-Build Cladding

Belzona 5151 Hi-Build Cladding: waterdichte muurcoating beschermt muren en structuren tegen agressieve mariene, industriële of natuurlijke vervuiling en UV-straling. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

+31 (0) 78 303 19 20
E
info@belzona.nl

IBAN: NL15INGB0653137125
BIC: INGBNL2A

BTW: NL00.71.84.980.B01
KvK: 27159814


REFERENTIES


BELZONA BESCHERMT 16 NIEUWE OPSLAGTANKS

Een 16-tal opslagtanks bestemd voor het terrein van Vopak, zijn geleverd door Verwater tankbouw. Op diverse plekken in de tank is een zeer hoogwaardige Belzona coating toegepast, voor een duurzame bescherming van de meest uitdagende gebieden.

 

LEKKAGE AAN STOOMLEIDING

Lekkage aan stoomleiding op het terrein van een grote gasleverancier moest snel verholpen worden, zodat het produtieproces niet in gevaar kon komen. De lokale contractor voerde de reparatie snel uit, met de daarvoor geschikte Belzona producten.

 

COMPOSITE REPAIR - WRAPPING MET BELZONA

Voor een grote zinkproducent heeft Perspect een GRE (Glass Reinforced Epoxy) flens gerepareerd. Deze flens was beschadigd tijdens het aandraaien en moest binnen een week hersteld worden. Het medium waar de flens in aanraking mee komt is zwavelzuur.

 

BELZONA 1111 SUPER METAL

BELZONA 1221 SUPER E METAL METAALPASTA

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

BELZONA 1331 METAALCOATING

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

BELZONA SUPERWRAP II COMPOSIET REPARATIE WRAP

PERSPECT BENELUX

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOAD SPECS

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BENELUX B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BELZONA SERVICES B.V.

NIEUWS

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Belzona Autorized Distributor
 
 

Perspect Benelux B.V. is authorised distributor Belzona.