Belzona

 

HOME

|

NIEUWS

|

PERSPECT BENELUX

|

CONTACT

INLOGGEN & REGISTREREN

 
 

PRODUCTEN

|

TOEPASSINGEN

|

INDUSTRIE

|

DOWNLOAD SPECS

|

REFERENTIES & BLOGS

 
 

CORROSIEBESCHERMING

Belzona 3412

Belzona corrosie bescherming: high performance oplossingen voor effectieve, duurzame corrosie bescherming in uiteenlopende omstandigheden. Ook CUI.

EROSIEBESCHERMING

Belzona 1321 Ceramic S-Metal

Oplossingen in erosie en corrosie bescherming. Elk eenvoudig toepasbaar, effectief en een duurzame bescherming tegen erosie en corrosie. 

HITTEBESTENDIGE COATINGS

Belzona 1391 Ceramic HT coating tegen corrosie en erosie

Bescherming tegen erosie, corrosie en talloze chemicaliën tot maar liefst 200°C. Ook (inwendige) bekleding van apparatuur onder onderdompeling tot 160°C.

 

COATINGS INJECTEREN OF GIETEN

Belzona 2221 MP Fluid Elastomer product

Eenvoudige applicatie, hechting aan vele materialen en oplossingen voor toepassingen waarbij duurzaamheid, elasticiteit en hoge slijtage weerstand nodig zijn.

METAALREPARATIE

Een overzicht van de Belzona producten voor metaal reparatie en opbouw. Stuk voor stuk duurzaam, slijtvast, hoge chemische resistentie en bewezen effectief.

RUBBERBESCHERMING

Duurzame oplossingen voor rubber reparatie, opbouw en bescherming. Beschermend tegen erosie en corrosie, effectief en slijtvast.

 

TRILLINGSDEMPENDE COATING

Belzona 7111

Belzona schok resistentie: uistekende druk-, slag- en trillingsweerstand. Vermindering trilling en geluid voorkomt lostrillen schroefdraadbouten. 

SLIJTVASTE LININGS EN COATINGS

Het assortiment Belzona slijtvaste linings speelt naadloos in op de specifieke slijtage en factoren als snelheid, materiaal, temperatuur en vorm.

WATERPROOFING COATING

Belzona 3111 Flexible Membrane

Belzona producten voor waterproofing en waterdichting. Snelle en eenvoudige applicatie, effectief en duurzaam resultaat: Belzona waterproofing systems.

 

RUBBERREPARATIE

Rubber reparatie 

   

Toepassingen

De producten van Belzona overzichtelijk gerubriceerd in de verschillende toepassingen. Of het nu gaat om metaalreparatie en -opbouw, corrosiebescherming, slijtvaste linings of bijvoorbeeld high temperature coatings, via de verschillende toepassingen vindt u snel het product dat aansluit bij uw specifieke vraag.

Neem voor meer informatie of een persoonlijk advies contact met ons op . Vanzelfsprekend kunt u ook bellen met +31 (0) 78 303 19 20 voor hulp bij selectie uit de vele toepassingen van Belzona.

 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

+31 (0) 78 303 19 20
E
info@belzona.nl

IBAN: NL15INGB0653137125
BIC: INGBNL2A

BTW: NL00.71.84.980.B01
KvK: 27159814


REFERENTIES


BELZONA BESCHERMT 16 NIEUWE OPSLAGTANKS

Een 16-tal opslagtanks bestemd voor het terrein van Vopak, zijn geleverd door Verwater tankbouw. Op diverse plekken in de tank is een zeer hoogwaardige Belzona coating toegepast, voor een duurzame bescherming van de meest uitdagende gebieden.

 

LEKKAGE AAN STOOMLEIDING

Lekkage aan stoomleiding op het terrein van een grote gasleverancier moest snel verholpen worden, zodat het produtieproces niet in gevaar kon komen. De lokale contractor voerde de reparatie snel uit, met de daarvoor geschikte Belzona producten.

 

COMPOSITE REPAIR - WRAPPING MET BELZONA

Voor een grote zinkproducent heeft Perspect een GRE (Glass Reinforced Epoxy) flens gerepareerd. Deze flens was beschadigd tijdens het aandraaien en moest binnen een week hersteld worden. Het medium waar de flens in aanraking mee komt is zwavelzuur.

 

BELZONA 1111 SUPER METAL

BELZONA 1221 SUPER E METAL METAALPASTA

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

BELZONA 1331 METAALCOATING

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

BELZONA SUPERWRAP II COMPOSIET REPARATIE WRAP

PERSPECT BENELUX

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOAD SPECS

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BENELUX B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BELZONA SERVICES B.V.

NIEUWS

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Belzona Autorized Distributor
 
 

Perspect Benelux B.V. is authorised distributor Belzona.