Belzona

 

HOME

|

NIEUWS

|

PERSPECT BENELUX

|

CONTACT

INLOGGEN & REGISTREREN

 
 
 

PRODUCTEN

|

TOEPASSINGEN

|

INDUSTRIE

|

DOWNLOAD SPECS

|

REFERENTIES & BLOGS

 
 

ANTI SLIP COATING

Belzona 4411 Granogrip

Belzona anti slip systemen. Grip op veiligheid van trappen, metalen oppervlakken en betonvloeren. Hoge chemische en mechanische resistentie!

BETONBESCHERMING

Belzona 4361

Betonbescherming: oplossingen voor bescherming van beton tegen erosie, corrosie, schuring, chemicaliën, impact, (UV) onderdompeling of hoge temperaturen.

BETONREPARATIE

Belzona 4111 Magma-Quartz

Betonreparatie: high-performance oplossingen voor opbouw, reparatie en bescherming van beton en steen. Snelle uitharding, geen krimp, uitstekende hechting. 

 

CORROSIEBESCHERMING

Belzona 3412

Belzona corrosie bescherming: high performance oplossingen voor effectieve, duurzame corrosie bescherming in uiteenlopende omstandigheden. Ook CUI.

EROSIEBESCHERMING

Belzona 1321 Ceramic S-Metal

Oplossingen in erosie en corrosie bescherming. Elk eenvoudig toepasbaar, effectief en een duurzame bescherming tegen erosie en corrosie. 

HIGH TEMPERATURE COATINGS

Belzona 1391 Ceramic HT coating tegen corrosie en erosie

Bescherming tegen erosie, corrosie en talloze chemicaliën tot maar liefst 200°C. Ook (inwendige) bekleding van apparatuur onder onderdompeling tot 160°C.

 

INJECTEREN & GIETEN

Belzona 2221 MP Fluid Elastomer product

Eenvoudige applicatie, hechting aan vele materialen en oplossingen voor toepassingen waarbij duurzaamheid, elasticiteit en hoge slijtage weerstand nodig zijn.

METAALREPARATIE

Een overzicht van de Belzona producten voor metaal reparatie en opbouw. Stuk voor stuk duurzaam, slijtvast, hoge chemische resistentie en bewezen effectief.

RUBBERBESCHERMING

Duurzame oplossingen voor rubber reparatie, opbouw en bescherming. Beschermend tegen erosie en corrosie, effectief en slijtvast.

 

SCHOK RESISTENTIE

Belzona 7111

Belzona schok resistentie: uistekende druk-, slag- en trillingsweerstand. Vermindering trilling en geluid voorkomt lostrillen schroefdraadbouten. 

SLIJTVASTE LININGS

Het assortiment Belzona slijtvaste linings speelt naadloos in op de specifieke slijtage en factoren als snelheid, materiaal, temperatuur en vorm.

WATERPROOFING SYSTEMS

Belzona 3111 Flexible Membrane

Belzona producten voor waterproofing en waterdichting. Snelle en eenvoudige applicatie, effectief en duurzaam resultaat: Belzona waterproofing systems.

 

RUBBERREPARATIE

Rubber reparatie 

   

Toepassingen

De producten van Belzona overzichtelijk gerubriceerd in de verschillende toepassingen. Of het nu gaat om metaalreparatie en -opbouw, corrosiebescherming, slijtvaste linings of bijvoorbeeld high temperature coatings, via de verschillende toepassingen vindt u snel het product dat aansluit bij uw specifieke vraag.

Neem voor meer informatie of een persoonlijk advies contact met ons op . Vanzelfsprekend kunt u ook bellen met +31 (0) 78 303 19 20 voor hulp bij selectie uit de vele toepassingen van Belzona.

 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

+31 (0) 78 303 19 20
E
info@belzona.nl

IBAN: NL15INGB0653137125
BIC: INGBNL2A

BTW: NL00.71.84.980.B01
KvK: 27159814


REFERENTIES


LUCHTLEIDING LEKKAGE - CORROSIEVORMING

Een lekkage, ontstaan door corrosievorming, aan een luchtleiding op een grote offshore locatie is verholpen conform de Perspect werkwijze.

 

BESCHERMEN VAN OBJECTEN OM SCHADE DOOR ABRASIE TE VOORKOMEN

Abrasie (slijtage) is een van de meest voorkomende oorzaken van slijtage. Slijtage is een proces dat niet volledig kan worden gestopt. Alles zal na verloop van tijd slijten, maar er zijn methodieken om dit proces te vertragen en zo apparatuur een langere levensduur te geven.

 

VERHELPEN LEKKAGE LEIDING (CONDUCTOR AND DIVERTER)

Voor een offshore klant heeft Perspect Benelux een reparatievoorschrift gemaakt voor het herstellen van een lekkage aan een conductorleiding. De applicatie is uitgevoerd door een Belzona & Pinovo approved contractor. 

 

BELZONA 1111 SUPER METAL

BELZONA 1221 SUPER E METAL

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

BELZONA 1331

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

BELZONA SUPERWRAP II

PERSPECT BENELUX

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOAD SPECS

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BENELUX B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BELZONA SERVICES B.V.

NIEUWS

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Belzona Autorized Distributor
 
 

Perspect Benelux B.V. is authorised distributor Belzona.