Belzona

 

HOME

|

NIEUWS

|

PERSPECT BENELUX

|

CONTACT

INLOGGEN & REGISTREREN

 
 

PRODUCTEN

|

TOEPASSINGEN

|

INDUSTRIE

|

DOWNLOAD SPECS

|

REFERENTIES & BLOGS

 
 

 BELZONA 1111 VLOEIBAAR METAAL

is een twee-componenten pasta die wordt ingezet voor herstel, verlijming en reparatie van machines, installaties en metalen onderdelen.

BELZONA 1121 SUPER XL METAALPASTA

Belzona 1121 Super XL Metal

Belzona 1121 Super XL Metal metaalpasta : voor grote(re) reparaties metaal en o.a. herstelwerk bij hogere temperatuur. Belzona 1121 metaalpasta is duurzaam en zo...

BELZONA 1131 BEARING METAL

Belzona 1131 Bearing Metal

Belzona 1131 Bearing Metal vermindert wrijving en verbetert efficiëntie van mechanische apparatuur. Belzona 1131 is mechanisch, thermisch en chemisch sterk.

 

BELZONA 1151 SMOOTHING METAL

Belzona 1151 smoothing metal

Belzona 1151 Smoothing Metal: epoxy metaalplamuur voor snelle, duurzame herbouw van pitting en metaal verlies tot 6 mm diep. Ideaal voor grotere oppervlakken. 

BELZONA 1161 SUPER UW METAL - OLIE EN WATER TOLERANT

Belzona 1161 super uw metal, eerst Belzona 1831

Belzona 1161 Super UW Metal (Belzona 1831): water en olie tolerante pasta voor reparatie & opbouw van metaal. Gebruik Belzona 1161 ook onder water!

BELZONA 1221 SUPER E METAL METAALPASTA

Belzona 1221 Super E-Metal

Belzona 1221 Super E Metal: snelhardend en multi-inzetbaar. Belzona 1221 voor ijzersterke en duurzame hechting aan metalen, hout, kunststoffen, glas, etc.

 

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

Belzona 1311 Ceramic R Metal

Belzona 1311 Ceramic R Metal: herstelt geërodeerde / gecorrodeerde metalen, beschermt tegen erosie en corrosie. Belzona 1311 is duurzaam en slijtvast.

BELZONA 1511 SUPER HT METAL

Belzona 1511 Super HT Metal

Belzona 1511 Super HT Metal: hoge temperatuur reparatiepasta voor het herbouwen van metalen beschadigd door erosie en corrosie.

BELZONA 1813 HITTEBESTENDIGE PASTA

Belzona 1813

Belzona 1813 is een hittebestendige pasta voor reparatie en bescherming van apparatuur werkzaam tot 200 °C. Hoge weerstand tegen impact, slijtage en talloze chemicaliën.

 

BELZONA 1814

Belzona 1814 wordt voornamelijk ingezet voor de bescherming van grote oppervlakten tegen inslag en erosie.

BELZONA 1821 FLUID METAL GRIPCOATING VOOR METAAL

Belzona 1821 Fluid Metal

Belzona 1821 Fluid Metal: ideaal voor het repareren en creëren van grip op metalen oppervlakken van o.a. machines, apparatuur en looppaden.

 BELZONA 1212 METAALPASTA

Belzona 1212

Dit product is ideaal voor on-site (nood)reparaties op olie verontreinigde, natte en onderwater oppervlakken. Dit product beperkt downtime tot een minimum.

 

 BELZONA 9611 ES METAL

Belzona 9611 ES Metal voor snelle, duurzame reparaties van gaten, versleten metaal en lekkages. Belzona 9611 is waterbestendig en veelzijdig.

   

1000 serie Vloeibaar metaal en kneedbaar metaal

Wanneer u beschadigingen heeft aan metaal is het noodzaak om dit te repareren, zodat de beschadigingen niet verergeren en het stuk metaal niet vervangen hoeft te worden. Hiervoor kunt u gebruik maken van vloeibaar of kneedbaar metaal. Vloeibaar metaal kan worden gebruikt om slijtagedelen, haarscheuren en machinegeleidingen te repareren. Vloeibaar metaal kunt u gebruiken voor uiteenlopende reparatiewerkzaamheden in diverse industrieën aan onder andere machines, installaties, leidingen en tanks.

Kneedbaar metaal

Het kneedbare metaal van Belzona is uitermate geschikt voor uiteenlopende reparaties van metalen oppervlakken, machines en installaties. Daarnaast kunt u de pasta ook gebruiken voor modellering, verlijming en het vullen en afdichten van gaten. Het product bestaat uit een twee componenten koudhardende epoxy. De pasta hecht op meerdere metaalsoorten, zoals RVS, koolstofstaal, messing, koper en aluminium. De vloeibaar metaalproducten van de Belzona 1000 serie zijn multifunctioneel, gemakkelijk aan te brengen en harden meestal uit bij kamertemperatuur. Na uitharding is het materiaal zo hard als metaal. Het vervormt dan ook niet meer, waardoor Belzona een duurzame oplossing biedt voor metaalreparatie. Wanneer de pasta volledig is uitgehard is het metaal weer volledig belastbaar. Hierdoor is de reparatie duurzaam en wordt de levensduur van het metalen oppervlak verlengd. Het uitgeharde materiaal heeft een uitstekende chemische en elektrische weerstand Het beschermt het metaal tegen corrosie, erosie en slijtage. De pasta bevat een hoge slagvastheid, drukvastheid en buigsterkte. Doordat het kneedbare metaal oplosmiddelvrij is, vormt het weinig gezondheids- en veiligheidsrisico’s.

Alle producten uit de Belzona 1000 serie hebben andere kenmerken en zijn daardoor geschikt voor andere toepassingen. Zo zijn er producten beschikbaar die zelfs hechten op een olie vervuilde ondergrond, natte ondergronden en natuurlijke en synthetische materialen, zoals kunststof, hout en glas. Het vloeibare metaal kan bestand zijn tegen vocht en hitte en kunnen aangebracht worden op oppervlakken onder water. Hierdoor zijn de producten ook geschikt om lekkages te herstellen en voor reparaties aan leidingen en tanks. Daarnaast zijn sommige producten van de Belzona 1000 serie geschikt om grip te creëren op metalen oppervlakken van machines, apparatuur en looppaden. Ook heeft Belzona oplossingen voor noodreparaties. Deze producten harden snel uit. Hierdoor blijft downtime binnen uw bedrijf beperkt. Voor een langdurige bescherming kan een beschermende coating worden aangebracht na een behandeling met het vloeibare metaal van Belzona.

Belzona 1000 serie vloeibaar metaal en kneedbaar metaal

De Belzona 1000 serie met vloeibaar en kneedbaar metaal omvat een reeks high performance oplossingen voor de reparatie en wederopbouw van metalen onderdelen. Deze twee componenten reactieve systemen kunnen zowel beschadigde machines en apparatuur repareren als een duurzame bescherming bieden tegen erosie, corrosie, slijtage en andere vormen van mechanische beschadiging. Voor een persoonlijk advies of hulp bij selectie uit de Belzona 1000 serie met vloeibaar en kneedbaar metaal belt u met +31 (0) 78 303 19 20. Wij helpen u graag.

Korte omschrijving producten

Belzona 1111 – twee componenten metaal pasta die wordt ingezet voor herstel, verlijming en reparatie van metaal

Belzona 1121 – kneedbaar metaal voor grotere reparaties en herstelwerkzaamheden

Belzona 1131 – kneedbaar metaal dat wrijving verminderd en efficiëntie verbeterd

Belzona 1151 – vloeibaar metaal voor een snelle, duurzame herbouw van pitten en metaal verlies

Belzona 1161 – water en olie tolerante metaal pasta voor reparatie en opbouw van metaal, ook onder water

Belzona 1211 – snel hardend vloeibaar metaal voor (nood)reparatie van metaal

Belzona 1212 – kneedbaar metaal voor (nood) reparaties op olie verontreinigde oppervlakken

Belzona 1221 – snel hardend vloeibaar metaal voor een ijzersterke en duurzame hechting aan diverse materialen

Belzona 1311 – metaalpasta die geërodeerde of gecorrodeerde metalen herstelt en beschermt

Belzona 1511 – kneedbare metaalpasta voor het repareren en herbouwen van metaal met een hoge temperatuur

Belzona 1813 – vloeibaar metaal voor de reparatie en bescherming van apparatuur werkzaam tot 200 graden

Belzona 1814 – metaalpasta die bescherming biedt aan grote metalen oppervlakken

Belzona 1821 – ideale metaalpasta voor het repareren en creëren van grip op metaal

Belzona 9611 – kneedbaar metaal voor snelle, duurzame reparaties van metaal

 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

+31 (0) 78 303 19 20
E
info@belzona.nl

IBAN: NL15INGB0653137125
BIC: INGBNL2A

BTW: NL00.71.84.980.B01
KvK: 27159814


REFERENTIES


BELZONA BESCHERMT 16 NIEUWE OPSLAGTANKS

Een 16-tal opslagtanks bestemd voor het terrein van Vopak, zijn geleverd door Verwater tankbouw. Op diverse plekken in de tank is een zeer hoogwaardige Belzona coating toegepast, voor een duurzame bescherming van de meest uitdagende gebieden.

 

LEKKAGE AAN STOOMLEIDING

Lekkage aan stoomleiding op het terrein van een grote gasleverancier moest snel verholpen worden, zodat het produtieproces niet in gevaar kon komen. De lokale contractor voerde de reparatie snel uit, met de daarvoor geschikte Belzona producten.

 

COMPOSITE REPAIR - WRAPPING MET BELZONA

Voor een grote zinkproducent heeft Perspect een GRE (Glass Reinforced Epoxy) flens gerepareerd. Deze flens was beschadigd tijdens het aandraaien en moest binnen een week hersteld worden. Het medium waar de flens in aanraking mee komt is zwavelzuur.

 

BELZONA 1111 SUPER METAL

BELZONA 1221 SUPER E METAL METAALPASTA

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

BELZONA 1331 METAALCOATING

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

BELZONA SUPERWRAP II COMPOSIET REPARATIE WRAP

PERSPECT BENELUX

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOAD SPECS

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BENELUX B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BELZONA SERVICES B.V.

NIEUWS

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Belzona Autorized Distributor
 
 

Perspect Benelux B.V. is authorised distributor Belzona.