Belzona

 

HOME

|

NIEUWS

|

PERSPECT BENELUX

|

CONTACT

INLOGGEN & REGISTREREN

 
 
 

PRODUCTEN

|

TOEPASSINGEN

|

INDUSTRIE

|

DOWNLOAD SPECS

|

REFERENTIES & BLOGS

 
 

HOE KUNT U ONS BEREIKEN TIJDENS DE CORONACRISIS?

Perspect Benelux authorised Belzona distributor

De situatie rondom het coronavirus is nieuw en de situatie verandert dagelijks. Perspect Benelux B.V. stelt de veiligheid van de collega's en klanten centraal. Door...

PROMOTIEDAGEN NOORD-NEDERLAND

Op 5 en 6 november is Perspect Benelux B.V. vertegenwoordigd op de promotiedagen in Noord-Nederland. U kunt ons bezoeken op stand nummer 2027. 

WEBINAR: BETONREPARATIE OPLOSSINGEN

Advies over Belzona producten bel +31 (0) 78 303 19 20

27-03-2018: webinar betonreparatie oplossingen van vloer tot plafond. In 30 minuten praktische en actuele informatie over betonreparatie met Belzona.

 

NOODREPARATIES OP ZEE!

Marine Repair Kit ideaal in noodgevallen

Bijna ieder schip die de haven verlaat krijgt onderweg te maken met allerlei onderhoudsproblemen. Deze problemen hebben vaak te maken met corrosie en/of erosie.

WEBINAR: PIPE WRAPPING EN TANK PATCHING

Advies over Belzona producten bel +31 (0) 78 303 19 20

01-03-2018: webinar Pipe wrapping en Tank patching. In 30 minuten praktische en actuele informatie van hoge kwaliteit over Pipe wrapping en Tank patching.

NIEUWE WEBSITE

Perfect met Belzona van Perspect

Nieuwe website voor Perspect Benelux & Belzona. Informatief, eenvoudig zoeken, vergelijkbare producten, nieuws, clips, downloads, referenties en mobiel vriendelijk.

 

LEKKAGEDICHTING MET 3D MAL

Belzona 3D mal voor lekkagedichting

Effectieve lekkagedichting met Belzona 3D mal; snelle, duurzame reparatie van lekkage. Makkelijke en veilige in-situ lekkagedichting.

BELIJNING MET BELZONA 5231

Belijning met Belzona 5231 SG Laminate

Slijtvaste, opvallende belijning met Belzona 5231. Voor snelle en eenvoudige applicatie met een duurzame belijning kiest u Belzona 5231 SG Laminate.

BELZONA WEBSHOP ONLINE!

Eenvoudig online Belzona producten bestellen via de Belzona webshop! Groeiend assortiment, scherpe prijzen en veilig winkelen in de Belzona webshop.

 

INTRODUCTIE BELZONA 3412

Belzona 3412

Introductie Belzona 3412: ideaal voor corrosie bescherming van pijpflenzen die regelmatig onderhouden moeten worden!

SAY HELLO TO BELZONA

Say hello to Belzona

Proudly introducing our brand new video... Say Hello to Belzona.

View it. Like it. Share it.

WEBINAR: OPLOSSINGEN VOOR OPSLAGTANKS

Webinar: Oplossingen voor opslagtanks

 

PERSPECT BENELUX OP DE OFFSHORE ENERGY EXHIBITION & CONFERENCE BEURS

Perspect Benelux authorised Belzona distributor

Perspect Group B.V. zal op 8 en 9 oktober vertegenwoordigd zijn op de Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) in Amsterdam. Het is Europa's toonaangevende beurs van de...

WEBINAR: DUURZAAM ALTERNATIEF VOOR LASSEN

Belzona Superwrap II

04-04-2019: webinar composite repairs met wraps, platen en wear-pads. In 30 minuten praktische en actuele oplossingen als duurzaam alternatief voor lassen!

WEBINAR: VERMINDER SLIJTAGE EN ABRASIE

Advies over Belzona producten bel +31 (0) 78 303 19 20

26-04-2018: webinar vermindering slijtage en abrasie van Belzona. In 30 minuten praktische en actuele informatie met oplossingen voor slijtage en abrasie.

 

BELZONA 5721 LEADING EDGE PROTECTION ***NIEUW***

*** NIEUW *** Belzona 5721 is een UV bestendige coating voor randen van turbinebladen van windmolens. Nu wij steeds meer afhankelijk worden van windenergie wordt...

MAINTENANCE 2018 ANTWERPEN

Maintenance 2018 stand D2010

Ook Belzona is op de Maintenance 2018 in Antwerpen te vinden: bezoek Perspect Benelux, authorised distributor Belzona, op stand D2010 tijdens Maintenance 2018.

DE BELZONA 3000 SERIE - ROOFING

De Belzona 3000 serie polymeric membranen is toegespitst op het wind- en waterdicht maken van gebouwen, constructies en isolaties.


Nieuws

Het laatste nieuws van en over Belzona en onze eigen organisatie; Perspect Benelux. Hier vindt u informatie over productontwikkelingen, resultaten van uitgevoerde testen, how-to-video's, nieuws over projecten, opgeleverde werken, nieuwe medewerkers, beurzen en ander nieuws!

Meer nieuws via social media

Vanzelfsprekend is Perspect Benelux / Belzona ook vertegenwoordigd in diverse social media. Leuk als u ons volgt op Twitter waarbij we regelmatig onze producten en ander nieuws onder de aandacht brengen. Datzelfde geldt voor Facebook waar een groeiende groep belangstellenden onze berichten volgt. Vergeet ook onze LinkedIn Bedrijfspagina niet; een prima mogelijkheid met ons bedrijf en onze medewerkers in contact te komen. Kortom, voor meer nieuws volgt u ook onze social media.

Laatste update 'nieuws' 14-05-2018

 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

+31 (0) 78 303 19 20
E
info@belzona.nl

IBAN: NL15INGB0653137125
BIC: INGBNL2A

BTW: NL00.71.84.980.B01
KvK: 27159814


REFERENTIES


THERMISCHE ISOLATIE BARRIÈRE - CORROSIE BESCHERMING

Industrieën en faciliteiten over de hele wereld staan ​​voor uitdagingen met het onderhoud van leidingen, tanks en schepen. Schade en achteruitgang van leidingen, kleppen en fittingen zijn grote problemen; ze komen voor als gevolg van corrosie, erosie, en chemische aantasting.

 

REPARATIE EN BESCHERMING TUBEPLATES

Op een schip waren een tweetal tubeplates zodanig beschadigd geraakt, dat er op zee reparaties uitgevoerd moesten worden. Deze applicatie bestond uit zowel het repareren als het duurzaam beschermen.

 

REPARATIE ROTORBLADEN - WINDMOLEN

Tijdens een uitvoerige windmolen inspectie werden aan de rotorbladen van een windmolen verschillende beschadigingen ontdekt. Met een nieuwe erosiebestendige coating kon er gelijk een on-site reparatie uitgevoerd worden. 

 

BELZONA 1111 SUPER METAL

BELZONA 1221 SUPER E METAL

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

BELZONA 1331

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

BELZONA SUPERWRAP II

PERSPECT BENELUX

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOAD SPECS

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BENELUX B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN CONTRACTING & SERVICES B.V.

NIEUWS

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Belzona Autorized Distributor
 
 

Perspect Benelux B.V. is authorised distributor Belzona.