Belzona

 

HOME

|

NIEUWS

|

PERSPECT BENELUX

|

CONTACT

INLOGGEN & REGISTREREN

 
 

PRODUCTEN

|

TOEPASSINGEN

|

INDUSTRIE

|

DOWNLOAD SPECS

|

REFERENTIES & BLOGS

 
 

AANWINST VERKOOPTEAM PERSPECT BENELUX!

Versterking voor het team van Perspect door een nieuwe medewerker. Onze collega Remco stelt zichzelf graag even  aan u voor!

HOE KUNT U ONS BEREIKEN TIJDENS DE CORONACRISIS?

Perspect Benelux authorised Belzona distributor

De situatie rondom het coronavirus is nieuw en de situatie verandert dagelijks. Perspect Benelux B.V. stelt de veiligheid van de collega's en klanten centraal. Door...

WEBINAR: BETONREPARATIE OPLOSSINGEN

Advies over Belzona producten bel +31 (0) 78 303 19 20

27-03-2018: webinar betonreparatie oplossingen van vloer tot plafond. In 30 minuten praktische en actuele informatie over betonreparatie met Belzona.

 

NOODREPARATIES OP ZEE!

Marine Repair Kit ideaal in noodgevallen

Bijna ieder schip die de haven verlaat krijgt onderweg te maken met allerlei onderhoudsproblemen. Deze problemen hebben vaak te maken met corrosie en/of erosie.

WEBINAR: PIPE WRAPPING EN TANK PATCHING

Advies over Belzona producten bel +31 (0) 78 303 19 20

01-03-2018: webinar Pipe wrapping en Tank patching. In 30 minuten praktische en actuele informatie van hoge kwaliteit over Pipe wrapping en Tank patching.

NIEUWE WEBSITE

Perfect met Belzona van Perspect

Nieuwe website voor Perspect Benelux & Belzona. Informatief, eenvoudig zoeken, vergelijkbare producten, nieuws, clips, downloads, referenties en mobiel vriendelijk.

 

LEKKAGEDICHTING MET 3D MAL

Belzona 3D mal voor lekkagedichting

Effectieve lekkagedichting met Belzona 3D mal; snelle, duurzame reparatie van lekkage. Makkelijke en veilige in-situ lekkagedichting.

BELIJNING MET BELZONA 5231

Belijning met Belzona 5231 SG Laminate

Slijtvaste, opvallende belijning met Belzona 5231. Voor snelle en eenvoudige applicatie met een duurzame belijning kiest u Belzona 5231 SG Laminate.

BELZONA WEBSHOP ONLINE!

Eenvoudig online Belzona producten bestellen via de Belzona webshop! Groeiend assortiment, scherpe prijzen en veilig winkelen in de Belzona webshop.

 

INTRODUCTIE BELZONA 3412

Belzona 3412

Introductie Belzona 3412: ideaal voor corrosie bescherming van pijpflenzen die regelmatig onderhouden moeten worden!

SAY HELLO TO BELZONA

Say hello to Belzona

Proudly introducing our brand new video... Say Hello to Belzona.

View it. Like it. Share it.

WEBINAR: OPLOSSINGEN VOOR OPSLAGTANKS

Webinar: Oplossingen voor opslagtanks

 

PERSPECT BENELUX OP DE OFFSHORE ENERGY EXHIBITION & CONFERENCE BEURS

Perspect Benelux authorised Belzona distributor

Perspect Group B.V. zal op 8 en 9 oktober vertegenwoordigd zijn op de Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) in Amsterdam. Het is Europa's toonaangevende beurs van de...

WEBINAR: DUURZAAM ALTERNATIEF VOOR LASSEN

Belzona Superwrap II

04-04-2019: webinar composite repairs met wraps, platen en wear-pads. In 30 minuten praktische en actuele oplossingen als duurzaam alternatief voor lassen!

WEBINAR: VERMINDER SLIJTAGE EN ABRASIE

Advies over Belzona producten bel +31 (0) 78 303 19 20

26-04-2018: webinar vermindering slijtage en abrasie van Belzona. In 30 minuten praktische en actuele informatie met oplossingen voor slijtage en abrasie.

 

BELZONA 5721 LEADING EDGE PROTECTION ***NIEUW***

*** NIEUW *** Belzona 5721 is een UV bestendige coating voor randen van turbinebladen van windmolens. Nu wij steeds meer afhankelijk worden van windenergie wordt...

MAINTENANCE 2018 ANTWERPEN

Maintenance 2018 stand D2010

Ook Belzona is op de Maintenance 2018 in Antwerpen te vinden: bezoek Perspect Benelux, authorised distributor Belzona, op stand D2010 tijdens Maintenance 2018.

DE BELZONA 3000 SERIE - ROOFING

De Belzona 3000 serie polymeric membranen is toegespitst op het wind- en waterdicht maken van gebouwen, constructies en isolaties.

 

PROMOTIEDAGEN NOORD-NEDERLAND

Op 5 en 6 november is Perspect Benelux B.V. vertegenwoordigd op de promotiedagen in Noord-Nederland. U kunt ons bezoeken op stand nummer 2027. 

   

Nieuws

Het laatste nieuws van en over Belzona en onze eigen organisatie; Perspect Benelux. Hier vindt u informatie over productontwikkelingen, resultaten van uitgevoerde testen, how-to-video's, nieuws over projecten, opgeleverde werken, nieuwe medewerkers, beurzen en ander nieuws!

Meer nieuws via social media

Vanzelfsprekend is Perspect Benelux / Belzona ook vertegenwoordigd in diverse social media. Leuk als u ons volgt op Twitter waarbij we regelmatig onze producten en ander nieuws onder de aandacht brengen. Datzelfde geldt voor Facebook waar een groeiende groep belangstellenden onze berichten volgt. Vergeet ook onze LinkedIn Bedrijfspagina niet; een prima mogelijkheid met ons bedrijf en onze medewerkers in contact te komen. Kortom, voor meer nieuws volgt u ook onze social media.

Laatste update 'nieuws' 14-05-2018

 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

+31 (0) 78 303 19 20
E
info@belzona.nl

IBAN: NL15INGB0653137125
BIC: INGBNL2A

BTW: NL00.71.84.980.B01
KvK: 27159814


REFERENTIES


BELZONA BESCHERMT 16 NIEUWE OPSLAGTANKS

Een 16-tal opslagtanks bestemd voor het terrein van Vopak, zijn geleverd door Verwater tankbouw. Op diverse plekken in de tank is een zeer hoogwaardige Belzona coating toegepast, voor een duurzame bescherming van de meest uitdagende gebieden.

 

LEKKAGE AAN STOOMLEIDING

Lekkage aan stoomleiding op het terrein van een grote gasleverancier moest snel verholpen worden, zodat het produtieproces niet in gevaar kon komen. De lokale contractor voerde de reparatie snel uit, met de daarvoor geschikte Belzona producten.

 

COMPOSITE REPAIR - WRAPPING MET BELZONA

Voor een grote zinkproducent heeft Perspect een GRE (Glass Reinforced Epoxy) flens gerepareerd. Deze flens was beschadigd tijdens het aandraaien en moest binnen een week hersteld worden. Het medium waar de flens in aanraking mee komt is zwavelzuur.

 

BELZONA 1111 SUPER METAL

BELZONA 1221 SUPER E METAL METAALPASTA

BELZONA 1321 CERAMIC S-METAL

BELZONA 1331 METAALCOATING

BELZONA 1311 CERAMIC R-METAL

BELZONA SUPERWRAP II COMPOSIET REPARATIE WRAP

PERSPECT BENELUX

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOAD SPECS

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BENELUX B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSPECT BELZONA SERVICES B.V.

NIEUWS

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Belzona Autorized Distributor
 
 

Perspect Benelux B.V. is authorised distributor Belzona.